GM Şeplemmmm ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: GM Şeplemmmm ?

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

IIxDRaCuLaxII yazdı:

3.''Siz yaşamayın'' demek kelimesi üstü kapalı bir kelimedir ve bunun altında yatan mana çok açıktır.''Bilmeniz gerekirdi''
Ve bu cümleyi olduğu gibi yargılamak sizin şahsi görüşünüzdür ve tarafımca oldukta yanlıştır ve sizin türkçe bilginize kalmıştır.
Anlamıyorum memlekette doğru düzgün Türkçe öğretmeni mi kalmadı yoksa bu çocuklar derse mi girmiyor ? "'Siz yaşamayın'' demek kelimesi" o kadar forumu okuyacağına, millete laf atacağına git iki kitap oku.
"Üstü kapalı" ne demek araştır bakalım. "türkçe" değil Türkçe. Bu işler renk renk yazmakla olmaz, önemli olan yazdığın harflerin şekli rengi değil içindeki anlamdır.
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lestrange »

ISeHRaZaTI yazdı:
IIxDRaCuLaxII yazdı:

3.''Siz yaşamayın'' demek kelimesi üstü kapalı bir kelimedir ve bunun altında yatan mana çok açıktır.''Bilmeniz gerekirdi''
Ve bu cümleyi olduğu gibi yargılamak sizin şahsi görüşünüzdür ve tarafımca oldukta yanlıştır ve sizin türkçe bilginize kalmıştır.
Anlamıyorum memlekette doğru düzgün Türkçe öğretmeni mi kalmadı yoksa bu çocuklar derse mi girmiyor ? "'Siz yaşamayın'' demek kelimesi" o kadar forumu okuyacağına, millete laf atacağına git iki kitap oku.
"Üstü kapalı" ne demek araştır bakalım. "türkçe" değil Türkçe. Bu işler renk renk yazmakla olmaz, önemli olan yazdığın harflerin şekli rengi değil içindeki anlamdır.
Bir yaş sınırı geçmemiş arkadaş daha.(-13)
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Comader yazdı:Şeeplemm Beyaz Köşk'ün eski oyuncularındandı,oyunu kısa süreliğine bırakmıştım ve döndüğümde GM olmuştu.Bence kesinlikle aramızdan biriydi ve görevini bıraktığını burda görüyorum ilk defa.Üzüldüm.
Zaten sadece 1 kere bırakabilir. 2. olmaz :S

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba arkadaşlar,

Konunun tartışma aşamasına getirilmesine gerek yok. Yanlış manalar yüklenen durumlar var. İKV Destek Takımı gelişmelere ve değişimlere açıktır. Şüphesiz ki bir gün dahi bu çatı altında bulunmuş kimse, bir takım gayretler göstermiştir. Lütfen bunu tartışma haline getirmeyelim.

Destek Takımımızın değişimlerini an an sizinle konu açarak paylaşamasak bile, Destek Takımı'nı güncel olarak bulabileceğiniz bir sayfamız mevcut.

İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön