Gençfbxgocmnoglu Çalınmıştır!
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı
Re: Gençfbxgocmnoglu Çalınmıştır!
bu başlık tamamen hayal ürünü ve yalandır arkadaşlar.Bu bilgi bize yaklaşık 1 ay önce çarlarımız çalındı diye geldi.anima adlı çar bunlara site önermiş onlarda girmiş çarları gitmiş yazdıklarına göre pazar günü çalınmış.Loncamız üyelerine attıkları küfür ve iftiralardan dolayı loncadan uzaklaştırılmışlardır.
Lütfen bu çarlar ile hiçbir şekilde arkadaşlık , loncaya alma , item transferi , alış veriş gibi durumlardan kaçınınız...
GENÇFB LONCASI
Lütfen bu çarlar ile hiçbir şekilde arkadaşlık , loncaya alma , item transferi , alış veriş gibi durumlardan kaçınınız...
GENÇFB LONCASI
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
Ahh ahh Tekinim 4 ayak üstüde 40 yalan söylüyorsun birincisi bölgeden ben yeter dediğim halde loncada olmadığımı yazdınız sadece yeter dememe rağmen suçaldınız laf attınız burdada ben küfür etmişim diyorsun bana biri küfür temediği sürece ben kimseye küfür etmem ayrıca senide zamnında gördük loncadan atılmıyayım diye liderrin ayaklarına kapanacaktın nerdeyse,seni unutmadık çünkü 39 levelken yardım dilenen ben değildim sendin şifacını kasarken kendine can kurtaran atıp sonra bombacıya dalacakkadar sefil olan ben değildim... Demi tekinimmm......Beni bilen bilir Madolyonun arka yüzüne bakmayı deneyin...

İslamcan(49) Kızıllelma(44) Taşköprü(49)
YOUTUBE'da yasaklanda GOOGLE'de ararım seni !
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı
küfür ettiysek laf attıysak buyur koy foruma açık burası herkese..
beni loncadan atsalar atarlar kimseye yalvarmam senin kadar düşmem kankama küfür edersen cezasını bulursun...
buda size son mesajımdır...
ARKADAŞLAR BU GİBİLERİ SOBEE YE DEĞİL BİLİŞİM SUÇLARINADA ŞİKAYET EDİN ....
beni loncadan atsalar atarlar kimseye yalvarmam senin kadar düşmem kankama küfür edersen cezasını bulursun...
buda size son mesajımdır...
ARKADAŞLAR BU GİBİLERİ SOBEE YE DEĞİL BİLİŞİM SUÇLARINADA ŞİKAYET EDİN ....
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
Tekinim...erkanla ksarkenken küfür etmediniz mi tabi sen bunu unuttun adada küfürler yağdırmadınızmı tabi sen bunuda unuttun ve ben dediğim gibi kimseye bana kfür edilmediği sürece küfür etmem.ayrıca beni nereye şikayet edeceksen et bir suçum olmadığından herhangbi bişey olmaz.Bide seni şikayet etsinler 1-3 ay hapis ...
Madolyonun arka yüzüne bakmayı deneyin...
Madolyonun arka yüzüne bakmayı deneyin...
İslamcan(49) Kızıllelma(44) Taşköprü(49)
- SokratST
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Artık adımı bu tarz olaylarda kullanmasanızda kendı aranızda kavga/gürültü ne yapıyorsanız yapsanız?kalearkasi yazdı:bu başlık tamamen hayal ürünü ve yalandır arkadaşlar.Bu bilgi bize yaklaşık 1 ay önce çarlarımız çalındı diye geldi.anima adlı çar bunlara site önermiş onlarda girmiş çarları gitmiş yazdıklarına göre pazar günü çalınmış.Loncamız üyelerine attıkları küfür ve iftiralardan dolayı loncadan uzaklaştırılmışlardır.
GENÇFB LONCASI
Bölgeden dahi olayla alakam olmadğı halde yazılmadık şey kalmadı saçma sapan işleri bırakmanız dileğiyle
KİŞİ BİLGİLERİNE ULAŞMAK İÇİN: ctrl + w BASINIZ
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedip piyasaya çıkıyor.
P*çlik parayla olsa yine yaparım parasını vermem maksat p*çlik olsun
Anima
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedip piyasaya çıkıyor.
P*çlik parayla olsa yine yaparım parasını vermem maksat p*çlik olsun
Anima