2007 Mayıs Aylarında Oyuna Başladım iyisiyle Kötüsüyle Bir Çok Arkadaşım Oldu Onlarla zaman Geçrdim..Fakat Bazı Arkadaşlarımın Kalbini Kırmış Olabilirim ama Bi oyun İçin Değmezmiş..Siz Siz Olun Arkadaşalrınızı Kırmayın. Bu Zamana Kadar İkv Hayatı Bir Aile Gibi Olmuştu Fakat bundan Sonra Yokum..!! Kimin Kalbini Kırdıysam üzdüysem HAKLARINI HELAL Etsinler Bnden Yana HeLal Olsun
Özellikle Bu Arkadaşalrım Abilerim Kendilerine iyi Baksınlar
HeaRTeaM ( Gökhan )
Closeyourbüyü ( Emre ve Melih )
Nzabulam ( Hakan )
Deartmeleği ( Baran )
xxBLACKLİONxx ( Adem Abim )
WeSWaGeLBüYü ( Batu )
byAPACHİ ( Burak )
xIYORGEx ( Kaan )
FENOMEN ( Bayram )
Ve Bir çok Arkadaşım İsimlerini Unuttuklarım Kırılmasın Şuanlık Ani Bir Veda bu HEPİNİZİ Çok SEVİYORUM Umarım İstediğiniz Yerlere Ulaşırsınız...!!!
GAME OVER IIRaPiSMYLiFeII
- xRapismylife
- Sahaf Yardımcısı
- mustafa95x
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Re: GAME OVER IIRaPiSMYLiFeII
Beni Unutmusun Ama Saqlık Olsun Seni Tekrar Aramızda Görmek İSteriz Bırakiş Nedenini Merak ettim ama büyük ihtimal oyun yönetimi ve Okulun Başlanqıcı die Tahmin Ediyorum....
Reel Hayatında Başarılar....
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Xxxgüzelxxx
- xRapismylife
- Sahaf Yardımcısı
Re: GAME OVER IIRaPiSMYLiFeII
Eyw Musti Diyorum ya Ani Bir Veda Şu önemli Olan 2 Yılım İstediğim MEvke Ulaşığım İnş. Geri Döneceğim Bi Aksilik olmassamustafa95x yazdı:Beni Unutmusun Ama Saqlık Olsun Seni Tekrar Aramızda Görmek İSteriz Bırakiş Nedenini Merak ettim ama büyük ihtimal oyun yönetimi ve Okulun Başlanqıcı die Tahmin Ediyorum....