RapLesh yazdı:bana kalırsa kardeş ecel üret vs lerde falan yücelen halıt daha cok ıse yarıyor aslında ama ecel güzel duruyor hem saldırısıda yüksek ecelın !!
anlamadıgım su latifin saldırısı yüksek değil mi ?
RapLesh yazdı:bana kalırsa kardeş ecel üret vs lerde falan yücelen halıt daha cok ıse yarıyor aslında ama ecel güzel duruyor hem saldırısıda yüksek ecelın !!
anlamadıgım su latifin saldırısı yüksek değil mi ?
arkadaşlar ben yolda yürürken vs atan adamlar görüyorum.bi adamda ecel var birinde latif.latifli adam azar azar vuruyo ama seri vuruyo.skiller arasında da fark var tabi.bide arkadaşlar ben çok cin kestiğimden biliyorum elinizdeki silahın vuruşunu tam skill attığınız ana getirince ikisi birleşiyor ve adamın gözü korkuyor.saldırı hızları da şöyle diye biliyom:ecel=cellat satırı latif=arap palası ben öyle biliyom ecel yavaş vuruyomuş gibi geliyo ama aslında gayet te hızlı
sağolun arkadaşlar.latifle ecel dengeli gitti ama ecel biraz daha üstündü hatta bi ara mor balyoz bile çıktı ama benim kararım ecel yönünden,görünüşü çok güzel birde verdiği hasar iyi.
Kincalious yazdı:Yanlışsın kardeş . Adam latifle 1 snde 1500 vurur ecelle 3000 demişsin tamam doğrusun amma velakin adam latifle hiç ıskalamayacakmış gibi konuşuyon ayrıca latif kritik çok vurur diyon haklısın ama ecelde vuruyor şahsen ben ecelle her ws de hemen hemen 2 defa vuruyorum kritik tabi kritik vurunca otutturuyo yere ama latif öyle değil hafif silah ıskalamasını ve kritik vurmsayşınıda katarsak ecel daha iyi latif ıskalayıpta ecel vurursa aradaki farkı kapatamaz
bu arkadaşında dediği gibi latif seri olduğu için ıskalayabilir.birde ecel kritik vurdu mu gömer adamı otutturur
aslında bakarsan ecelin maximum hasarı 447 mor balyozun 448 fakat ecelde kritik ve saldırı da var.tatifte de var ama bi ss alıp koyarım arlarındaki farkı görürsünüz böle anlatınca olmuyo
Ben Ecel üret derim. Bende ikiside var migrata girersen yılan keserken daha iyi oluyor.Ayrıca Ws de deneme yaptım latifle ağır vuruşta 4300 ecel getirenle ağır vuruşta 4500 vuruyorum.