sensin len kim olacak bana ahlaksız teklifte bulunuyonBeLaXMoHiCaaN yazdı:[[/i]Chatlaqs yazdı:SapıkBeLaXMoHiCaaN yazdı::twisted: :twisted: :twisted: BirKan SaNa Zırh düşürürüm aMa 1 şartLa Benim oLucaksan :twisted: :twisted:![]()
Kimmiş o Sapık Sami
BeLaX Loncası qünceL KaDro ...
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Re: BeLaX Loncası qünceL KaDro ...
Birkan yazdı:sensin len kim olacak bana ahlaksız teklifte bulunuyonBeLaXMoHiCaaN yazdı:[[/i]Chatlaqs yazdı:SapıkBeLaXMoHiCaaN yazdı::twisted: :twisted: :twisted: BirKan SaNa Zırh düşürürüm aMa 1 şartLa Benim oLucaksan :twisted: :twisted:![]()
Kimmiş o Sapık Sami
Birkan seni kim ne yapsın Allah aşkına tip yok para yok IQ desen sınırın altında
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
-
- FareAdam Düşmanı
hadi be siz bana kurban olundabbela yazdı:Birkan yazdı:sensin len kim olacak bana ahlaksız teklifte bulunuyonBeLaXMoHiCaaN yazdı:[[/i]Chatlaqs yazdı:SapıkBeLaXMoHiCaaN yazdı::twisted: :twisted: :twisted: BirKan SaNa Zırh düşürürüm aMa 1 şartLa Benim oLucaksan :twisted: :twisted:![]()
Kimmiş o Sapık Sami
Birkan seni kim ne yapsın Allah aşkına tip yok para yok IQ desen sınırın altında)))))))))))))
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
dabbela yazdı:))))
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
loncaya gimek istiyom 
dabbela yazdı:Birkan yazdı:sensin len kim olacak bana ahlaksız teklifte bulunuyonBeLaXMoHiCaaN yazdı:[[/i]Chatlaqs yazdı:SapıkBeLaXMoHiCaaN yazdı::twisted: :twisted: :twisted: BirKan SaNa Zırh düşürürüm aMa 1 şartLa Benim oLucaksan :twisted: :twisted:![]()
Kimmiş o Sapık Sami
Birkan seni kim ne yapsın Allah aşkına tip yok para yok IQ desen sınırın altında)))))))))))))
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
aldıkmı başa bi BeLa daha
olmanız gerektiği yere tekrar geldiğiniz için tebrik ediyorum , sizin gibi güçlü ve iyi oyuncuların bir arada oldugunu görmek gerçekten güzel
Hayırlı uğurlu olsun...
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
Dipnot
/color] Seni seviyoruz Erenim 
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
Özgür'üm sizin başınızdan eksik olurmuyuz biz hiç ayıp sana yahu . Teşekkür ediyorum Özgür'üm iyi dileklerin için:)kalenderoglu yazdı:aldıkmı başa bi BeLa dahaolmanız gerektiği yere tekrar geldiğiniz için tebrik ediyorum , sizin gibi güçlü ve iyi oyuncuların bir arada oldugunu görmek gerçekten güzel
Hayırlı uğurlu olsun...
Kardeşim benim ya bende sizi seviyorum en içtenliğim ve samimiyetimle çok saolasın hiç yalnız bırakmadın sende istesende yalnız kalamassın onuda bil yani başına Belax oldum haberin olsun :lol: :lol:kalenderoglu yazdı:Dipnot : Seni seviyoruz Erenim
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi