Kenanl'a düşünen vs atmıyor diyorsun başlığı "kenan vs düşünen" diye açıyorsun. Sen yanlış anlatım yapıyorsun.
Her neyse senin soruna gelirsek. Düşünen'den fazla değerli eşya düşmediği için düşünen fazla kesilmiyor. Fazla kesilmediği içinde çoğu oyuncular nasıl kesileceğini, nerelerde kutup açılacağını kestiremiyor. Bu yüzden kesilmesi zorlaşıyor. Normalde işi bilen bir grupla gidildiğinde gayet kolay bir boss. Kenan, şalteri kaçırmadıkça, şifacı, zehri kaçırmadıkça zor bir boss değil.
kenan vs düşünen
Re: kenan vs düşünen
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
[Sky - Blue]

İki Ters , Bir Düz
[Sky - Blue]

başlıkta hata yaptım evet gece gece başka başlık gelmedi aklıma k.bxSkyBlue yazdı:Kenanl'a düşünen vs atmıyor diyorsun başlığı "kenan vs düşünen" diye açıyorsun. Sen yanlış anlatım yapıyorsun.
Her neyse senin soruna gelirsek. Düşünen'den fazla değerli eşya düşmediği için düşünen fazla kesilmiyor. Fazla kesilmediği içinde çoğu oyuncular nasıl kesileceğini, nerelerde kutup açılacağını kestiremiyor. Bu yüzden kesilmesi zorlaşıyor. Normalde işi bilen bir grupla gidildiğinde gayet kolay bir boss. Kenan, şalteri kaçırmadıkça, şifacı, zehri kaçırmadıkça zor bir boss değil.

-
- Cin Avcısı
Gece gece aklına başlık gelmedi hadi o normal de; Böyle saçma sapan bir konu aklına nasıl geldi onu merak ettim.fuci yazdı: başlıkta hata yaptım evet gece gece başka başlık gelmedi aklıma k.b
ben saedce hangisi güçlü olduğunu sizlerle tartışmak istedim bunun neresi saçma :?: :?:ISeHRaZaTI yazdı:Gece gece aklına başlık gelmedi hadi o normal de; Böyle saçma sapan bir konu aklına nasıl geldi onu merak ettim.fuci yazdı: başlıkta hata yaptım evet gece gece başka başlık gelmedi aklıma k.b

- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
100msine vs atıyolar.