BeLaX Loncası qünceL KaDro ...
- BeLaXHakaniM
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BeLaX Loncası qünceL KaDro ...
Şifacıxxemre , BeLaX AileSine Katılmıştır. h.q Kardeşim ...
[Eğer Birileri arkanızdan konuşuyorsa Bilinki ; Onlardan Bir adım Öndesiniz demektir .]
@HaKaNıM ....
@HaKaNıM ....
- BeLaXHakaniM
- İri Fare Avcısı
BeLaXHakaniM yazdı:Şifacıxxemre , BeLaX AileSine Katılmıştır. h.q Kardeşim ...
Şifacıxxmert
[Eğer Birileri arkanızdan konuşuyorsa Bilinki ; Onlardan Bir adım Öndesiniz demektir .]
@HaKaNıM ....
@HaKaNıM ....
dabbela yazdı:Birkan '' Armut Düş Ağzıma Düş '' dersen düşmez canım Kardeşim.. Sonra Ağzına Yumruk Düşer Falan Maazallah dimi ? :lol: Oyuna girde düşürelim.. Şans yokmuş kaç defa kestik şahitsin inat etti düşmüyor sen eziksin diye bizim suçumuz ne ? :lol: gel sana arttırıcı alıcaz bu sefer hadiBirkan yazdı:Loncamız Tekrardan Hayırlı Uğurlu OlsunAma o zırhı düşürene kadar girmiyorum oyuna
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
“BeLax'e Kuklacı üzerinde hükmetmek yetmez! Zirâ i’lâ-yı kelimetullâh azmi İKV'ye sığmayacak kadar büyük bir davadır. BeLax'in vârisi biz olduğumuz gibi İKV vârisi de biziz!..”
“İmparatorlarınıza Söyleyin. Şimdi ki BeLax Padişahı Öncekilere Benzemez. Benim Gücümün Ulaştığı Yerlere, Sizin İmparatorunuzun Hayalleri Bile Erişemez!..”
“Ben Bir Karış Dahi Olsa Lonca Toprağı Satmam , Zira Bu Lonca Bana Değil Üyelerime Aittir. Milletim de Bu Lonca'yı Ancak Aldığı Fiyata Verir. Çünkü Bu Lonca Kanla Alınmıştır, Kanla Verilir!..”
“İmparatorlarınıza Söyleyin. Şimdi ki BeLax Padişahı Öncekilere Benzemez. Benim Gücümün Ulaştığı Yerlere, Sizin İmparatorunuzun Hayalleri Bile Erişemez!..”
“Ben Bir Karış Dahi Olsa Lonca Toprağı Satmam , Zira Bu Lonca Bana Değil Üyelerime Aittir. Milletim de Bu Lonca'yı Ancak Aldığı Fiyata Verir. Çünkü Bu Lonca Kanla Alınmıştır, Kanla Verilir!..”
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
coşmuşsun yine panpadabbela yazdı:“BeLax'e Kuklacı üzerinde hükmetmek yetmez! Zirâ i’lâ-yı kelimetullâh azmi İKV'ye sığmayacak kadar büyük bir davadır. BeLax'in vârisi biz olduğumuz gibi İKV vârisi de biziz!..”
Birkan yazdı:coşmuşsun yine panpadabbela yazdı:“BeLax'e Kuklacı üzerinde hükmetmek yetmez! Zirâ i’lâ-yı kelimetullâh azmi İKV'ye sığmayacak kadar büyük bir davadır. BeLax'in vârisi biz olduğumuz gibi İKV vârisi de biziz!..”
“Ben Bir Karış Dahi Olsa Lonca Toprağı Satmam , Zira Bu Lonca Bana Değil Üyelerime Aittir. Milletim de Bu Lonca'yı Ancak Aldığı Fiyata Verir. Çünkü Bu Lonca Kanla Alınmıştır, Kanla Verilir!..”foruma gircene biraz oyuna gir be :twisted: :twisted:
Oyundayım zaten Kepçe Seni
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
BeLaXHakaniM yazdı:BeLaXHakaniM yazdı:Şifacıxxemre , BeLaX AileSine Katılmıştır. h.q Kardeşim ...
ŞifacıxxmertDüzzeltme Yapayım .)
Bi işide doğru yap
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
SapıkBeLaXMoHiCaaN yazdı::twisted: :twisted: :twisted: BirKan SaNa Zırh düşürürüm aMa 1 şartLa Benim oLucaksan :twisted: :twisted:
dabbela yazdı:“BeLax'e Kuklacı üzerinde hükmetmek yetmez! Zirâ i’lâ-yı kelimetullâh azmi İKV'ye sığmayacak kadar büyük bir davadır. BeLax'in vârisi biz olduğumuz gibi İKV vârisi de biziz!..”
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
- BeLaXMoHiCaaN
- Cin Avcısı
[[/i]
Kimmiş o Sapık Sami
Chatlaqs yazdı:SapıkBeLaXMoHiCaaN yazdı::twisted: :twisted: :twisted: BirKan SaNa Zırh düşürürüm aMa 1 şartLa Benim oLucaksan :twisted: :twisted:![]()
Kimmiş o Sapık Sami
BeLaXJuSTiCe ...BeLaXLaStMoHiCaN ....LaStMoHiCaaN..... Belaxmohikan
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!