Arkadaşlar şuan Ashab-ı Keyf Üretmek sizce kârlımı , yoksa başka silahmı kullanalım ?
^^Çünkü kullananlar pek memnun değilmiş ve etkisini sevmemişler ^^
Ashab-ı Keyf
Ashab-ı Keyf
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Re: Ashab-ı Keyf
daha üretmedim uzun bir sürede üretmeye niyetim yok her şeyi anında yapınca tadı kalmıor biraz heyecan olsun

________________________________________________________________________________
ABi e asa inat kıran gibi çantada bulunması gereken ama savaş için saçma bi silah kasarken yada klanda falan kudret doldurmak için birebir ama savaşmak açısından hint sopa !!! 
- bbswinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Sancak SUncusunun 2 ecel getireni 1 ejder asası war bakalım ashabı keyf üretilecekmi bilmiyorum 
sancakda insensitive bugün üretti hidraya gittik bnm itemleri verdim full max itemler yücelen giydi ve akrebe daldı ashab-ı kehf baya seri vuruor 100 kudretle kesti akrebi ama vuruşlarında yükselme yok 1500 vuruor fakat şuda var akreplerin zehire direnci baya yüksek iflisde deneyeceğiz yarın
ayakdayken 2.5 kudret doluruyor bu çok güsel tek işe yarar yönü bu wsde çok işe yarıyacak bir silahdır ashab-ı kehf ama bn üretmemekde hala kararlıyım
belki daha sonra
ayakdayken 2.5 kudret doluruyor bu çok güsel tek işe yarar yönü bu wsde çok işe yarıyacak bir silahdır ashab-ı kehf ama bn üretmemekde hala kararlıyım

________________________________________________________________________________
Tabi ki üretmek gerekli.Üretebilen üretsin derim.Yani malzemesi olan
İşe yaramıyor yorumlarına katılmıyorum,en büyük özelliği kudreti artıyor olması ki zaten şifacının en önemli oluş nedeni kudret ..
YeNiLMeZzZ
Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..

Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
Kesinlikle üretilmesi gereken şifacı insan üretir 
Sizde para bol galiba
Bana da biraz verinde üretiyim ya.Zaten adamı çıban yoğurdu bitiriyo :mrgreen:
- yaban
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Bende kuklacıda oynuorum arkdaşlar ashab üreten 3 şifacıdan biriyim . ayıptır sölemesi sunucumuz şaheser bakımından sanırım en bol üretim yapan sunucu
şahsen ben ashabdan çok memnunum ben şifayım dien herkesin üretmesi gereken bi şaheser .

Klan:Arzın Çocukları
Rütbe:***