KELLE AVCISI GÖREVİNİ BİTİRDİNİZ ! EMİNÖNÜ'NDEN SEVGİLER :)
Re: KELLE AVCISI GÖREVİNİ BİTİRDİNİZ ! EMİNÖNÜ'NDEN SEVGİLER :)
Benim bunu yapmam 2 yıl sonra
HADİ gelin bir İLKe daha imza atın ve kesim taktiklerini İLK VEREN SİZ OLUN? :lol: :lol:
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
İnanın tüm taktikleri şu an şurada versemde kesemezsiniz.Heh taktikleri aldık keselim gibi bir durum değil.Çok uzun bir süreç.Sürekli aynı grupla girilcek el alışkanlığı edilcek.Peki sizde biraz empati kurun o zaman aylarca verilen emeklerle elde edilen taktikler 1-2 dakikalık kadar cuzi olabilir mi ? Daha öncede belirttiğim gibi bir süre boyunca taktiklerin hepsini paylaşmıcam.Burdaki yorum yapan arkadaşların çoğu bugun eminönüne geldi ve bana sorular sordu inanmıyorsanız onlara sorun hepsine yardımcı oldum.İpucu değil başlangıcı devamını hep söyledim.Ama son canları sorduklarında cevapsız bıraktım.Büyücü yeteneklerini soran oldu söyledim.İnanın başkası olsa bunları söylemezdi.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Sen onu boşver agah ne dedi diomAfrodisyak yazdı:İnanın tüm taktikleri şu an şurada versemde kesemezsiniz.Heh taktikleri aldık keselim gibi bir durum değil.Çok uzun bir süreç.Sürekli aynı grupla girilcek el alışkanlığı edilcek.Peki sizde biraz empati kurun o zaman aylarca verilen emeklerle elde edilen taktikler 1-2 dakikalık kadar cuzi olabilir mi ? Daha öncede belirttiğim gibi bir süre boyunca taktiklerin hepsini paylaşmıcam.Burdaki yorum yapan arkadaşların çoğu bugun eminönüne geldi ve bana sorular sordu inanmıyorsanız onlara sorun hepsine yardımcı oldum.İpucu değil başlangıcı devamını hep söyledim.Ama son canları sorduklarında cevapsız bıraktım.Büyücü yeteneklerini soran oldu söyledim.İnanın başkası olsa bunları söylemezdi.
-
- İri Fare Avcısı
TANKIN DİRENÇLERİ NE YAPMASI GEREKİYOR BUNUN HAKKINDA Bİ BİLGİ VEREBİLİRMİSİN KARDEŞİM
GAFFAR İÇİN TANKTA 3 TAş KANAT OLMASI LAZIM DİYORLAR AMA FOTOLARDA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SENDE TAŞ KANAT AYAKKABI YOk .... BİRAZ AYDINLATIRMISIN BİZİİ..
GAFFAR İÇİN TANKTA 3 TAş KANAT OLMASI LAZIM DİYORLAR AMA FOTOLARDA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SENDE TAŞ KANAT AYAKKABI YOk .... BİRAZ AYDINLATIRMISIN BİZİİ..

ßu üLkeNiN sAhİpLeRi YaLNızCa,ßu üLkeYi kArŞıLıKSıZ SeVeßiLénLéRdİR !
Ne MutLu TüRküM DiYeNe !
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Taşkanat eldiven ile zırhım mevcut.Silah parlatma şart bunun gizlencek bir yanı yok.Karakürk veya Shen yükseltilmeli.Eğer yükseltme yaparsan m2.5 element mor gözlük var ise taşkanatsız PLATİN ZIRHLa bile gaffar kesilir.sHiZofRenN yazdı:TANKIN DİRENÇLERİ NE YAPMASI GEREKİYOR BUNUN HAKKINDA Bİ BİLGİ VEREBİLİRMİSİN KARDEŞİM
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Arkdaş Takın dnreçlerini yazar mısın birde son 10 candan sonra ne oluyor ortalıkta saçma sapan dedikodular dönüyor bunu aydınlatırsanız çok yardımcı olurusnz..
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
tebrikler
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...
İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013
Evet, beni nihayetime yolculadın evladım.
Ancak şimdi öyle bir yere gideceksin ki, ölmekten beter olacaksın.
Buradan tek bir çıkış var. O da benim isteğimle.
Senin için her şeyi ayarladım.
Ruhunun yolunu izlemekten başka çaren yok.
Onlar... Gene kazanamadılar...
Ben yaşasam da, yaşamasam da..
Son iki cümle beni en çok etkileyen oldu
İstihbarat komutanının yüzündeki çivi yazısı şeklinde dövmesi gözlerden kaçmayan bir diğer sır..
Tekrardan tebrik ederim Karargah Loncası ve diğer iki arkadaşı.
Ancak şimdi öyle bir yere gideceksin ki, ölmekten beter olacaksın.
Buradan tek bir çıkış var. O da benim isteğimle.
Senin için her şeyi ayarladım.
Ruhunun yolunu izlemekten başka çaren yok.
Onlar... Gene kazanamadılar...
Ben yaşasam da, yaşamasam da..
Son iki cümle beni en çok etkileyen oldu
İstihbarat komutanının yüzündeki çivi yazısı şeklinde dövmesi gözlerden kaçmayan bir diğer sır..
Tekrardan tebrik ederim Karargah Loncası ve diğer iki arkadaşı.
2009-2013
- Hilalxxquality
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Tebrik ederm büyük bir basarı son 5 candan sonrası karmasık bunu basarmak duyqu werici 2. kez kesilmis fotoqrafları qörmek isteriz.
....TEBRİKLER...
Gruptaki 2 büyücüden biri fizkselmi yoksa 2 side elek + buz mu :?:
....TEBRİKLER...
Gruptaki 2 büyücüden biri fizkselmi yoksa 2 side elek + buz mu :?:
Güçlü Olmak İstiyorsan , Söz Ustası ol !
Hilalxxquality {49}
Hilalxxquality {49}