TEŞEKKÜRLER DESTEK !!
Re: TEŞEKKÜRLER DESTEK !!
Arada güzel ve övgü dolu yorumları okumak sevindirici . İşleri çok zor Allah kolaylık versin
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
SkyBlue yazdı: Reklamın iyisi kötüsü yoktur.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

- Sunucu: Sancak
Aferin onlara o zaman madalya takak.
Görevini yapmışlar. Fazla söze hacet yok!
Görevini yapmışlar. Fazla söze hacet yok!
İKV ekibi hata mı düzeltmişşşlBlackDeathl yazdı:Yaptığı hatayı düzeltmişler. Teşekkür edilecek ne varki? :?
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Aslında dogru bunu yapmaları onlar icin büyük ilerlemeirae yazdı:İKV ekibi hata mı düzeltmişşşlBlackDeathl yazdı:Yaptığı hatayı düzeltmişler. Teşekkür edilecek ne varki? :?:shock:
![]()
aynı olay benimde başıma geldi.ancak ben 2 ay uğraşmama ağmen bir sonuç alamadım.bendeki e pin başka sunucuda başka bir karaktere yüklenmiş.alabildiğim tek cevap bu oldu.sonrada bana fişiniz ile aldığınız bayiye başvurun dediler.olayın üstünden 2 ay geçmiş bayiye ne diyicem. bilemedim.acaba senin başından daha farklı bir olay mı geçti.yoksa buna benzermiydi.IIxDRaCuLaxII yazdı:Ben İKV ÇEMBERLİTAŞ kutu almıştım ancak kutudan çıkan kasa erişim kodu yanlıştı bunu desteğe bildirdim aradan 1 hafta geçtikten sonra destek bana kodu doğru şekilde tekrar gönderdi burdan tüm DESTEK ekibine TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Kutudaki e-pin yanlıştı. 1 hafta sonra değiştirdiler.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- brkcm
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Basım hatası olan bir konuyu yönetime atmak suçdur. Komedi Dükkanı adlı programın en arka sırasında biletix normalde 15 iken 16 bilet basıyor. (1inde kamereman var çünkü). Şansa bakın ki 16. biletde bana düştüğü için sandalyede oturup izlemek zorunda kalmışdım. (Sonra yer bulduk Allahdan). Bende gidip yapımcısınımı suçluyum şimdi Komedi Dükkanının veya sahneye inip Tolga Çevik'e kafa mı atıyım. Olabilecek tüm ihtimalleri göz önünde bulundurun lütfen. Desteğin o yoğunlukda görüpde cevap vermesi de sevindirici bir durum.
İyi Oyunlar.
İyi Oyunlar.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat