Ya sizin hikayeniz!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ya sizin hikayeniz!

Mesaj gönderen brkcm »

Lise 2 de son konu olarak Trigonometri var ki biz ( bu sene müfredat değişdi) ondan önce kombinasyon olasılık falanda gördük. Dersanede önce trigonometri sonra kombinasyon işledikleri için , permütasyonu falan rahat kavramışdım. Trigonometride çuvallamışdım ama. Sana bu sene ufak bir tavsiye. 2 adet normal veya bir adet çok zor (örn. zafer yayınları) 10. sınıf 1 adetde 9. sınıf matematik kitabı alıp çözmen. Fonksiyon benzeri ama daha kolay bir konu var ki kurallarıyla birlikde çok daha rahat öğreniceğine umarım. 9. sınıfta fonksiyonda zorlanan ben 10. sınıfta sana dediğim gibi 9. sınıf konularını tekrar ederken fonksiyonda zorlanmamışdım. Her sene 1 önceki senenin konularını gözden geçirirsen 12. sınıfta kafan rahat olur, psikolojin bozulmaz. Örn; olarak şimdiden Tolgarda. Adam 3 sene liseyi uyuyarak geçip son sene aklı başına gelen ergenler gibi bozmuş psikolojisini. Neler yapıcağını bilmiyor. :)

İyi Oyunlar. İyi Forumlar. Derslerinde Başarılar.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Birkan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen Birkan »

