BYÜCÜLERE GÜÇSÜZ DİYENLER İÇERİ.!!!!
BYÜCÜLERE GÜÇSÜZ DİYENLER İÇERİ.!!!!
Bu aralar büyücününgüçsüz olduğu dolanıp duruyor.Katiyen yalanlıyorum. Önce kullanmasını bilcen.Buna bazıkanıtlar bile hazırladım. Şimdi bana söleyin hangisavaşçı gecenin takipçisini 100 canla kesebiliyor ben kesebiliyorum hemde küçmsediğiniz büyücü çarımla.Hangi savaşçı yada şifa canı inmeden Meran muhafızı kesebiliyor .Yada en basitinden kendisi gibi oyuncuya kim 10 bin 8 bin vurabiliyor.Büyücü bunalrı yapıyor.
Şimdi tekrar düşününkim ezik ???????
Re: BYÜCÜLERE GÜÇSÜZ DİYENLER İÇERİ.!!!!
Buyucuye ezik diyen yok zaten. 1 sene önce aynı turden konu açmıştım . Ozamanda ezik değildi , ozaman kimse kullanmayı bilmiyordu. Sonra fasonlar çıktı işte .rapkolik yazdı:Bu aralar büyücününgüçsüz olduğu dolanıp duruyor.Katiyen yalanlıyorum. Önce kullanmasını bilcen.Buna bazıkanıtlar bile hazırladım. Şimdi bana söleyin hangisavaşçı gecenin takipçisini 100 canla kesebiliyor ben kesebiliyorum hemde küçmsediğiniz büyücü çarımla.Hangi savaşçı yada şifa canı inmeden Meran muhafızı kesebiliyor .Yada en basitinden kendisi gibi oyuncuya kim 10 bin 8 bin vurabiliyor.Büyücü bunalrı yapıyor.Şimdi tekrar düşününkim ezik ???????
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
rapkolik yazdı:Bu aralar büyücününgüçsüz olduğu dolanıp duruyor.Katiyen yalanlıyorum. Önce kullanmasını bilcen.Buna bazıkanıtlar bile hazırladım. Şimdi bana söleyin hangisavaşçı gecenin takipçisini 100 canla kesebiliyor ben kesebiliyorum hemde küçmsediğiniz büyücü çarımla.Hangi savaşçı yada şifa canı inmeden Meran muhafızı kesebiliyor .Yada en basitinden kendisi gibi oyuncuya kim 10 bin 8 bin vurabiliyor.Büyücü bunalrı yapıyor.Şimdi tekrar düşününkim ezik ???????
Kimse eziq demiyor büyücüye bu 1 ayrıca da senin bu söylediğin yratıkları 100 canla kesmen çok güçlü olduğunu göstermez her sınıfın özellikleri ve farklılıkları vardır .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Büyücü çok güzel ve güçlü bir karakterdir
Özellikle Büyücünün şarzlı gözlükleri,devasa ejder asaları ve büyücüye gelecek zırh la bakalım büyücüye bir dahagüçsüz diye bilicekler mi!!
Büyücüye güçsüz diyenler daha oyunda bir büyücü görmemişlerdirrr
Özellikle Büyücünün şarzlı gözlükleri,devasa ejder asaları ve büyücüye gelecek zırh la bakalım büyücüye bir dahagüçsüz diye bilicekler mi!!
Büyücüye güçsüz diyenler daha oyunda bir büyücü görmemişlerdirrr
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
- Konsantrasyon
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
rapkolik yazdı:Bu aralar büyücününgüçsüz olduğu dolanıp duruyor.Katiyen yalanlıyorum. Önce kullanmasını bilcen.Buna bazıkanıtlar bile hazırladım. Şimdi bana söleyin hangisavaşçı gecenin takipçisini 100 canla kesebiliyor ben kesebiliyorum hemde küçmsediğiniz büyücü çarımla.Hangi savaşçı yada şifa canı inmeden Meran muhafızı kesebiliyor .Yada en basitinden kendisi gibi oyuncuya kim 10 bin 8 bin vurabiliyor.Büyücü bunalrı yapıyor.Şimdi tekrar düşününkim ezik ???????
TıLsımdaki charının adını söyler misin ?
- Büyücünün Zırhı Beynidir
KonSanTrasYoN
TeaMPicH
TeaMPıcH
PaSiFiK
TeaMStyLe
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Büyücü hiç bir zaman güçsüz değildir.
büyücüyü kullanan güçsüzse bu büyücünün suçu değildir.
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
büyücüyü kullanan güçsüzse bu büyücünün suçu değildir.
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
Helal kont işteözetledin ben örnekle anlatmaya çalıştım savaşçımla bi büyüyü kesmek için 2 saat uraşıom ama kimisine 2 tane koyuyom 
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
bak büyücü çok güçlü bir karakter bence oynamasını bilene kimsede büyücüye güçsüz demiyor
Ottomanxölümsüz anısına
- physcopath
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
agalar bi ara hani savaşçı sert vuruşu kötüydü yha ozamanlar oyunun tek kralı(herzaman öle zatyen) büyücüydü o zaman klanın zevki bi ayrı çıkıo du beee :mrgreen: