Yapılırmı Lan Bu

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Yapılırmı Lan Bu

Mesaj gönderen senhar15 »

18.09.2011...14:30 da kesılen kadım hidra gurubnuna Pusuxqxbaskan benı guruba davet eder kadıme gidilir ve Septemberrrr isimli karakter kadımı çeker. 30 - 20 can -10 can- 5 can 2 can ve benı gurubtan atarlar ....
en basında benı cağıran alone loncası neden benı gurubtan attı bı de 2 can kala eğer baskasını aldılar sa haram zıkkım olsun hakkım. takdır sıze kalmıs Alone loncasının ipiyle kuyuya inilmez....
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Re: Yapılırmı Lan Bu

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Huylarıdırda senin tavrınada bakmak lazım bu durumda. Sen hangi alemdedin diye.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
sniper94
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen sniper94 »

1.Bunu ıspatlayacak bir fotoğrafın varsa paylaş durumunu ıspatla.
2.Eğer bunu yaptılarsa senin bir lafın veya davranışından atılmadığını nerden bilelim.
3.Eğer Alone yi beğenmiyorsan onlarla gitmeseydin.
4.Dua et seni grupta o kadar tuttular.Başka hangi lonca kendi dışında birinin görevini yapmaya kalkıştı ve başarılı oldu.
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen streetart34 »

sniper94 yazdı:1.Bunu ıspatlayacak bir fotoğrafın varsa paylaş durumunu ıspatla.
2.Eğer bunu yaptılarsa senin bir lafın veya davranışından atılmadığını nerden bilelim.
4.Dua et seni grupta o kadar tuttular.Başka hangi lonca kendi dışında birinin görevini yapmaya kalkıştı ve başarılı oldu.
sen de Alone'sin galiba ;)
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
Kullanıcı avatarı
sniper94
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen sniper94 »

streetart34 yazdı:
sniper94 yazdı:1.Bunu ıspatlayacak bir fotoğrafın varsa paylaş durumunu ıspatla.
Alone' yim veya değilim.Bunun konuyla bir alakası yok.

Hakkını savunabileceğin birşey at ortaya seni de destekliyeyim

2 tartışmalarda konu kilitleniyor.Uzatmayacağım yazık olmasın konuna
Kullanıcı avatarı
sskn58
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen sskn58 »

Aynı şey banada yapıldı lodsolar olarak kadimi kesmeye gittik grup bşakanı paşaxyakamoz du (arzklanına başkanlk vermişler) 1canda attılar beni gelde delirmeeee
Ne Alayına Giderim Ne Kralına ,
Alayıda GElir Ayağıma kralıda ..

''Kasaplar''
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

O atılma acısı hemen hemen loncası olmayan çok kişide var bende 3 defa oldu 3 cüsünden sonra delirdim sonra istenmeyen adam olduk. Ama o kadar insanın içinden bunu nasıl kanıtlyacan görev grubundeyım ağzımız sütten yandı ya
ilk ben vuram dedim vurdumda ben vurdukca kaçırdılar yaw diyom görev grubu biz degilmiyiz niye kaçıyonuz diye biizm gruptan bir başkası vurdu yumulun ben o anda anladım atılacagımı biz salakmıyız okadar yardım et en sonunda bize gelince ilk ben vurmayam biizm gruptan bir başkası vursun adını vermiyecem o hıy... neyse efem depram oldu oh ne ala halen gruptayım biliyom atılacagımı canı 3 geldi oha ne oldu benim gruptan 2 kişi eksilmiş sevindim derken baktım 2 kişi girdi ama sonuç benim gruptaki şifacılarmı cıkan deprem küt pat hepsi geeberdi. bu kez beni atmadılar ama ck den dolayı herkes nalları dikti yani yapıyorlarmı yapıyorlardın ilk kadim zamanlarında.
Sonuc olarak kadim cıktıktan 1 yıl sonra kadimi yapabildim anca oda ben ibn... yaparak başka türlü olacagı yoktun yani.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xMoRtaLx »

sniper94 yazdı:4.Dua et seni grupta o kadar tuttular.Başka hangi lonca kendi dışında birinin görevini yapmaya kalkıştı ve başarılı oldu.
kendi yapmadıklarınızı başkalarıda yapmıyormus gibi gösteriyorsunuz ya uyuz oluyorum la :D ben bundan önce GH loncasındaydım ve bizden olmayan kişilerin görevini yaptık ve BASARILI da olduk :) şimdi ihtiyacı olan varsa gruplar ayarlanır tekrardan yaparız problem yok, bu adam bir laf ettiyse ettiği an atılır ama 2 cana kadar durupta atılıyorsa orda bir durup düşünmek lazım. alone midir nedir onları koruyacagına biraz objektif bakmaya calıs olaya, anladın dimi gözüm?
‎"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...

xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen streetart34 »

sniper94 yazdı:
streetart34 yazdı:
Alone' yim veya değilim.Bunun konuyla bir alakası yok.

Hakkını savunabileceğin birşey at ortaya seni de destekliyeyim

2 tartışmalarda konu kilitleniyor.Uzatmayacağım yazık olmasın konuna
Konuyu açan ben miyim bak bakalım ? ;) Laf sokmaya çalışmaktan gözünün önünü göremiyorsun. Bence sana yazık..
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
ALoNeDewiLxRM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ALoNeDewiLxRM »

[İçerik Silinmiştir.]

Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 1 gün kapatılmıştır.

HellRiDerS
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön