İKV için "Game Booster" Önerisi
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: İKV için "Game Booster" Önerisi
Ronaldo Kenan ahahahah
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Bu programın ben şahsen pek iyi tarafını görmüş değilim . Yaklaşık 1 sene önce kullandım ve bu programın yüzünden format attım çünkü programı açınca arka plandaki herşeyi kapatıyor sonrasında program açıkken bilgisayarı kapattığınızda sorun yaşarsınız . Programın arkaplanda çalışan şeyleri tekrar çalıştırma yeteneği yok
ve arkaplandaki şeylerde windows'un dosyaları genelde . Yani işin özeti program açıkken asla bilgisayarı kapatmayın , önce programı sonra bilgisayarı kapatın yoksa benim gibi mağdur olursunuz
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
evet doğru söylüyorsun buna dikkat edilmeli.BLackGezz0 yazdı:Bu programın ben şahsen pek iyi tarafını görmüş değilim . Yaklaşık 1 sene önce kullandım ve bu programın yüzünden format attım çünkü programı açınca arka plandaki herşeyi kapatıyor sonrasında program açıkken bilgisayarı kapattığınızda sorun yaşarsınız . Programın arkaplanda çalışan şeyleri tekrar çalıştırma yeteneği yokve arkaplandaki şeylerde windows'un dosyaları genelde . Yani işin özeti program açıkken asla bilgisayarı kapatmayın , önce programı sonra bilgisayarı kapatın yoksa benim gibi mağdur olursunuz
![]()
Emeğe saygı,bilmeyenler için faydalı olacaktır.

LEPRECHAUN
Ben de didum Ronaldo DEVELOPER oldu nerdee ?WHiTexDeWiL yazdı:Bu arada konuyu bizlerle paylaşan yeni Developer Ronaldo'ya görevinde başarılar dilerim. Hayırlı olsun![]()
2 ileti
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Altınordu
bu program tüm pc yi tek birşeye yönlendirdiğinden ekran kartı yanabiliyor ram De aynı kezaaa hiç iyi bir program değil tavsiye etmem
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: I Ergenekon I
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:JouRney yazdı:Çok yararlı bir program, bir ara kullanmıştım. Paylaşım için teşekkürler, tekrar indireceğim.
Ronaldo, ilk iletin hayırlı olsun. İKV Dünyası'na hoşgeldin..
Ben kullnamayı bıraktım kullnaırken faydasını görüyoruzda aniden elektrik keslince kullnadığıma pisman oldum zar zor telafi ettim eski haline gelmedi bir türlü.LEPRECHAUN yazdı:evet doğru söylüyorsun buna dikkat edilmeli.BLackGezz0 yazdı:Bu programın ben şahsen pek iyi tarafını görmüş değilim . Yaklaşık 1 sene önce kullandım ve bu programın yüzünden format attım çünkü programı açınca arka plandaki herşeyi kapatıyor sonrasında program açıkken bilgisayarı kapattığınızda sorun yaşarsınız . Programın arkaplanda çalışan şeyleri tekrar çalıştırma yeteneği yokve arkaplandaki şeylerde windows'un dosyaları genelde . Yani işin özeti program açıkken asla bilgisayarı kapatmayın , önce programı sonra bilgisayarı kapatın yoksa benim gibi mağdur olursunuz
![]()
Emeğe saygı,bilmeyenler için faydalı olacaktır.
A R Z L O D O S
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: RebeLs
Program Nasıl Kullanılıyor?
ve Her Oyuna Girdiğimizde Launcher'i Açmamız Yeterli Mi?
ve Her Oyuna Girdiğimizde Launcher'i Açmamız Yeterli Mi?
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN