sen bozmasını çok mu biliyorsun ?ALoNeDewiLxRM yazdı:Lan salak daha bozmayı biLmiyorsun beni sadece Alonexluisa bozdu sen oturuyon orda süs qibi bende bu yüzden attım tecrübem var demiceksin ozaman özelden :evil: :evil:
Yapılırmı Lan Bu
- WARIORXKRALI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Yapılırmı Lan Bu
OoOBeYaZaTLıOoO NeDeNSiZxKRaL Wariorxkralı

-
- Salgın Koruyucusu
SANA NE BATIYORR ADAM BOZAMIYOR BİŞEY EDEMİYOR :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
lan bana bak atcaktin iki cani mi bekledin senin bozdugun buyu kadar kadim kesdim ben cok konusma. cocuk san da git kumda oyna insan gibi oynicaksn su oyunu oyna lan ben zmanimi ayirdim madnden klktim geldim yazik gunah dha kim bilir kac kisinin ahini aldiniz kim bilir sen beni attin yerime kardesini aldin muhtemelede domuzun yaninda oturuyordu... birisi dediki sozde iki kere kescekmissiniz. isinizi gornceye kadar pasa gordukten sonra telmasa. yok oyle haydi yavrum git kumda oyna...
En son senhar15 tarafından 19 Eyl 2011 21:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
- senhar15
- Demirci Çırağı
ha buarada bozuclugum da cok kuvvetlidir ... gerci bunu zaten biliyorsun ama... :twisted:
- WARIORXKRALI
- Sahaf Yardımcısı
sana kadım ı öğreten bizdik kocum simdi kalkıp efelenme banaALoNeDewiLxRM yazdı:SANA NE BATIYORR ADAM BOZAMIYOR BİŞEY EDEMİYOR :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
OoOBeYaZaTLıOoO NeDeNSiZxKRaL Wariorxkralı

-
- Salgın Koruyucusu
La çocuk sen bişey etmedin bozmadın oturdun orda grubtada 6 kşi yokdu 5 kşinin görevi oLdu anladınmı bunu şimdi oyununa bak altan mısın nesin her kimsen sen yoqken biz vardık şahserimiz yoqdu diye ezik OLmuyoruz 3.5 senedir oynuyorum bana oyunu öğretme aklını alırım
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Jön Türkler
Bu cümlesi yeter,fazla uzatmanının anlamı yok...senhar15 yazdı: en basında benı cağıran alone loncası neden benı gurubtan attı bı de 2 can kala eğer baskasını aldılar sa haram zıkkım olsun hakkım. ....
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- senhar15
- Demirci Çırağı
tmm birader bi sey yapmadim dedigin gibi olduysa olay helali hos olsun ama eger bnm de o sahip oldgun pencede ufacik bi emegim varsa haram zikkim olsun insallah hayrini gormezsin. ha yapmadim mi kadimi aksam yaptim . ne mi oldu insanlari ogrendikALoNeDewiLxRM yazdı:La çocuk sen bişey etmedin bozmadın oturdun orda grubtada 6 kşi yokdu 5 kşinin görevi oLdu anladınmı bunu şimdi oyununa bak altan mısın nesin her kimsen sen yoqken biz vardık şahserimiz yoqdu diye ezik OLmuyoruz 3.5 senedir oynuyorum bana oyunu öğretme aklını alırım
ALoNeDewiLxRM yazdı:Lan salak daha bozmayı biLmiyorsun beni sadece Alonexluisa bozdu sen oturuyon orda süs qibi bende bu yüzden attım tecrübem var demiceksin ozaman özelden :evil: :evil:
Yuh artık sanada canı 2 deken süs gibi beklyordun diyemi attın canı ikiye gelne kadar neden bekledin diye sormazlarmı ayıp etmişşin grupta 5 kişinin görevi oldu derken 6 cıyı alcak vakti bulmadık adama ayıp oldumu dedin.
Kusura bakmada burda sen haksızsın ne kadar cabalasanda artık bu lafın üstüne adam ne derse haklı kaçırmak için cırpınıyormusun bozan bir kişi varken ikinci bozan varken süs gibi otuyordun demek ayıp bee bu sahsiyetsizliktir. Terbiyesizliktir canı 50 deken atsadın bu kez kaçırmak içinmi son anı bekledin. Adamı almadık aksilikler cıktı cabuk kesildi benim arkdaşımada ayıp oldu seni yok yere telef ettik bir başksı için özür diyecekte degilsin
3,5 senedir insanları kullnamayı öğrenmişin galiba. canı ikide olsa birde olsa o adam o ruptaken atamazsın atacaksan ne diye alıyon artis.
A R Z L O D O S
Ne helali hoş olsun arkdaş bilerek ve isteyerek attısa diyecek lafmı kalır Haram zıkkım olsun orda öküz gibi otursanda o adam seni atmaya hakkı yok. Ne diye atmadı biliyonmu son ana kadar kaçırsa diye 6 kişiyide gruba almadı aksilik cıktı 5 kişinin görevi oldu diyor kendi görevi varmıdında varsada 6 cıyı yok yere o kadar zaman kaybını ne diye telef etti. Sen haklısın burda.senhar15 yazdı:tmm birader bi sey yapmadim dedigin gibi olduysa olay helali hos olsun ama eger bnm de o sahip oldgun pencede ufacik bi emegim varsa haram zikkim olsun insallah hayrini gormezsin. ha yapmadim mi kadimi aksam yaptim . ne mi oldu insanlari ogrendikALoNeDewiLxRM yazdı:La çocuk sen bişey etmedin bozmadın oturdun orda grubtada 6 kşi yokdu 5 kşinin görevi oLdu anladınmı bunu şimdi oyununa bak altan mısın nesin her kimsen sen yoqken biz vardık şahserimiz yoqdu diye ezik OLmuyoruz 3.5 senedir oynuyorum bana oyunu öğretme aklını alırım
A R Z L O D O S