lonca başkanımızla yaptığım görüşmeler sonucu loncaya dahil oldum.
ne yazık ki oyunda fazla durma imkanım yok bu yüzden karakterimin ismini değiştirmeyi uygun görmedim.
ancak illaki bir karakter ismi yazılacaksa MegaxThrone uygun düşer.
Bir arkadaşımla bu sunucuda önceden devam etmiştik karakterlerimiz çalınınca oyunu bıraktı ben ise ankaya geçmiştim
Meran sunucusuna tekrar dönmemle beraber böyle bir loncayla devam etmek oldukça güzel olacak.
Megaxteam ve adıma hayırlı olmasını diliyorum
şimdi burak ne durumda ?
burak ara ara giriyor selam veriyor oyunla pek bir alakası kalmamış durumda
xSkyBlue yazdı:Nickler benziyor aman dikkat.FaunTLeRoy,FauntFleroy
lonca başkanımızla yaptığım görüşmeler sonucu loncaya dahil oldum.
ne yazık ki oyunda fazla durma imkanım yok bu yüzden karakterimin ismini değiştirmeyi uygun görmedim.
ancak illaki bir karakter ismi yazılacaksa MegaxThrone uygun düşer.
Bir arkadaşımla bu sunucuda önceden devam etmiştik karakterlerimiz çalınınca oyunu bıraktı ben ise ankaya geçmiştim
Meran sunucusuna tekrar dönmemle beraber böyle bir loncayla devam etmek oldukça güzel olacak.
Megaxteam ve adıma hayırlı olmasını diliyorum
Aleykumselam Kardeşim Bildiğin Gibi Bizler de Yaza Kadar Oyunda Duramayacağımız İçin Loncayı Bu Süreye Kadar Askıya Aldık Ama Bizler Kopmadık Her Türlü İletişimimiz Devam Ediyor
Şimdilik İsim Değştirmenin Bir Gereği Yok Dostum Tam Kadro Döndüğümüzde Yavaş Yavaş Hepsini Ayarlayıp Düzene Sokacağız İnşallah Elimden Gelenin Fazlasını Yapacağım Bir Dönelim de..
Sunucumuza ve Aramıza Tekrardan Hoşgeldin Kardeşim Birlikte Nice Etkinliklerde Bulunmak Dileğiyle
Melodrama yazdı:Burağı uzun zamandır tanırım eminim sende onun gibisindir Megax ailesine değer katıcaksın ...
teşekkür ediyorum Allah utandırmaz inşallah zaten burakla da girip girmeme konusunda oldukça uzun sohbet ettim.
Beni ikna eden de Burak oldu.
Ottoman takımı her ne kadar oyun içinde tanışamasak da her türlü hareketinizde arkanızda olduğumu bilmenizi isterim.
Melodrama yazdı:Burağı uzun zamandır tanırım eminim sende onun gibisindir Megax ailesine değer katıcaksın ...
teşekkür ediyorum Allah utandırmaz inşallah zaten burakla da girip girmeme konusunda oldukça uzun sohbet ettim.
Beni ikna eden de Burak oldu.
Ottoman takımı her ne kadar oyun içinde tanışamasak da her türlü hareketinizde arkanızda olduğumu bilmenizi isterim.
Teşekkürler , bizde her zaman yanında olacagız ( Buraga selam söyle )
Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü oLmak TemeL Vizyonumuz ve VazgeçiLmeyecek DeğerLerimizdir. .
Misyonumuz
BirLik ve BeraberLiği Korumak,Her Konuda ÜyeLerimizLe Birlikte Hareket Etmek , GücümüzLe ve VarLığımızLa MERAN'a Damgamızı En İyi ŞekiLde Vurmak.Geçici DeğiL KaLıcı oLmak . . !
Sunucumuza Kazınmış Başarılarımız
* Meran Sunucusunun İlk Kadim Kesen Loncası *
* Meran Sunucusuna İlk Şaheser Kazandıran Lonca *
* Meran Sunucusuna İlk Ashab-ı Kehf Kazandıran Lonca *
* Meran Sunucusunda Junon'u İlk Kesen Lodos Lonca *
* Meran Sunucusunda Centurion'u İlk Kesen Lodos Lonca *
* Meran Sunucusuna İlk Nefs-i Müdafa Kazandıran Lonca *
* İlk Yol Savaşçısı Kesimi *
Üye Alımlarımız Lonca Üyelerimizden En Az 3 Arkadaşımızın Referansı ile Gerçekleşmektedir...
Üyelik Başvurularını Lonca Kurucu ve Başkanlarına Veya Lonca Başkan Yardımcılarımıza Oyun İçinde Danışarak Ayrıca http://WwW.MeGaXTeaM.TR.GG / İLETİŞİM Adresinden de Bize ULaşarak Yapabilirsiniz...
[/center]
MeGaXTeaM Lonca Şikayet Bildirimi & Öneriler Hk.
MeGaXTeaM Ailesi ile İlgili Her Türlü Görüşleriniz,Fikirleriniz ve Yorumlarınızı Ayrıca Loncamız ile İlgili Şikayetlerinizi Web Sitemizin ( http://WwW.MeGaXTeaM.TR.GG ) İLETİŞİM Kısmından Kullanmakta Olduğunuz Char İsmini de Belirterek Bize Ulaştırabilirsiniz....Teşekkürler...
Loncamızın '' o1.o9.2o11 Tarihli '' Aldığı Karar
Lonca Arkadaşlarımızın Sınav Döneminden Dolayı Loncamızı 2o12 Yazına Kadar Dondurma Kararı Almış Bulunmaktayız .
Önemli Bir Not ise Artık Burada Çocukça Şeyler İstemiyorum Bu Ortamı Yaratan Arkadaşların Loncamızın Refahı için Gerekli Yaptırımlardan Asla Sorumluluk Üslenmeyeceğim . Salih ve Umut Yolunuz Açık Olsun .
Eyw KarDeSim TeKRaR aRanızDa oLmaqTaN SeReF DuyuyoRum HosBuLduq DosTuM !
Koray'cım yusuf'cim Lan ismini YanLış yazDnız HayırsızLaR LamBReT
Ben esKidende bu Loncadaydım ama bazı gereksiz kişiler yüzünden çıkTım daha doğRu ben ve dosTLaRımız çıkTık ama o karaktersiz kişi bu Loncadan ayRıLdı ve MeGax Daha fazLa dayamaz dediğinden doLayı bizde ona baş kaldırdık ve bu Lonca yıKıLmıyacak kimsede yıkamıyacak umarım bi daha böLe karaktersiz ve kişiLiksiz insanlar Loncaya qirmez ve alIm varmı dahi demez..
HeR LaFa VeRiLeceK CevabıM vaRdıR Lakin beN oNce Lafa BakARıM LaFMı diye SoNra Soyleyene bAkaRıM Adammı Diye
aŞk 7 Saniye...
Heves 7 Dakika...
PişmanLık iSe BiR ömüR...! yoRumSuzMC