Oyunla alt komşumuzun oğlu Abdullah ile öğrendim. Birgün bize geldi ve yeni bir oyun bulduğunu söyledi adı ne dedim İstanbul Kıyamet Vakti dedi o ne len dedim neyse oyunu indirdik bilgisayara kurduk.Ben birşey bilmiyorum oda pek birşey bilmiyor agah beyden almış jandarma ali görevini bende aldım tabi fısıldamayı bile bilmiyoruz 2 gün boyunca jandarma aliyi aradık en sonunda bulduk ne çok sevimiştik :D Ondan sonra o savaşçısını 29 lvl yapmıştı ben 22 lvldım sonra o kendine büyücü açtı onuda 29 yaptı ben savaşçımı yeni yeni 29 yapmıştım sonra sarraf lokman vs onları yanlış dağıtmışım maden çekemiyorum maden çekemediğim için parada yok haliyle sonra ben karakteri silmeye karar verdim içinde pek bişey yoktu ama aktarmak için CoolCat vardır eskilerden belki bilirsinz onunla aktardım ve o zamanlar karakterin ilk harfi büyük başlamak zorundaydı Birkan oldu adım.Sonra onu kastım 28 lvl oldu ertesi günüde yeni leveller gelmişti yani 39 lvl başladım kasmaya arkadaşım hemen savaşçısını kasmaya başladı tabi o 33 oldu ben 30 oldum ben 34 te kaldım arkadaşım 38 oldu sonra 39 oldu ben kasamadım çarı sonra grand vardı o zamanlar plusu yok diye çok kızıyordu herkese :D verdim benim çarımı kastı 39 yaptı ondan sonra maden çektim item dizdim sattım itemlerimi 10 m lik bono almıştım ilk defa ve çok sevinmiştim :D O aralar ısırgan tohumu ve saf demir 125 bin yapardı hiç unutmam :D ben maden aldım 136 tane ısırgan tohumum oldu benim sonra Sweetxkillerx vardı Fikri adı onla ortak olduk benim savaşçımın üstünü dizdi babalar gibi ortaktık ondan sonra onun ortağı vardı Xkırmızıxşeytan oda fikriyle ortaktı bigün bana dedi birkan itemleri ver acele vs atacam dedi bende tabi verdim itemlerimi adama ondan sonra beni yasakladı ben çırıl çıplak kaldım ortada fikrininde o zaman dalton dış seti vardı. Ben onun çarına giriyordum oynuyordum bir gün bi girdim benim itemler fikrinin üstünde takılı ondan sonra dalton dışlarda kırmızıxşeytanda beraber beni dolandırmışlar beni yeni uyanıyom sonra fikriyle kavga ettim adamda suçunu biliyor tabi geldi verdi bana bütün itemlerimi geri kendi itemlerindende verdi bir kaç parça sonra madenleride verdi hadi eywallah dedi gitti. Ben yeni bir büyücü kasmıştım 39 level olmuştu bir komet tek item set vardı birde buz merlin set vardı buzları kullanıyordum kometler kasamdaydı o zamanlar HeRoTuRKk Emre abi yeni gelmişti askerden itemlerden haberi yoktu kasamda duran kometlerimi vermiştim ona ve Cheetosa soyuldum :D o zamanların meşhur hırsızı sonra oyunu bıraktım 49 levellerde geldim karakterim bir türlü 49 olmuyor 44 levelde kalmıştım :) gözlük almaya karar vermiştim param yoktu sağolsun emre abi HeRoTuRKk'ten yardım istedim 2 sibiryalı + 6 m vermişti bana yardım etmişti sonra aldım gözlüğümü. Birgün oyunda Oktay'a denk geldim eskiden beri tanırdım onu sonra konuştuk loncaya girmeye karar verdim ve RoA ya başvuru yaptım sonra beni kabul ettiler. 2 ay kadar RoA üyesi oldum sonra özel bi sebepten dolayı ayrıldım RoA'dan 2-3 ay kadar ara verdim sonra betalardan dostum olan Sabri beni Yakamoz loncasına davet etti. Daha önceden Yakamozxbep,Yakamozxefemeih ve Yakamozxağrılı zaten benimle iyiydi araları bende kabul ettim. Sonra benim çarım hala 49 olmamıştı 46 leveldi sonra Melihim sağolsun Efexmelih diye bir çarı vardı onu bana verdi 49 level sonra onunla oynamaya başladım.Kendime itemler aldım vs atmaya başladım ecelli adamları kesiyordum birazda şans eseri tabi ki sonra Yakamoz içi tartışmalar çıktı melih ferhat mert ve diğer ferhat loncadan çıkmıştı ondan sonra geri dönmüşlerdi ama o günden sonra Yakamoz loncasının düzeni bozulmuştu sonra sabri ve nur ayrıldı eren başkan oldu sonra eren çok iyi gidiyordu fakat işleri nedeniyle başkanı deniz yapmıştı deniz fazla yürütemedi bende başkan olmuştum bende yürütemedim sonra lonca kapanma aşamasına geldi ve kapandı.Sonra İsmail BeLaXLaStMoHiCaN ile tanıştım. BeLaX loncasını kurdu erenle sonra oraya geçtim Yusufla Tanıştım Esenrüzgar ondan isim değiltirme Epin almıştım İsim değiştirmiştim BeLaXKaRŞıYaKaLı diye ve hala öyle ismim sonra bana ecel getiren ürettik.BeLaX loncasıda kapanmıştı. O sıralar silah yükseltme gelmişti gittim marketten hemen 30 tl kontor almıştım ve 2500 akçe almıştım ertesi gün ilk parlatanlardan birisiydim ve ecelim parladı.Aradan uzun süreler geçti 57 kere junon attım ve hiçbir şekilde zırh düşmedi şans :D Şimdi BeLaX tekrar kuruldu.Ve Şimdi oyuna giriyorum :D

çok uzun oldu ama neyse

Herkese İyi Forumlar
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen batuhannnn »

brkcm yazdı:Lise 2 de son konu olarak Trigonometri var ki biz ( bu sene müfredat değişdi) ondan önce kombinasyon olasılık falanda gördük. Dersanede önce trigonometri sonra kombinasyon işledikleri için , permütasyonu falan rahat kavramışdım. Trigonometride çuvallamışdım ama. Sana bu sene ufak bir tavsiye. 2 adet normal veya bir adet çok zor (örn. zafer yayınları) 10. sınıf 1 adetde 9. sınıf matematik kitabı alıp çözmen. Fonksiyon benzeri ama daha kolay bir konu var ki kurallarıyla birlikde çok daha rahat öğreniceğine umarım. 9. sınıfta fonksiyonda zorlanan ben 10. sınıfta sana dediğim gibi 9. sınıf konularını tekrar ederken fonksiyonda zorlanmamışdım. Her sene 1 önceki senenin konularını gözden geçirirsen 12. sınıfta kafan rahat olur, psikolojin bozulmaz. Örn; olarak şimdiden Tolgarda. Adam 3 sene liseyi uyuyarak geçip son sene aklı başına gelen ergenler gibi bozmuş psikolojisini. Neler yapıcağını bilmiyor. :)

