Sahmat yazdı:
kanıtlayamam siteye girilmiyor yapım asamısında zamanı dolmus zaten herkes de göremez zaten emef üyelerinin girdiği bir bölümdeydi ve zaten muhtemelen o konu kaldıralacakdır artı yapdı arkadaşım yalan söylediğini ben kendisi ve diğer emef üyeleri çok iyi biliyor
Sana gelince
İddialarla değil gerçeklerle buyurdum. Sana bir tavsiye İnsanları kandırmak istiyorsan gerçekleri söyle. Çünkü en gerçekçi yalan gerçeğin ta kendisidir.
Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Urukhai yazdı:Tekrardan selamlar.
Aslında yazmayacaktım. Ama madem ki bu itinalı kampanya bu aşamaya ulaştı ve bu olaylar bir çözüm gerektiriyor;
1- Şu anda efelerde bulunan bir üyenin EMEF Foruma son olarak Bursa ilinden bağlanmış olması gerekirken her ne hikmetse ip adresi Kocaeli iline atanmış olan ip havuzuna ait ( ki aynı üyenin son yorum yazdığı ip Bursa iline ait ip havuzundan olması bu çirkin iftirayı atanı ve de bu işe alet olanı bize deşifre etmiş bulunmaktadır)
2- EMEF Forum şu an offline. Ama illa ki açılacak {Yönetim olarak adres değişikliği kararı aldık. Ama eski site ve forum aynı şekilde kalacak. Sadece adres eminönüefeleri.com olacak} Ve forum açıldığında RoA loncası üyelerinden Godofwaryücel ve HOPDEDİKS (Çünkü gerçekten yakın hissettiğim insanlardır onlar) arkadaşlarıma admin yetkisi ile EMEF Foruma erişim hakkı tanıyacağım.
3- Bu fotonun nasıl üretildiğine dair mantık yürüttük ve sanırım sistemini de bulduk. Yalnız önce bakir EMEF Forum (Bakir diyorum çünkü şu an erişim yok. Bir başka değişle iftira atan arkadaşımızın dediği gibi uydurulmuş mesajların değiştirilmesi veya uydurulmuş konunun silinmesi söz konusu değil.) Yücel ve Şevket tarafından incelenecek, sonra gereken cevabı İKV camiasına gerektiği şekilde açıklanacaktır.
hala ne kadar büyük yalanlar attığının farkında mısın? Tahmin ediyorsun ya tutarsa diyorsun ve insanların üzerine kara leke atıyorsun ama sen gerçekleri çok iyi biliyorsun. şevket ve yücel o siteye girdiğinde o yazıyı görmeyecekleri kesin onların inanmasıda önemli değil yada inanmamasıda. sen o yazıyı yazdığını biliyor musun EVET ben o yazıyı yazdığını gördüm mü? EVET efe arkadaşlarım gördümü EVET. senin gerçeği söylememek adına nasıl kıvırdığına da şahit oldular çok seni rahatlatacaksa burdan diyimki evet o yazı yazılmamışdır ben uydurdum sen bu dediğime inandınmı? yada diğer efeler hiiiiç kıvırma hasan efe sen o yazıyı yazdın ve hala çirkin iftiralarda bulunuyorsun emef de Bursa'dan olan tek bir kişi var oda Çekan'dır. utanmıyor musun onu Çekanı zan altında bırakmaya! Kocaelinden de bildiğim kadarıyla emefli biri yok. ben girdiğim ili bilmiyor muyum ? bu sefer ortaya attığın yalan tutmadı daha zekice bir fikrin var mı? neyse ben diyimki evet o yazı yazılmadı ben uydurdum sen ve diğer emef biliyor yazıldığını nasıl olsa senin çok küçük bir durumda gerçeği söyleyip kurtulabileceğin bir durumda bile nasıl büyük yalanlar attığını da görmüş ve ispatlamış bulunmakdayım arkadaşlarıma. sen EMEF loncası lideri olmayı haketmiyorsun. çünki çok değerli insanlarıda bu tarz oyunlara alet ediyorsun....heee birde o foto nasıl üretilmiş sistem neymiş açıklasana hazırı varken print scr ile almak varken niye uğraşayımki sen yine de bir sistemi anlat :D
Sahmat yazdı:
kanıtlayamam siteye girilmiyor yapım asamısında zamanı dolmus zaten herkes de göremez zaten emef üyelerinin girdiği bir bölümdeydi ve zaten muhtemelen o konu kaldıralacakdır artı yapdı arkadaşım yalan söylediğini ben kendisi ve diğer emef üyeleri çok iyi biliyor
Sana gelince
İddialarla değil gerçeklerle buyurdum. Sana bir tavsiye İnsanları kandırmak istiyorsan gerçekleri söyle. Çünkü en gerçekçi yalan gerçeğin ta kendisidir. Kıvır Hasan Efe Kıvır Binlerce dansöz var . hepimiz görüyoruz nasıl kıvırdığını belin oynakmış alnına para ister misin?
Neler yazılmış neler. Bazı arkadaşlar özele veya kimse yokken genelde gayet itici aşağlık oluyolar ama insanların önünde gayet beyfendiler. Riyakarsın arkadaşım sen riyakar tek diyeceğim budur. Riyakar adamdan herşey beklenir. Artık lafım kimeyse kimedir isim vermiyorum o kendini biliyor...
Savassultani yazdı:Neler yazılmış neler. Bazı arkadaşlar özele veya kimse yokken genelde gayet itici aşağlık oluyolar ama insanların önünde gayet beyfendiler. Riyakarsın arkadaşım sen riyakar tek diyeceğim budur. Riyakar adamdan herşey beklenir. Artık lafım kimeyse kimedir isim vermiyorum o kendini biliyor...
Az önce Emef foruma Hasanın kullanıcısıyla girdim.Böyle bi konu olmadığını gördüm.Hasana canı gönülden inanıyorum birilerinin boş uğraşları baş ağrıtmaya değmez.
Asıl dikkatimi çeken şey ise madem böle print aldınız neden bunu yazan kişinin ismi yok yanında resmin sadece burasını mı kesiosunuz.forumda böle birşey olmadığını gördüğüm için Çok da birşey yazmak istemiorum.Uzatmanın anlamı yok.Hasana da gördüklerime de inanmam yeterli.
BKZ: 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.