&&& KURT LONCASI &&&
- megastop
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: &&& KURT LONCASI &&&
murat abim hayırlı olur inş. bütün lonca arkadaşlarımın katılımlarını beklioruz (KurtlarxÖlüMsüZ)
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
oo çok güzel ya
yalnız murat abi katılım lv ı 45 - 49 arası olsa
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Merhaba,
Hasanın Yediği gibi bende şu İkv Hayatımda ilk defa bir susturma cezası yemiş bulunuyorum.Banada Pm atmayın cevap veremeyebilirim.
Olayı kısaca açıklayayımda Yanlış anlaşılmasın...
Eminönünde ( bilirsiniz benim yeğen ile arkadaş '' Kurtlarxmert Kurtlarxmartial'') Görevlerini yapmaktaydım İşte bir şey
oldu tam hatırlamıoyurm Çağlar ( Kurtlarxmartial) önden gitti 42 lwl adını unuttugum bi adam saldırdı 15 lwl benim yeğene arkadanda beni görünce abi kesme diye sayıklamaya başladı bende büyüklük bizde kalsın diye dokunmadım her
ne kadar suçlu olsa da
aradan 10 dk filan geçti eö deki 3-4 serseri grubu gezerken bizede saldırdılar Aralarında bana abi diyen o çocukta yokmu
geldi o da saldırdı yanındaki ayak takımından güç alarak Benimde o sinirle ağzımdan bir küfür çıktı.
Olay böyledir arkadaşlar... Yapmış olduğum bu Yanlış davranıştan dolayı Herkesten özür diliyorum Artık sinirlerime hakim olmaya çalışacağım ( her ne kadar şerefsizce saldırılar gerçekleşsede )...
Ha bide Şunu ekleyeyim Bugünden itibaren 1-2 adam dışında bütün tartışmalı olduğum insanlarla barışma yolunu seçtim.Artık tamamen Yaza kadar olan bu süre zarfında oyuna katılacak arkadaşlarım ve akrabalırımı oyuna ısındırmak ve Kurt Loncası dahilinde Gerekli sewiyeye getirip onlarıda istenilen düzeye sokmak için çalışacağım.
Ayrıca İtem konusundada En iyisini dizmeye çalışmıyorum.Yarı max yarı element dizdim zaten daha da iyisi için çalışmayacağım.Elime geçen parayı da büyük ihtimalle yeğenlerimi ve arkadaşlarımı Dizmek için kullanırım.
Bu Nedenle Klan savaşlarında fazla bulunmayabilirm.Fakat Lonca İçindeki Etkinliklere mazaretsiz katılmayı düşünüyorum( acil bir durum olmadığı sürece ve zor durumlarımda yerime birisini vekil edeceğim )
Her hangi bir görevi olan arkadaşlarda Yardıma ihtiyaç duyuyorlarsa Oyunda beni bulsunlar elimden gelen yardmı yaparım.

Hasanın Yediği gibi bende şu İkv Hayatımda ilk defa bir susturma cezası yemiş bulunuyorum.Banada Pm atmayın cevap veremeyebilirim.
Olayı kısaca açıklayayımda Yanlış anlaşılmasın...
Eminönünde ( bilirsiniz benim yeğen ile arkadaş '' Kurtlarxmert Kurtlarxmartial'') Görevlerini yapmaktaydım İşte bir şey
oldu tam hatırlamıoyurm Çağlar ( Kurtlarxmartial) önden gitti 42 lwl adını unuttugum bi adam saldırdı 15 lwl benim yeğene arkadanda beni görünce abi kesme diye sayıklamaya başladı bende büyüklük bizde kalsın diye dokunmadım her
ne kadar suçlu olsa da
aradan 10 dk filan geçti eö deki 3-4 serseri grubu gezerken bizede saldırdılar Aralarında bana abi diyen o çocukta yokmu
geldi o da saldırdı yanındaki ayak takımından güç alarak Benimde o sinirle ağzımdan bir küfür çıktı.
Olay böyledir arkadaşlar... Yapmış olduğum bu Yanlış davranıştan dolayı Herkesten özür diliyorum Artık sinirlerime hakim olmaya çalışacağım ( her ne kadar şerefsizce saldırılar gerçekleşsede )...
Ha bide Şunu ekleyeyim Bugünden itibaren 1-2 adam dışında bütün tartışmalı olduğum insanlarla barışma yolunu seçtim.Artık tamamen Yaza kadar olan bu süre zarfında oyuna katılacak arkadaşlarım ve akrabalırımı oyuna ısındırmak ve Kurt Loncası dahilinde Gerekli sewiyeye getirip onlarıda istenilen düzeye sokmak için çalışacağım.
Ayrıca İtem konusundada En iyisini dizmeye çalışmıyorum.Yarı max yarı element dizdim zaten daha da iyisi için çalışmayacağım.Elime geçen parayı da büyük ihtimalle yeğenlerimi ve arkadaşlarımı Dizmek için kullanırım.
Bu Nedenle Klan savaşlarında fazla bulunmayabilirm.Fakat Lonca İçindeki Etkinliklere mazaretsiz katılmayı düşünüyorum( acil bir durum olmadığı sürece ve zor durumlarımda yerime birisini vekil edeceğim )
Her hangi bir görevi olan arkadaşlarda Yardıma ihtiyaç duyuyorlarsa Oyunda beni bulsunlar elimden gelen yardmı yaparım.

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Hasanım seviyenin 49 olması adil olması içindir zaten turnuva tarihini kararlaştırmadık henüz katılımları alıcaz şimdi turnuva düzenlenene kadar zaten 49 olmamış olanlarda çokdan 49 olma fırsatı bulacaktırlar
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
hmm ii ozaman abi bende 48 im 49 olurum
TILSIM - KURT LONCASI
- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
Kurt Loncasına Dahilim Fakat HEsabımın Lv I Tutmuyo Murat Şahsi Hesabımla Katılamam Mı Yani ?

- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
cansuhzn yazdı:Kurt Loncasına Dahilim Fakat HEsabımın Lv I Tutmuyo Murat Şahsi Hesabımla Katılamam Mı Yani ?![]()
Turnuva tarihi bilirlenmedi henüz Hüseyin o zaman kadar charını yetiştirebilirsin eminim
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
Yetiştirmede Sorun Yok şimdi Oturup 49 olana kadar pc Başından kalkmıcak imkana şarta Sahibim...
3 Gunde falan 40 Yaptım Kasmayı Kestim...Şİmdi Başlasm Bi 3 gunede 49 olurum onuda biliyorum ama :arrow:
Benim Lonca HEsabım Şifacı...Ben Savaşçımla Katılmak İsterdim Çunkü Tüm Yatırımlarım Oyunda şuan Savaşçımın üzerinde...
Lonca Adı Altında Ki Hesplar Dışında Katılım Yoksa Kotu olmuş... (Şuanda da 41 lv ım :d
)

3 Gunde falan 40 Yaptım Kasmayı Kestim...Şİmdi Başlasm Bi 3 gunede 49 olurum onuda biliyorum ama :arrow:
Benim Lonca HEsabım Şifacı...Ben Savaşçımla Katılmak İsterdim Çunkü Tüm Yatırımlarım Oyunda şuan Savaşçımın üzerinde...
Lonca Adı Altında Ki Hesplar Dışında Katılım Yoksa Kotu olmuş... (Şuanda da 41 lv ım :d

- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
Lonca içi bir organizasyon olduğu için locna charlarıyla yapılmasının dah uygun olucağını düşündük artık bu turnuvayı istediğimiz şekilde sonuçlanırsa geleneksel hale getirip her ay yapmayı planlıyoruz bu vesile ile locamızdaki en iyi savaşçı büyücü ve şifacılar adil olarak hünerlerini gösterip sınıfının birincisi olmak için yarışabilircansuhzn yazdı:Yetiştirmede Sorun Yok şimdi Oturup 49 olana kadar pc Başından kalkmıcak imkana şarta Sahibim...
Lonca Adı Altında Ki Hesplar Dışında Katılım Yoksa Kotu olmuş... (Şuanda da 41 lv ım :d)
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...