RAPIDFİRE'den VEDA!
RAPIDFİRE'den VEDA!
Rapıdfire çaLındı ve Artık bu oyunDa yerıMın oLmucagı Anladım kaç kere Char Kastım Kaç Tane Charım Calındı ArtıK bU OyunDa YeRım yhokq. Allaha Emanet oLun . Kendınıze Iyı bakın. EmınÖnü HaLkı. Nofeear dıe bı ark vaRd 2 seneLık ArkDı qozLuqumu verdım guvenıP verDm ÇaLdı Sımdıde Iftıra atıyoR hıRsıZ dıe Lutfen InaNMayN. Nofeear hıRsZdıR..
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: RAPIDFİRE'den VEDA!
Verirseniz saga sola şifrenizi çalınır..3 yıldır bi allahın kuluna kullanıcı adımı bile vermiş deilim..3 deil 13 yılda oynasam vermem ztn...
OKAN BEN VERMEDIM ZATEN IKV FORUMA GOZ ATIM DEDIM BI SITE VERDI IKV NIN YENI FORUMU ONA GIRIM DEDIM UYELIK ADIM ORADAN CIKMIS SONRA BATUHAN DIE BI COCUK CHARI HACKLEMIS CHARI SIMDI GERI ALDIM AMA CHAR DELETE EDILMIS ITEMLER FALAN HIÇ BIR ŞEY KALMAMIŞ
(
- IITHEMUROII
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
TheOkqn yazdı:Verirseniz saga sola şifrenizi çalınır..3 yıldır bi allahın kuluna kullanıcı adımı bile vermiş deilim..3 deil 13 yılda oynasam vermem ztn...
Ahahaha
since 2007
- xIspidermanIx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
:mrgreen:IITHEMUROII yazdı:TheOkqn yazdı:Verirseniz saga sola şifrenizi çalınır..3 yıldır bi allahın kuluna kullanıcı adımı bile vermiş deilim..3 deil 13 yılda oynasam vermem ztn...
AhahahaD sen vermessen bulurlar cicim
DD kapiş
anladın sen onu kanka
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:IITHEMUROII yazdı:TheOkqn yazdı:Verirseniz saga sola şifrenizi çalınır..3 yıldır bi allahın kuluna kullanıcı adımı bile vermiş deilim..3 deil 13 yılda oynasam vermem ztn...
DD kapiş
anladın sen onu kanka
Qwersony ejder keyf
klan..lOdOs
konum.. sağ taşamın sol yanı[YouTube][/YouTube]
klan..lOdOs
konum.. sağ taşamın sol yanı[YouTube][/YouTube]
Hortcu StayLa . :geek:gokhan454 yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:IITHEMUROII yazdı:TheOkqn yazdı:Verirseniz saga sola şifrenizi çalınır..3 yıldır bi allahın kuluna kullanıcı adımı bile vermiş deilim..3 deil 13 yılda oynasam vermem ztn...
DD kapiş
anladın sen onu kanka
xHaRuNx
Drcaglar
Lonca
EFSANELER
- IITHEMUROII
- Cin Avcısı
İçimden çok pis sövesim geldi şimdi sana Harun reyizxHaRuNx yazdı:Hortcu StayLa . :geek:gokhan454 yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:IITHEMUROII yazdı:TheOkqn yazdı:Verirseniz saga sola şifrenizi çalınır..3 yıldır bi allahın kuluna kullanıcı adımı bile vermiş deilim..3 deil 13 yılda oynasam vermem ztn...
DD kapiş
anladın sen onu kanka
since 2007
- inciSOZLUK
- Sahaf Yardımcısı
IITHEMUROII yazdı:İçimden çok pis sövesim geldi şimdi sana Harun reyizxHaRuNx yazdı:Hortcu StayLa . :geek:gokhan454 yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:IITHEMUROII yazdı:TheOkqn yazdı:Verirseniz saga sola şifrenizi çalınır..3 yıldır bi allahın kuluna kullanıcı adımı bile vermiş deilim..3 deil 13 yılda oynasam vermem ztn...
DD kapiş
anladın sen onu kanka
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
Eski üyelikIITHEMUROII yazdı:İçimden çok pis sövesim geldi şimdi sana Harun reyizxHaRuNx yazdı:Hortcu StayLa . :geek:gokhan454 yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:IITHEMUROII yazdı:TheOkqn yazdı:Verirseniz saga sola şifrenizi çalınır..3 yıldır bi allahın kuluna kullanıcı adımı bile vermiş deilim..3 deil 13 yılda oynasam vermem ztn...
DD kapiş
anladın sen onu kanka
xHaRuNx
Drcaglar
Lonca
EFSANELER