Gayet doğru ve yerinde karar. Bu olaya kızan bir çok lodos gördüm. Resmen küfür ediyordu. Adam ateş diye klan(lodos) bunu gbye almayın ilerde arz olcak diye yazılar yazıyordu bugün.
Bizim svde yanlış giden birşey vardı. Eski klan savaşları yoktu artık. Sadece Komutanda bekleyen 5 10 kişi dısında savasılcak kmse yoktu. Zaten bi grup toplayı sancağını basıyorlardı.
Şimdi bankayı ele geçiriyoruz.
Hatta biraz daha güçlüyüz gibi. Nedenine gelince bizim klandakilerin hepsinin 1. önceliği savaşmak. Onları gb atmak İtem alım vs. vs. Adam onla ilgilenirken biz basınca sudan çıkmıs balığa dönüyor.
Bizim de amacımız oyuna renk gelmesi idi zaten, başarabildiysek ne mutlu bize..
Arz olduk diye çok hakaret eden oldu malum kesilmeyi hazmedemeyen herkes bir laf atıyor Kişi klana giriyor, kestiğimiz zaman ise sanki biz yanlış bir şey yapmışız gibi bize terbiye kurallarını öğretmeye kalkıyor
Bize düzgün bir dille işi olduğunu belirten kişileri elimizden geldiğince bırakmaya çalışıyoruz, diğer türlü Lodos gördük mü kesiyoruz. Ve bize dalınmasından rahatsızlık ta duymuyoruz, rahatsız olan arkadaşımız olsa dahi klandan çıkar gideceği yere gider..
Fazla hırs yapan Lodos arkadaşlara da sözüm; biz oyunda eğleniyoruz kesmek kesilmek umrumuzda değil stresimizi attıktan sonra sorun yok bizim için Sizlere de tavsiyemdir; bunun bir oyun olduğunu bilerek sadece savaşın, laf atmayı bırakın
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
Terbiyeci yazdı:Bizim de amacımız oyuna renk gelmesi idi zaten, başarabildiysek ne mutlu bize..
Arz olduk diye çok hakaret eden oldu malum kesilmeyi hazmedemeyen herkes bir laf atıyor Kişi klana giriyor, kestiğimiz zaman ise sanki biz yanlış bir şey yapmışız gibi bize terbiye kurallarını öğretmeye kalkıyor
Bize düzgün bir dille işi olduğunu belirten kişileri elimizden geldiğince bırakmaya çalışıyoruz, diğer türlü Lodos gördük mü kesiyoruz. Ve bize dalınmasından rahatsızlık ta duymuyoruz, rahatsız olan arkadaşımız olsa dahi klandan çıkar gideceği yere gider..
Fazla hırs yapan Lodos arkadaşlara da sözüm; biz oyunda eğleniyoruz kesmek kesilmek umrumuzda değil stresimizi attıktan sonra sorun yok bizim için Sizlere de tavsiyemdir; bunun bir oyun olduğunu bilerek sadece savaşın, laf atmayı bırakın
Siz lodosken adamınız arzdı bankaya gelmiş dalmışlar bende yanına gidip baktım beni ana avrat sövdü bunu açıklayabilirmisin ?