Nakit ve Seviye kasmakta zorlanıyormusunuz? İçeri!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YusufATMACA
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: Nakit ve Seviye kasmakta zorlanıyormusunuz? İçeri!

Mesaj gönderen YusufATMACA »

newnamex yazdı:Maden cekmk cok mantıksız arkadaşın dededi gibi full kasanı boşalt merana git kas ama sürkli aynı yerde kas 2 saatte full doldurusun o esnada 4x5=2m gelir zaten günde 3 defa yapılsa 6m hafata 42m ayda 168m yapar 6 saatte ise merandan yaklaşık çöplerle 5m kasarsın 30x5=150 kadimler vs görevleri yapsan 2x kadim 2x meran 2x liderlik kalır 4 çar üzerinden hesap edersek onlarda yaklaşık 80 m yapar 1 ayda kasacagınız min. para 400m olur bu parayla rahat bir adet şaheser yapılır ;)

Düşünülüp faaliyete geçirilecek bir öneri daha.
Öneriniz için teşekkürler..

Azrailll yazdı:Selamın Aleyküm.Yalnızca konuyu açan arkadaşın yazdığını okudum ona bakarak yazacağım.
Maşallah tılsım sunucumuz da gerçekten yardımsever kişiler inanılmaz derecede çok (kendi kanaatim)
Arkadaşımızın dediği gibi yardımsever birini bulup kasmasınada gerek yok şayet şifacı değilseniz.Plus paket yeterli olacaktır.
Ejder vs. içinde maden çekmeniz yeterli otur bidünya maden çekip stok yapmanın da anlamı yok üstünü de grup bölgelerinden diziyorsun zaten.Ondan sonrada bişeye ihtiyacın yok...

İyi Forumlar
Konumuza uğrayıp yorum attığın için teşekkürler :)
Şifacı bile olsa bir defa deneyip konuya cevap gönderilmesini rica ediyorum , gerçekten Taş Kanatlarda tecrübe bonus bir hayli vermekte..

Keyifli forumlar.
PASLIBIÇAK - xCENTERx
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
xSkyBlue
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xSkyBlue »

Benim yöntemim daha başka. Char kasmayı seven biri olarak bu yöntemi daha kolay buluyorum.

"Ejder'in 250m, Kadim Hidra Pençesi'nin 40m ve Menekşe'nin yaklaşık 27-28m olduğunu düşünürsek. 10 tane char kasalım ve kadim görevlerini yapalım. (Not: 10 tane char kasmak Plus Paket + %50 exp arttırıcı ile yaklaşık 1 ay) Ejder reçetesinde istediğinden dolayı 2 Kadim'i kenara koyalım. Kaldı elimizde 8 Kadim Hidra Pençesi. 8 Kadim'i de elden çıkaralım. (8x40 = 320m) Ejder için gerekli olan Menekşeler'i alalım. (5x30 = 150m. 320-150 = 170m kalır geriye) Akik'in 10m olduğunu düşünürsek. (10x5 = 50m. 170-50 = 120m) Alexleri ve Görev materyallerini en fazla 10m'e aldığımızı düşünürsek. (120-10 = 110m) Bunun üstüne M2.5 Buz Gözlük bile alabiliriz. Ayrıca kastığımız 10 chara 1500 kp yaparak 2 saatte bir karizma satarak günlük gelir elde etmiş oluruz. (Karizmaları 600 binden satsak. 600x10 = 6m eder. Günde 3 kere satsak. 6x3 = 18m eder.)"
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

[Sky - Blue]

Resim
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

xSkyBlue yazdı:Benim yöntemim daha başka. Char kasmayı seven biri olarak bu yöntemi daha kolay buluyorum.

"Ejder'in 250m, Kadim Hidra Pençesi'nin 40m ve Menekşe'nin yaklaşık 27-28m olduğunu düşünürsek. 10 tane char kasalım ve kadim görevlerini yapalım. (Not: 10 tane char kasmak Plus Paket + %50 exp arttırıcı ile yaklaşık 1 ay) Ejder reçetesinde istediğinden dolayı 2 Kadim'i kenara koyalım. Kaldı elimizde 8 Kadim Hidra Pençesi. 8 Kadim'i de elden çıkaralım. (8x40 = 320m) Ejder için gerekli olan Menekşeler'i alalım. (5x30 = 150m. 320-150 = 170m kalır geriye) Akik'in 10m olduğunu düşünürsek. (10x5 = 50m. 170-50 = 120m) Alexleri ve Görev materyallerini en fazla 10m'e aldığımızı düşünürsek. (120-10 = 110m) Bunun üstüne M2.5 Buz Gözlük bile alabiliriz. Ayrıca kastığımız 10 chara 1500 kp yaparak 2 saatte bir karizma satarak günlük gelir elde etmiş oluruz. (Karizmaları 600 binden satsak. 600x10 = 6m eder. Günde 3 kere satsak. 6x3 = 18m eder.)"
Çok güzel anlatmışsınız iyi güzelde bu dediklerini yaptıysan eğer, sen ne zaman, uyudun ? ne zaman , yemek yedin ? işin, okulunun yokmu ? senin. arkadşaların, akrabaların yokmu ? hadi hepsinden vazgeçtim. işemeye fırsat bulabildinmi ?
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
xSkyBlue
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen xSkyBlue »

marasaldadas yazdı:
xSkyBlue yazdı:Benim yöntemim daha başka. Char kasmayı seven biri olarak bu yöntemi daha kolay buluyorum.

Çok güzel anlatmışsınız iyi güzelde bu dediklerini yaptıysan eğer, sen ne zaman, uyudun ? ne zaman , yemek yedin ? işin, okulunun yokmu ? senin. arkadşaların, akrabaların yokmu ? hadi hepsinden vazgeçtim. işemeye fırsat bulabildinmi ?
Saat: 11.00'dan 18.15'e kadar yaptım 1 ay boyunca. Akrabalarım ile de görüştüm , arkadaşlarım ile de görüştüm , yemekte yedim , işemeye de fırsat buldum.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

[Sky - Blue]

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön