OLİMPİYATLARIN HAKSIZLIGI
OLİMPİYATLARIN HAKSIZLIGI
çok haksızlık yapıldı her kez oyundan düşüyor adam hediyeyi alıyor ve oyuna girmeden önce bağlantı kesildi diyor bu ne kadar doğru bir yarışma bence bunu yaptığınızdan utanın !
Ölmek sorun deyil , Kefen Tarzım deyil / Yiğitlik vurmakla , ağalık vermekle olur.
єχρqυαηтυм
єχρqυαηтυм
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: OLİMPİYATLARIN HAKSIZLIGI
Bu bir oyun değil sadece saçmalık. Başka da hiç bir adı olamaz. Saat 7 den beri neredeyse 2 dk da bir düşülüyor.
Bu mudur sizin oyun anlayışınız. Bu mudur adalet anlayışınız. Lanet olsun oyunda oyun olsa bu karayı al parayı.
Böyle etkinlik mi olur. Dünyanın herhangi bir oyununda bu kadar çok düşme yoktur. Ki böyle birşey olsa yönetim derhal özür dileyip oyuncusunu mağdur bırakmıyor. Lanet olsun yine Türk oyunu işte yapacak bişey yok
Bu mudur sizin oyun anlayışınız. Bu mudur adalet anlayışınız. Lanet olsun oyunda oyun olsa bu karayı al parayı.
Böyle etkinlik mi olur. Dünyanın herhangi bir oyununda bu kadar çok düşme yoktur. Ki böyle birşey olsa yönetim derhal özür dileyip oyuncusunu mağdur bırakmıyor. Lanet olsun yine Türk oyunu işte yapacak bişey yok
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
- BiceRDoveR
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
verilen hediyeyide ben almaya utanırım hediye diye 10 enerji 10 kudret iksiri büyük hediye ama dimi
zaaa
Sanki Uçak Motoru Yapıyoruz, Oyun oynamaya ÇALIŞIYORUZ.
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
ben bulsaydım gmyi iptal ederdim alışverişi giderdim ya böyle saçmalık mı olurBiceRDoveR yazdı:verilen hediyeyide ben almaya utanırım hediye diye 10 enerji 10 kudret iksiri büyük hediye ama dimizaaa
bir varmış bir yokmuşum
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
Valla İksiri Almadan Oyundan Çıkardım.
Bu ne ya Böyle Etkinlik mi olur. :?:
Bu ne ya Böyle Etkinlik mi olur. :?:
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
Ne Bekliyordunuz Ecel Getirenmi :lol: Ya yapmayın Eğlence amaçlı yapılmış bir etkinlik bu
İlk Defa Etkinlik Görüyorum Şu Oyunda Gayet Normal Gün Geçtikçe Hatalar Düzeltilcektir ..
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
- BiceRDoveR
- İri Fare Avcısı
3 sene geçti düzelir inş.Yakacef yazdı:İlk Defa Etkinlik Görüyorum Şu Oyunda Gayet Normal Gün Geçtikçe Hatalar Düzeltilcektir ..
Sanki Uçak Motoru Yapıyoruz, Oyun oynamaya ÇALIŞIYORUZ.
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
bu entinlik nerden eğlenceli olduzodiak2009 yazdı:Ne Bekliyordunuz Ecel Getirenmi :lol: Ya yapmayın Eğlence amaçlı yapılmış bir etkinlik bu![]()
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters