Gaffar..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kuklac
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Gaffar..

Mesaj gönderen kuklac »

kerimcan123 yazdı:
kuklac yazdı:Nerull 19 Eyl 2011 17:48

Gaffar Efendi'yi kimseden yardım almadan kendi stratejileri ile ilk alt eden grup forum konularından değil, sistem üzerinden tespit edilmiştir.

Bkz: viewtopic.php?f=46&t=79104

Hala ilk alt eden diyorsnz O zmna göre taktigi bilseler dahi kesemezlerdi şimdi kasa erişimi geldi sanıyormki o eminönü sunucusnda 6 sındada kasa erşimi vardır İlk kesen dn bahsediyorz onuda Teşkilat başarmıştır...
tatlısu'nun grubunda senmi vardın kendine yediremorsun?

Hyr Ferdi yi sadece ismiyle bilirim o gruptaki 2 si tanıdık sadece Durumu izzah ettiler ben bi Dinleyiciym Bunlar göz yummamalılar bu duruma...!
Kullanıcı avatarı
xSkyBlue
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xSkyBlue »

Tabikide Ar-Ge ekibinin canı ve kudreti gidiyor. Onlar ölümsüz değil. Senin anlamak istemediğin nokta şu "Ferdi Tatlısu'nun grubu Gaffar'ı taktikleri bilerek kesti , Afrodizyak'ın grubu taktikleri kendileri deneyerek ve görerek bulup kesti"

Test Sunucusunda bütün Ar-Ge'ler toplanıyor , itemleri mevlana , sıfır kelvin vs. kesemiyorlar doğru mudur ?

Sana bir şey soracağım ? Sen Ferdi Tatlısu'nun grubunda mıydın? Eğer grubundaysan acaba Gaffar'ı kaç kez deneyerek kestiniz ? Yok eğer grubunda değildim diyorsan grubunda olan arkadaşlar isyan etmezken sen neden ötüyorsun ?
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

[Sky - Blue]

Resim
kuklac
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kuklac »

xSkyBlue yazdı:Tabikide Ar-Ge ekibinin canı ve kudreti gidiyor. Onlar ölümsüz değil. Senin anlamak istemediğin nokta şu "Ferdi Tatlısu'nun grubu Gaffar'ı taktikleri bilerek kesti , Afrodizyak'ın grubu taktikleri kendileri deneyerek ve görerek bulup kesti"

Test Sunucusunda bütün Ar-Ge'ler toplanıyor , itemleri mevlana , sıfır kelvin vs. kesemiyorlar doğru mudur ?

Sana bir şey soracağım ? Sen Ferdi Tatlısu'nun grubunda mıydın? Eğer grubundaysan acaba Gaffar'ı kaç kez deneyerek kestiniz ? Yok eğer grubunda değildim diyorsan grubunda olan arkadaşlar isyan etmezken sen neden ötüyorsun ?

Bi üst yorumumu okursan sevinicem Ben bi dinleyicim Onlar sesini çıkarmıyorlar yanlız ben ise bu duruma Göz yummamaları için böyle bi teşvikte bulundum Sen diyorsn argenin grubu kaç kez denediler Sizden farkları yoktur eminimki 10 kere denemişlerdir Gaffarı bilirim o hatayı sevmez yanlışınızı ise affetmez öyle bir boss bu eger sen ilk denediklerinde kesmiş sanıyorsan buna bir şans demiyelim o halde hepsi ARGe :) bunları biliyor ne zmn ne yapıcağını / İllaki o grupta biri hata yapmıştır Bunu göz önüne Alınız...
Kullanıcı avatarı
xSkyBlue
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Ferdi Tatlısu kaç dk.'dır genel etkileşime bakıyor. Bir cevap verirse seviniriz !
İki Ters , Bir Düz

[Sky - Blue]

Resim
kuklac
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kuklac »

xSkyBlue yazdı:Ferdi Tatlısu kaç dk.'dır genel etkileşime bakıyor. Bir cevap verirse seviniriz !

Ne yorumu Bekliyorsn ondan Mrk ettk ?
Kullanıcı avatarı
xSkyBlue
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Sana hak versin diye bekliyorum. İlk kesimi teşkilat yapmıştır desin diye bekliyorum.
İki Ters , Bir Düz

[Sky - Blue]

Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön