Sen öz annesini sevmeyen bir veledsin.IIxSaGoLeRaxII yazdı:melihbey yazdı:Senin rekorlar kitabında çaldığın eşyalar ve karakterler vardırIIxSaGoLeRaxII yazdı:Şu benim rekorlar kitabını getirinDarkhero yazdı:Arkadaşlar 15.09 13:00 tarihinde yani bugün saat 1de
Phili rekorumuzu kırdık
1tane şifacı 28seviye-Solotürk
1tanede büyücü ben-Darkheroxbüyü
Resim çekemedik o anki heyecanla unuttuk
İşte günün rekoru![]()
![]()
![]()
:lol: :lol: :lol:
Rekorlar kitabından senin valideyi çaldım (Çaktırmayın) :arrow: :arrow: :arrow:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günün rekoru
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: Günün rekoru
Karaköy
Ultron
Megatron
-
- İskele Babası
melihbey yazdı:Sen öz annesini sevmeyen bir veledsin.IIxSaGoLeRaxII yazdı:melihbey yazdı:Senin rekorlar kitabında çaldığın eşyalar ve karakterler vardırIIxSaGoLeRaxII yazdı:Şu benim rekorlar kitabını getirinDarkhero yazdı:Arkadaşlar 15.09 13:00 tarihinde yani bugün saat 1de
Phili rekorumuzu kırdık
İşte günün rekoru![]()
![]()
![]()
Rekorlar kitabından senin valideyi çaldım (Çaktırmayın) :arrow: :arrow: :arrow:![]()
Annesini tanımıyorki yetim nasıl sevsin.
sevmeyi beceremedim, bu yüzden bende becermeyi sevdim -Johnny Sins(kel adam)
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Hadi adamlar saçmalamışlar böyle bir konu açmışlar. Haydi sizde ergenliğin verdiyi heyecanla laf koyma yarışına girmişsiniz. İnsanın namusunu ( anne, baba, bacı, varsa eşi, sevgilisi ) karıştırıcak kadar kişiliksiz olma. Kişilik kazanmaya çalış sana has olsun, özenti de olma. Oyunu saçmalayarak oynayan herkezin ki yeri geldiğinde buna bende dahilim aklını başına alması dileğiyle.IIxSaGoLeRaxII yazdı:melihbey yazdı:Senin rekorlar kitabında çaldığın eşyalar ve karakterler vardırIIxSaGoLeRaxII yazdı:Şu benim rekorlar kitabını getirinDarkhero yazdı:Arkadaşlar 15.09 13:00 tarihinde yani bugün saat 1de
Phili rekorumuzu kırdık
İşte günün rekoru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İyi Oyunlar.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- Darkhero
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için 
Darkheroo-32-savaşcı
Kuklacıdayım görürsen SELAM ver
Kuklacıdayım görürsen SELAM ver
"Hadi adamlar saçmalamışlar böyle bir konu açmışlar"bu lafına katılmıyorum biz sadece eğlece olsun diye açmıştı konuyu (maksat muhabbet)brkcm yazdı:Hadi adamlar saçmalamışlar böyle bir konu açmışlar. Haydi sizde ergenliğin verdiyi heyecanla laf koyma yarışına girmişsiniz. İnsanın namusunu ( anne, baba, bacı, varsa eşi, sevgilisi ) karıştırıcak kadar kişiliksiz olma. Kişilik kazanmaya çalış sana has olsun, özenti de olma. Oyunu saçmalayarak oynayan herkezin ki yeri geldiğinde buna bende dahilim aklını başına alması dileğiyle.IIxSaGoLeRaxII yazdı:melihbey yazdı:Senin rekorlar kitabında çaldığın eşyalar ve karakterler vardırIIxSaGoLeRaxII yazdı:Şu benim rekorlar kitabını getirinDarkhero yazdı:Arkadaşlar 15.09 13:00 tarihinde yani bugün saat 1de
Phili rekorumuzu kırdık
İşte günün rekoru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İyi Oyunlar.
BmW 330ci
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
Merhaba;
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Koray YAR