VamosBien Veda.

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

VamosBien Veda.

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Selamlar ;

Öncelikle hepinize önerim bu oyunu oynamayın facebooktaki İKV sayfasına girin bakın çocukların tiplerine yazdıkları şeylerin acizliğine oyundaki küfülere hırsızlıklara falan bakın oyunun ne hale geldiğini anlarsınız zaten ;)

Önceki İKV yok artık. Bende veda ediyorum bu saçma oyuna , tanıdığım tanımadığım herkese başarılar dilerim. Bu sene büyük bir zaman İstanbulda olucam görüşebildiğim kişilerle görüşüp ara sıra fotoğraf falan koyarım öyle eski havayı katmak için :)

Bu arada rehberlik görevinden atıldın hahaha falan diyenler varmış. Ben bu görevden oyuna girmiyceğim için istifa ettim. Gerekli resimlerde konabilir isteyene ama gerek yok size laf yetiştirmeye :)

Sadece VaMoSBieNIV Zuhurr karakterleri bana aittir :) Onlarada girse girse kuzenim girer ben değil. Herkese hayatında başarılar oyuna kaptırmış ilginç tiplerede bence yaşamayın ölün abi diyorum :D
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
BoMPoW
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Re: VamosBien Veda.

Mesaj gönderen BoMPoW »

tekme yemiş gidiyor velet :D
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

BoMPoW yazdı:tekme yemiş gidiyor velet :D

Böyle çakma hesaplar açıp beni güldüren acizlerdensin :D Eyvallah hocam devam et sayende insanların ne kadar embesil olduğunu görüp gülüyorum :D

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
MeNTHoLoKaLiPTuS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen MeNTHoLoKaLiPTuS »

VaMoSBieN yazdı:Selamlar ;

Öncelikle hepinize önerim bu oyunu oynamayın facebooktaki İKV sayfasına girin bakın çocukların tiplerine yazdıkları şeylerin acizliğine oyundaki küfülere hırsızlıklara falan bakın oyunun ne hale geldiğini anlarsınız zaten ;)

Önceki İKV yok artık. Bende veda ediyorum bu saçma oyuna , tanıdığım tanımadığım herkese başarılar dilerim. Bu sene büyük bir zaman İstanbulda olucam görüşebildiğim kişilerle görüşüp ara sıra fotoğraf falan koyarım öyle eski havayı katmak için :)

Bu arada rehberlik görevinden atıldın hahaha falan diyenler varmış. Ben bu görevden oyuna girmiyceğim için istifa ettim. Gerekli resimlerde konabilir isteyene ama gerek yok size laf yetiştirmeye :)

Sadece VaMoSBieNIV Zuhurr karakterleri bana aittir :) Onlarada girse girse kuzenim girer ben değil. Herkese hayatında başarılar oyuna kaptırmış ilginç tiplerede bence yaşamayın ölün abi diyorum :D

Reel'de Başarılar.
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.

MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
Kullanıcı avatarı
SeDaTQeSkk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen SeDaTQeSkk »

VaMoSBieN yazdı:Selamlar ;

Defol Git Y.. kadar yolun var :)
REBELsBORTECINE [ (^) Ejder Asa] [ Kuklacı ]

oOPuDiNkqOo [(^) Ejder Asa] [ Beyaz Köşk ]

Kesep Döner Sap Döner Tavuk Döner Horoz Gömeer ;)
Kullanıcı avatarı
BoMPoW
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen BoMPoW »

VaMoSBieN yazdı:
BoMPoW yazdı:tekme yemiş gidiyor velet :D

Böyle çakma hesaplar açıp beni güldüren acizlerdensin :D Eyvallah hocam devam et sayende insanların ne kadar embesil olduğunu görüp gülüyorum :D

Çakmamı len sıpa senin gibi sahte karakterler açıp milleti donlandırmıyoz ya :D Şimdi basgit :D ense trasını gorem :lol: :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Size tamam diyorum sedat sanada bir doktor tavsiye edicem naparsak yapsın seni insana benzetemez maymunsunda olsun :D

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
SeDaTQeSkk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen SeDaTQeSkk »

VaMoSBieN yazdı:Size tamam diyorum sedat sanada bir doktor tavsiye edicem naparsak yapsın seni insana benzetemez maymunsunda olsun :D
Lan Keske Sende İnsan Olsan Maymuna Benzemesen :) Sen insan bile değilsin Facebook adresini verirsin bana adamsan veya skype :) Sana İnsan Demek için tüm dünyayı önümde şahit yapsınlar genede inanmam lan :D BaRoNxUnRuLy 1 sen 2 ikinizde annenize selam söyleyin ;)
REBELsBORTECINE [ (^) Ejder Asa] [ Kuklacı ]

oOPuDiNkqOo [(^) Ejder Asa] [ Beyaz Köşk ]

Kesep Döner Sap Döner Tavuk Döner Horoz Gömeer ;)
Kullanıcı avatarı
SNOOKER
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Young Crew

Mesaj gönderen SNOOKER »

VaMoSBieN yazdı:

brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Kullanıcı avatarı
sSPaRTaCuSs
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen sSPaRTaCuSs »