aLBaYRaKxZaRuReT ~ Veda Vakti..

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
rockstyle
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

aLBaYRaKxZaRuReT ~ Veda Vakti..

Mesaj gönderen rockstyle »

Esselamün Aleyküm Meran ve Harici Serverden Bu Yazıyı Okuyan Tüm Arkadaşlar ..

Uzun Süre Önce Başladığım Oyun Hayatımı Sonlandırma Kararı Aldım !
Lise Son Sınıf Öğrencisi Olduğum için Üniversite Sınavına Hazırlanmam Gerekiyor .. Neticede Kurtarmam Gereken Bir Hayatım Var ve Herşey Oyun Değil ! Lonca Başkanlık Yetkisini aLBaYRaKxLyDeR Arkadaşımıza Devrettim ...

Açıkcası Oyun Eski Tadını Vermez Oldu Arkadaşlar . . Ben Meteorda Kp Kastığımız o Eski Günleri Özledim ( 39 LV - 3 , 4 Yıl Öncesi ) .. Charlarımı ( ılılıMaDiSoNılılı ve aLBaYRaKxZaRuReT ) Kardeşime Bıraktım !

Kalbini Kırdığım Dostlarım , Arkadaşlarım Olmuşsa Kendilerinden Helallik istiyorum , Herşey Bir Oyun ... Kimse Kazanmaz Burada ; Sadece oyun Kazanır ! Bir Oyun için Babam Yaşındaki Adamın Küfür Yediğinide , 14 yaşındaki çocuğun ricam üzerine bana tüm parasını verdiğini de gördüm .. Adamlık Yaşta Değil Başta Burada !

Herkes Hakkını Helal Etsin , Sözün Kısası Makbuldür !

Güzel Günlerdi .. Unutulması çok Zor Günlerdi .. Elveda Meran ! ! !

£ M R £ C a N G ö R G ü L ü ~ http://www.facebook.com/#!/profile.php? ... 2208937597
! ReeLde Başarılar Diliyorum .. Ulaşmak isteyen Arkadaslar için Adresimi Bıraktım .. EywAllah !
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''

aLBaYRaKx Lonca Kurucusu > EmRe

aLBaYRaKxMaDiSoN , aLBaYRaKxZaRuReT
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Re: aLBaYRaKxZaRuReT ~ Veda Vakti..

Mesaj gönderen haydegidelum »

Alkışlarla Uğurluyoruz Seni

Resim
kralxxD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kralxxD »

Günlerce foruma konular açıp durdun askere gidiyorum yok askerden mesaj yolluyorum diyip durdun Emre işte sonunda foyanı ortaya kendin döktün afferim sana liseli genç seni hep böyle devam et MoonwaLk
Kullanıcı avatarı
rockstyle
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen rockstyle »

MooNWaLK'ın Gerçek Sahibi Şuan Askerdedir ve Bunu Size Kanıtlayabilecek oLan En Güvenilir isim ...

Mustafa Görkem yani Redsxgülfem'dir .. Yalan olan tek bi nokta var .. Abim'in isminin Asım olduğu ve Benim ismimle oyun oynadığı .. Geriye Kalan Herşey Doğru ..

Zaten bu saatten sonra bişeyi kanıtlama ihtiyacı duymak saçma gelir , herşey bitti gözümde beyler .. oyun sizin olsun !
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''

aLBaYRaKx Lonca Kurucusu > EmRe

aLBaYRaKxMaDiSoN , aLBaYRaKxZaRuReT
Kullanıcı avatarı
Viceroy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Devgenç

Mesaj gönderen Viceroy »

rockstyle yazdı:MooNWaLK'ın Gerçek Sahibi Şuan Askerdedir ve Bunu Size Kanıtlayabilecek oLan En Güvenilir isim ...

Mustafa Görkem yani Redsxgülfem'dir .. Yalan olan tek bi nokta var .. Abim'in isminin Asım olduğu ve Benim ismimle oyun oynadığı .. Geriye Kalan Herşey Doğru ..

Zaten bu saatten sonra bişeyi kanıtlama ihtiyacı duymak saçma gelir , herşey bitti gözümde beyler .. oyun sizin olsun !

yalan rüzgarı :geek:
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

RELAXEFENDY
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen hukumdargame »

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön