KELLE AVCISI GÖREVİNİ BİTİRDİNİZ ! EMİNÖNÜ'NDEN SEVGİLER :)
- JJNeSTeRJJ
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ser Se Ri
Re: KELLE AVCISI GÖREVİNİ BİTİRDİNİZ ! EMİNÖNÜ'NDEN SEVGİLER :)
En Azından Artık Gaffar 3 5 canla falan kaçtı ya da Gaffar Kesildi gibi saçma Konular görmicez birde 49 ilk çıktığında kadim hidra falan nasıl zor kesiliyosa bir süre sonra iyicene kesimi kolaylaşıyosa genel olarak kesiliyosa gaffarda artık herkez tarafından kesilip önemsenmiyceği kesin
ve Tebrik Ediyorum 

- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
İnş.JJNeSTeRJJ yazdı:En Azından Artık Gaffar 3 5 canla falan kaçtı ya da Gaffar Kesildi gibi saçma Konular görmicez birde 49 ilk çıktığında kadim hidra falan nasıl zor kesiliyosa bir süre sonra iyicene kesimi kolaylaşıyosa genel olarak kesiliyosa gaffarda artık herkez tarafından kesilip önemsenmiyceği kesinve Tebrik Ediyorum
-
- İri Fare Avcısı
Afrodisyak yazdı:Taşkanat eldiven ile zırhım mevcut.Silah parlatma şart bunun gizlencek bir yanı yok.Karakürk veya Shen yükseltilmeli.Eğer yükseltme yaparsan m2.5 element mor gözlük var ise taşkanatsız PLATİN ZIRHLa bile gaffar kesilir.sHiZofRenN yazdı:TANKIN DİRENÇLERİ NE YAPMASI GEREKİYOR BUNUN HAKKINDA Bİ BİLGİ VEREBİLİRMİSİN KARDEŞİM
GAFFAR İÇİN TANKTA 3 TAş KANAT OLMASI LAZIM DİYORLAR AMA FOTOLARDA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SENDE TAŞ KANAT AYAKKABI YOk .... BİRAZ AYDINLATIRMISIN BİZİİ..
Tşekkür ederim kardeşim yani 3 direncin 1000 olmasına gerek yok diyorsun *** 2 direnç olsa yetiyormu , bide şu var Tankın zırhı %75 mi olması lazım ? sorularım la seni meşgul ediyorum ama bi sorum daha olacak : mor m2.5 yerine mavi m2.5 element olsa oLurmu taş kanat eldiven , ayakkabı var

ßu üLkeNiN sAhİpLeRi YaLNızCa,ßu üLkeYi kArŞıLıKSıZ SeVeßiLénLéRdİR !
Ne MutLu TüRküM DiYeNe !
Orda Semihanın yerde 1 resmi varoOllxJeWeLSxllOo yazdı:Semihadan 6 madalya düştü. Komutan 5 ejderha 5 dinozor iksir veriyor.Arizonaa yazdı:İlk önce tebrik ederim
Bi sorum olacaktı Semihadan hiç bahsetmediniz onu kestinizmi ve reçete kimden düştü gaffardanmı semihadanmı komutan ne verdi
birde tavsiyem var oyunun geçmişini araştırın bence 1 lwl lik bi çar açın ve görevlerin hepsini dikkatlice okuyun belki son görevide yapabilirsiniz
Görevin devamı nasıl yapılacağı bulundu.
Farabi karakürk , farabi shen item bulmaya çalış zırhın 75 olursa dirençlerin düşer.Şuanki durumda ayrıca silahını parlatırsan zırhın 72 veya 73 olacaktır.Dediğim gibi farabi karakürk,farabi shen item bulmaya çalış.Eğer 2 direncini binlersen zırhın çok düşer.Elektriği 1000 buzu 900 lerde bırakıp zırhıda en az 70 lerde bırak,şuan ki durum öyle taşkanat set olsa daha güzel olacaksHiZofRenN yazdı:Afrodisyak yazdı:Taşkanat eldiven ile zırhım mevcut.Silah parlatma şart bunun gizlencek bir yanı yok.Karakürk veya Shen yükseltilmeli.Eğer yükseltme yaparsan m2.5 element mor gözlük var ise taşkanatsız PLATİN ZIRHLa bile gaffar kesilir.sHiZofRenN yazdı:TANKIN DİRENÇLERİ NE YAPMASI GEREKİYOR BUNUN HAKKINDA Bİ BİLGİ VEREBİLİRMİSİN KARDEŞİM
GAFFAR İÇİN TANKTA 3 TAş KANAT OLMASI LAZIM DİYORLAR AMA FOTOLARDA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SENDE TAŞ KANAT AYAKKABI YOk .... BİRAZ AYDINLATIRMISIN BİZİİ..
Tşekkür ederim kardeşim yani 3 direncin 1000 olmasına gerek yok diyorsun *** 2 direnç olsa yetiyormu , bide şu var Tankın zırhı %75 mi olması lazım ? sorularım la seni meşgul ediyorum ama bi sorum daha olacak : mor m2.5 yerine mavi m2.5 element olsa oLurmu taş kanat eldiven , ayakkabı var
- llllxefsanexllll
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
TebrikLer Sonunda 
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
TEBRİKLER
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
bugun gaffar denemsınde canını 2 yapabıldık
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Tebrikler
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
saol paşam
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.