Kendisi Leyazqülüm'dür. Burak adı. Eskiden arkadasımdı şimdi eski dostum Seyitkara diye byücüsü var başka sunucudan aktardı karakterini 9 m şan 7 m kp si olduğunu biliyorum...
Axiomplace yazdı:Kendisi Leyazqülüm'dür. Burak adı. Eskiden arkadasımdı şimdi eski dostum Seyitkara diye byücüsü var başka sunucudan aktardı karakterini 9 m şan 7 m kp si olduğunu biliyorum...
Leyazqülüm ?
Leyazqülüm : Engin abidir. Burak'ın karakterini yazmaya gerek yok sanırsam. Leyazqülüm ün adı değişip Salawatgetir olmuştur büyüklü küçüklü şekilde şu anda Burak kullanmakta.
İnce detaylar bazen önemli olabilir
Leyazgülüm engin carıydı biR ara calındı muhabetleRi oldu sonRasını bılmıyoruM aMa bu kılıc tılsımda olma değil başka sunucudan Gelme Anlamadım bir nokta daha var Başka sunucuda Kılıc olan biR aDam neden Sunucu değiştirir ki ?
[/i][/b][/color]
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Leyazgülüm engin carıydı biR ara calındı muhabetleRi oldu sonRasını bılmıyoruM aMa bu kılıc tılsımda olma değil başka sunucudan Gelme Anlamadım bir nokta daha var Başka sunucuda Kılıc olan biR aDam neden Sunucu değiştirir ki ?
[/i][/b][/color]
Büyük İhtimalle Karakterini Satmıştır, Alan kişide Tılsıma aktarmıştır.
Seyitkara Adlı bir büyücü vardı, Yanlış hatırlamıyorsam burağın amcasımıydı neydi
Burağın karakteri Salavatgetir, eski adıyla Leyazqülüm