Sizce Ne Yapıyım ? ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: Sizce Ne Yapıyım ? ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU
Bak kardeşim bu nasihata iyi kulak ver
Lise 1 matematigini hala unutamıyorum
Özellikle fonsiyonlar.Bu konuyu iyi not al ileride işine çok yarayacak.Lise 1 ve 3 lise döneminin en zor yıllarıdır bu yılları kaybettigin takdirde geri dönüş fırsatı bulamayabilirsin.Eger bahsi geçen konu egitim ise oyundan bir an önce uzaklaşmanı tavsiye ederim.Bak diyorsun 8. sınıfın cezasını şu an çekiyorum diye.Eger oyuna devam edersen zevkine yenik düşersen 4 yıl sonrada pişmanım dersin.Şu an sıkıl ki ileride rahatlık göresin.Egitim ile zevki aynı kefeye koyayım demeyesin sakın.Birbirine zıt 2 konudan ibaret.Şu an oyun yüzünden üniversite sınavında başarılı olamayan bir çok tanıdıgım var sende bunlardan biri olmak istemiyorsan eger egitimine yönel bir an önce.SBS de kaybettin diyelim ama yine kötü falan en azından düz lise var.Ama üniversite sınavını kaybetmek insandan 1 yıl götürür.Barajı geçemedigin takdirde 1 yıl daha çalışman lazım ki o 1 yılda az bir zaman degil.Karakterlerle ugraşmayı bırak hatta oyunu bilgisayarından sil.Şimdiden lise hayatında başarılar dilerim umarım istedigin mevkiye gelirsin.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- berke271
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
:arrow: Ben sana hiç devam etme derim.Bide düz liseye gideceğim dedin o laftan sonra 6-7. sınıf notlarına bakamaz oldum.Sadece kendine yazık etmişsin çalışmayarak ve şu anda maça direk 1-0 geride başlamış durumdasın.Ama düz lisedende adam çıkmaz diye bir şey yok o yüzden çok sıkı çalışman gerekiyor.Bu yüzdende sakın ilk önerimi bir yana atma,dinle,uygula.İkvye herşey yoluna girene kadar sakın başlama . :!:
TILSIM
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Deli olmadan Deli olunmaz...
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
- berke271
- Işık Hanım'ın Elemanı
Lise 3 mü zor yoksa 2 mi bidaha düşünmek lazım onu.Ama onun dışında herşeyi güzel özetlemişsin.Eline sağlık.TURKIYEIMPARATOR yazdı:Bak kardeşim bu nasihata iyi kulak verLise 1 matematigini hala unutamıyorum
Özellikle fonsiyonlar.Bu konuyu iyi not al ileride işine çok yarayacak.Lise 1 ve 3 lise döneminin en zor yıllarıdır bu yılları kaybettigin takdirde geri dönüş fırsatı bulamayabilirsin.Eger bahsi geçen konu egitim ise oyundan bir an önce uzaklaşmanı tavsiye ederim.Bak diyorsun 8. sınıfın cezasını şu an çekiyorum diye.Eger oyuna devam edersen zevkine yenik düşersen 4 yıl sonrada pişmanım dersin.Şu an sıkıl ki ileride rahatlık göresin.Egitim ile zevki aynı kefeye koyayım demeyesin sakın.Birbirine zıt 2 konudan ibaret.Şu an oyun yüzünden üniversite sınavında başarılı olamayan bir çok tanıdıgım var sende bunlardan biri olmak istemiyorsan eger egitimine yönel bir an önce.SBS de kaybettin diyelim ama yine kötü falan en azından düz lise var.Ama üniversite sınavını kaybetmek insandan 1 yıl götürür.Barajı geçemedigin takdirde 1 yıl daha çalışman lazım ki o 1 yılda az bir zaman degil.Karakterlerle ugraşmayı bırak hatta oyunu bilgisayarından sil.Şimdiden lise hayatında başarılar dilerim umarım istedigin mevkiye gelirsin.
TILSIM
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Zuğauça
pumpit yazdı:Arkadaşlar şuan hesabımda 6525 akçe yüklü fakat karakterlerim aktarıldı onları almaya çalışıyorum İKV DESTEK ekibi ile irtibattayım inş. geri alıcam şuan hesabımda plus paket bitmiş durumda biliyorsunuz okullarda açılıyor. Arkadaşlar ne yapıyım oyuna başlayımmı yoksa okullar kapandıktan sonra mı devam ediyim. Lise 1 e geçtim 8. sınıfta çalışmadığımın acısını çekiyorum. 6. / 7. Sınıfta 417 / 425 aldım fakat 8. sınıfta 330 almamla yıkıldım. Düz liseye gitcem herkes Lise 1 çok önemli diyor sizinde fikrinizi almak istedim. Lise 4 / Lise 3 Ünv. abilerimden ablalarımdan yardım bekliyorum.
1. Dönem Notlarını Yüksek tut Okula ağırlık ver 2. Dönemi Sorarsan ;
Kaptır Kardeşim Ortama Gir gerekirse kendin ortamı Kur. 1. Dönemdekini Başarını gözönünde Bulunduran Hoca takımı Notlarını Düşürmeye Yanaşmıyacaktır . Hem okulda hem Dışarda başarının Sırrı .Ayrıca tiky Takımına Özenmeni Tavsiye etmem (En Azından Üniversite ye kadar ) . Oyunu Bırak Bi Kenara Yoksa Elizabeth in Kurbanı Olursun .
