Arkadaşımızın bunu forumda paylaşmasının sebebini kısaca açıklayım ; grubmuzun 6 kişinin 5 i gaffarı ilk kez gördü diger 1 kişide görmüş ama oda 70 80 cana kadar biliyordu skype yok , tartısma var , kimsede birbiriyle o kadar samimi degildi yanı grupta ama gaffar ikv nin gerçekten eğlenceli ve dikkat gerektiren bir boss u kenan , junon,yol savascısı,gbmx,stuart çatır çatır kesıyoruz şuanda hatasız fakat gaffarı 100 kerede kesen bir adam 101.de hata yapma ihtimalıyle 1. kesişte hata yapma ihtimali aynı 2 kere daha girip çıkalım kesecegımızı umuyorum
not:iddaalı falanda degiliz .
Valla ben ilk meran kessinde kim olursa olsun taraftarıyım ama ilk kesen merandan cıksın istiyorum belki daha önceler kesildi ama hep arge taraftarıyla inş meran bir ilk yapar.Bizde zaten kesmeye gitmedik amaç ilk 60 cana indirmekti buraya kadar indirdik şansızdık 3 kerede 64 de öldük işte
cok ani saldırılar yapmasa kesilmesi gayet kolay olurdu depremde falan savaşçı sarsılmaz açıyor bize dalıyor şifa çember açıyor bize dalıyor vb ani ataklar yapıyor üst üste 1 hafta boyunca üstnde çalışan her grup kesebilir
merandanx yazdı:cok ani saldırılar yapmasa kesilmesi gayet kolay olurdu depremde falan savaşçı sarsılmaz açıyor bize dalıyor şifa çember açıyor bize dalıyor vb ani ataklar yapıyor üst üste 1 hafta boyunca üstnde çalışan her grup kesebilir
merandanx yazdı:cok ani saldırılar yapmasa kesilmesi gayet kolay olurdu depremde falan savaşçı sarsılmaz açıyor bize dalıyor şifa çember açıyor bize dalıyor vb ani ataklar yapıyor üst üste 1 hafta boyunca üstnde çalışan her grup kesebilir