Hayatında Başarılar dilerim Gökhan, Kendine iyi bak..
RebeLsxIARONI & RebeLsxIARESI (Gökhan) VEDA !
Re: RebeLsxIARONI & RebeLsxIARESI (Gökhan) VEDA !
Uzun Bir arkadaşlığımız oldu iyi kötü 
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
- pardusxartist
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
gökhan abim vallaha bu oyunda öğrendiysem birilerinden gökhan abilerim sağolsun bir sen bir ehlisükut isim de keramet var sanırım sizin sayenizde bırakmam yürekten kalpten her yerden üzüldüm .d abi telefonla ararım sık sık skype uğra bol bol görüşelim bol bol loncan bana emanet rahat ol .d alperle yavuz abiye destek çıkarım maksat namın yürüsün .d aron hep kraldi hep öyle kalacak .d asiler akar 
RebeLsxaRTisT

Başlığı gördüğümde önce şaşkınlıkla baktım açıkcası.Çevremdeki çoğu insan açmış olsa böyle bir konuyu,çok şaşırmam ama sen baya bir şaşırttın beni Gökhan'cım.
Senin kalıcı bir veda ettiğine inanasım gelmiyor.Ki öyle de olacak zaten,arada sırada oyuna girip,muhabbet olsun,Grup Bölgeleri olsun bir süre takılacağına eminim gün içersinde.
Ben zamanı gelince gideceğimi çok önceden söylerken,sizler bırakıp gidiyorsunuz pat diye
Sözü burada noktalamıyorum,elbet görüşürüz zaten.
Kendine iyi bak,başarılı bir iş hayatının olmasını dilerim..
Senin kalıcı bir veda ettiğine inanasım gelmiyor.Ki öyle de olacak zaten,arada sırada oyuna girip,muhabbet olsun,Grup Bölgeleri olsun bir süre takılacağına eminim gün içersinde.
Ben zamanı gelince gideceğimi çok önceden söylerken,sizler bırakıp gidiyorsunuz pat diye
Kendine iyi bak,başarılı bir iş hayatının olmasını dilerim..
YusufATMACA yazdı:Selamlar,
Gökhan abi... Okulların açılması ve iş kurma olanaklarından dolayı oyundan vazgeçen,bırakan bir çok kişi mevcut..Bunlardan biride sen oldunGitme,kal diyemem,koşullar bunları gerektiriyor yapacak bir şey yok..
Umarım hayatta arzularına kavuşursun, hakkım geçtiyse helali hoş olsun..
Sağlıcakla kal..
Sağolasın Yusufum 
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- AmisoSxxClaRenCe
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Olmadı bu ! hiç olmadı bize senin kararına saygı duymak düşer Reel hayatında başarılar dilerim herşey gönlünce olsun.
Conqueror yazdı:Yuh ağzım acık şuan şoktayım![]()
![]()
Böylesi Daha İyi 
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
NaSiHatt yazdı:Uzun Bir arkadaşlığımız oldu iyi kötü
Sağolasın Fatih 
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
Chardonnay yazdı:Başlığı gördüğümde önce şaşkınlıkla baktım açıkcası.Çevremdeki çoğu insan açmış olsa böyle bir konuyu,çok şaşırmam ama sen baya bir şaşırttın beni Gökhan'cım.![]()
Senin kalıcı bir veda ettiğine inanasım gelmiyor.Ki öyle de olacak zaten,arada sırada oyuna girip,muhabbet olsun,Grup Bölgeleri olsun bir süre takılacağına eminim gün içersinde.![]()
Ben zamanı gelince gideceğimi çok önceden söylerken,sizler bırakıp gidiyorsunuz pat diye![]()
Kendine iyi bak,başarılı bir iş hayatının olmasını dilerim..![]()
Öyle İşte Onur'um . Ayrılık...
Seni Benden Daha İyi Sinir Edecek Birisini Tanımıyorum ve Bu Yüzden Skype ' a Uğrayacağım Emin Ol

Seni Benden Daha İyi Sinir Edecek Birisini Tanımıyorum ve Bu Yüzden Skype ' a Uğrayacağım Emin Ol
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
AmisoSxxClaRenCe yazdı:Olmadı bu ! hiç olmadı bize senin kararına saygı duymak düşer Reel hayatında başarılar dilerim herşey gönlünce olsun.
Eyvallah , Sağolasın İbrahim 
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
Alper arada damarıma basıyor senin yerini boş bırakmaz
Lakin,ben de bu ay sonu bilgisayarı tamamiyle kaldıracağımdan,Skype veya Msn'de beni görebileceğini pek sanmıyorum.Bayramda filan arar,olmadı ansızın bir gece yarısı uyandırabilirim
Kuaför filan bahane,şu zırhı düşüremedin diye bunalıma girme bu kadar
Lakin,ben de bu ay sonu bilgisayarı tamamiyle kaldıracağımdan,Skype veya Msn'de beni görebileceğini pek sanmıyorum.Bayramda filan arar,olmadı ansızın bir gece yarısı uyandırabilirim
Kuaför filan bahane,şu zırhı düşüremedin diye bunalıma girme bu kadar