Kısacası Lise 1 Kilit Nokta . Ayrıca Ne olursa olsun Okuduğun Okulu değiştirmemeye Bak. Sigara içiyormusun Bilmem ama Bulaşma. Alkol İçin Hiçbirşey Diyemem Senin Seçimin
(Aslında Bu kadar nasihat veren Biri değilim Ama Kardeşimde Bu Sene Liseye Başlayacak Onun Yerine Koydum Seni)
Kaptır Kardeşim Ortama Gir gerekirse kendin ortamı Kur. 1. Dönemdekini Başarını gözönünde Bulunduran Hoca takımı Notlarını Düşürmeye Yanaşmıyacaktır . Hem okulda hem Dışarda başarının Sırrı .Ayrıca tiky Takımına Özenmeni Tavsiye etmem (En Azından Üniversite ye kadar ) . Oyunu Bırak Bi Kenara Yoksa Elizabeth in Kurbanı Olursun .
Kısacası Lise 1 Kilit Nokta . Ayrıca Ne olursa olsun Okuduğun Okulu değiştirmemeye Bak. Sigara içiyormusun Bilmem ama Bulaşma. Alkol İçin Hiçbirşey Diyemem Senin Seçimin
(Aslında Bu kadar nasihat veren Biri değilim Ama Kardeşimde Bu Sene Liseye Başlayacak Onun Yerine Koydum Seni)
Hayata Hoşgeldin Kardeşim :mrgreen:[/center][/b]
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Aynı durumdan bende yakınıyorm bu oyunu 6.sınıftan beri oynuyorum ve 7 / 24 oynuyorum okula gidiyorum gelince oyun uyuyorm okul oyun ödev mödev yapmıyordum fakat ilk sene 454 2. sene 459 bu sene ise 448 aldım Basımı duvarlara vurasım geliyor bu oyuna verdiğim zamanı birde okula verseydm 490+ puan alabiliceğimi düşünüyorum
- berke271
- Işık Hanım'ın Elemanı
Arkadaşlar size bir anımı anlatayım.Ben sbsden 6.sınıfta 478 aldım ama okul bittiği gibi hep ikvye giriyordum.Sonra annemler kızdı 7.sınıfta bana ikvyi yasakladı 7. sınıfta o kadar çalıştım ama 437 aldım.8de ise annem babamlar baktı oynamayınca notlar düştü.Daha sonra hergün 1 saat oynama hakkı verdiler.8de 461e yükseldi.Anafikire gelecek olursak Fok Balıkları Değil,Bizler Çok yanlızız...
Buda böyle bir anımdı işte
.
İyi forumlar...
Buda böyle bir anımdı işte
İyi forumlar...
TILSIM
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
490+ almak için çoook çalışmak lazım.bide okulda öğretmenlerle aran iyiyse performans ödevlerinden de iyi alırsın sözlüden de iyi alırsın.tabi ben hiçbir öğretmenin gözünde 4 4lük bir öğrenci olmadığım için hep düşük verdiler ama sınavlarda çok iyi alırdım.ona rağmen bu sene puanım 14 puan düştü.yinede memnunum.anadolu öğretmen lisesi yada fen lisesine gitmeyi düşünüyorum.ama fen lisesinden de korkuyorum.bizim okulda bi abla vardı okulu 98 ortalama ile bitirdi. çok çok iyi yerlere girebilecekken uzaklaşmamayı tercih etti ve buradaki fen lisesine gitti.ilk sınavlarının hiçbiri 60 ın üzerinde değilmiş.ben gidersem çok tökezlerim.ama anadolu öğretmene gidincede öğretmen olmak gerekir gibime geliyo.diğer türlü boşu boşuna girmişim gibi gelicek.normal anadolu lisesine gitsem ki gidemem annemler göndermez puanlarım boşa gider diye korkuyorum.sizce ben nabıyım
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
- Matara
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Lie The World
feni seçeceksen çalışmaya sonuna kadar hazırım demiş olacaksın ödevlerden bahsetmiyorum bile... Zora gelemem dersen seçme 60 üstü notu yokmus diye bişe yok çok düzenli çalşrsan alrsnjkmoco14 yazdı:490+ almak için çoook çalışmak lazım.bide okulda öğretmenlerle aran iyiyse performans ödevlerinden de iyi alırsın sözlüden de iyi alırsın.tabi ben hiçbir öğretmenin gözünde 4 4lük bir öğrenci olmadığım için hep düşük verdiler ama sınavlarda çok iyi alırdım.ona rağmen bu sene puanım 14 puan düştü.yinede memnunum.anadolu öğretmen lisesi yada fen lisesine gitmeyi düşünüyorum.ama fen lisesinden de korkuyorum.bizim okulda bi abla vardı okulu 98 ortalama ile bitirdi. çok çok iyi yerlere girebilecekken uzaklaşmamayı tercih etti ve buradaki fen lisesine gitti.ilk sınavlarının hiçbiri 60 ın üzerinde değilmiş.ben gidersem çok tökezlerim.ama anadolu öğretmene gidincede öğretmen olmak gerekir gibime geliyo.diğer türlü boşu boşuna girmişim gibi gelicek.normal anadolu lisesine gitsem ki gidemem annemler göndermez puanlarım boşa gider diye korkuyorum.sizce ben nabıyım
TheAnswer 3