trigonometri geometride değilmi yada analitik. sinüs cosinüs filan

tolgarda daha ilkokul 4 ona cevap verme ;) ben esen çözüyorum bide güvender geometrim 3 gerçi
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
ABCDEFd
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ABCDEFd »

batuhannnn yazdı:
brkcm yazdı:Lise 2 de son konu olarak Trigonometri var ki biz ( bu sene müfredat değişdi) ondan önce kombinasyon olasılık falanda gördük. Dersanede önce trigonometri sonra kombinasyon işledikleri için , permütasyonu falan rahat kavramışdım. Trigonometride çuvallamışdım ama. Sana bu sene ufak bir tavsiye. 2 adet normal veya bir adet çok zor (örn. zafer yayınları) 10. sınıf 1 adetde 9. sınıf matematik kitabı alıp çözmen. Fonksiyon benzeri ama daha kolay bir konu var ki kurallarıyla birlikde çok daha rahat öğreniceğine umarım. 9. sınıfta fonksiyonda zorlanan ben 10. sınıfta sana dediğim gibi 9. sınıf konularını tekrar ederken fonksiyonda zorlanmamışdım. Her sene 1 önceki senenin konularını gözden geçirirsen 12. sınıfta kafan rahat olur, psikolojin bozulmaz. Örn; olarak şimdiden Tolgarda. Adam 3 sene liseyi uyuyarak geçip son sene aklı başına gelen ergenler gibi bozmuş psikolojisini. Neler yapıcağını bilmiyor. :)

trigonometri geometride değilmi yada analitik. sinüs cosinüs filan

tolgarda daha ilkokul 4 ona cevap verme ;) ben esen çözüyorum bide güvender geometrim 3 gerçi
Ne ilkokul 4ü
orta 1 :D
Kullanıcı avatarı
Bymadxlord
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bymadxlord »

Batu Bymadlord Hidra Zırh Düşünce Popo tavan gibi bir cümLe kullanmıssın hatırlarsan bir zamanlar ışık düşürdüğünde günde 50 defa zırhı yansıtıyordun milletle labali konusuyordun kendınle celısme bence.
Kullanıcı avatarı
ABCDEFd
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ABCDEFd »

Bymadxlord yazdı:Batu Bymadlord Hidra Zırh Düşünce Popo tavan gibi bir cümLe kullanmıssın hatırlarsan bir zamanlar ışık düşürdüğünde günde 50 defa zırhı yansıtıyordun milletle labali konusuyordun kendınle celısme bence.
Haaaaa eme geldi zırhı yansıttı kaça dedim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Beeleş dedi alışveriş açtı zırhı çıkardı Fkata koyamazdı :D
Kullanıcı avatarı
Bymadxlord
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bymadxlord »

Tolgarda Akraba Evliliği Felanmısın ? Bİr Cümle bu kadar ters yere cekilir :D
Kullanıcı avatarı
ABCDEFd
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ABCDEFd »

Bymadxlord yazdı:Tolgarda Akraba Evliliği Felanmısın ? Bİr Cümle bu kadar ters yere cekilir :D
hay *** :D
Kullanıcı avatarı
bymad22
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen bymad22 »

Eskiden bana knka diye ölen Bymadlord hidra zırh düşürmüştü. Popo tavana doğru giden emre kendini bişi sanıodu. En çok kızdığımda hamzanın bu dönekle stuarta girmesiydi. Son zamanlar hamza iyice takmamaya başlamıştı. O kadar sinirlendirdiki zırhını başına kaktırttı.Oyundaki en büyük kazığı ondan yemiştim. Buna rağmen bir özür dahi dilememişti. Şimdi ise zırh düşürmeye çalışıyorum. 3 yıllık serüvenim bu.

Demıs batu... Senınle tek muabbetım arzken 1 kere karızma aldım .. sana bıde kankamı dıyecem veled.d buyude gel sıgınaga mıgrata al dıyen benmıydım nerden geldııgnu unutmaa.. ne oldugunuda .. ergensın dıe susuyorum ama senıseven sınırlı ldoslarda sen gıt bıraz tetrıs felan oyna IQ gelıssın sonra gel

“Genel Sohbet” sayfasına dön