EARTH hırsızdır işte fotoları...!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Magdur
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

EARTH hırsızdır işte fotoları...!

Mesaj gönderen Magdur »

Herşey fotolarda acık acık gözüküyor.EARTH hırsızdır bilinsin char mar istemiyorum benim konum silinmesin millet kimin ne oldugunuanlasın.Bundan sonrada zaten oyunda pek online olucağımı sanmıyorum benim canım yandı başkasının ki yanmasın ve DeLTaFoRCeTİGER benim adıma bir şey ister size laf atarsa benden bilmeyiniz.

Resim

Resim

Konunun silinmemesini rica ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Cavus
İskele Babası
İskele Babası

Re: EARTH hırsızdır işte fotoları...!

Mesaj gönderen Cavus »

BU EARTH BAKADAR UTANMAZ REZİL Bİ ADAM GÖRMEDİM OYUNDA HIRSIZ YAZDIM GÖRDÜNMÜ FULL IŞIK SETLİ ÇARI DİYO DELTAFORCETİGER I KASTEDEREK GEREKENIN YAPILMASINI RİCA EDİYORUM BENIMDE CARIMI AKTARIYODU SON ANDA İPTA LETTİM
Kullanıcı avatarı
Flush
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Flush »

benim arkadasıda dolandırdı uyanık herif telefonu var bende telefonu açsa yapıcagımı biliyorda neyse :D
Eğer Birine Verecek Sevgin Yoksa, Ona Umut Verecek Gözlerle Bakma..

AztecaS || (^)Ecel Getiren
AztecaSx || (^)Ejder Asa
AztecaSs || Ashab-Keyf
Kullanıcı avatarı
Cavus
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Cavus »

Herkese telefonunu veriyo adi herif az daha çarım gidiyodu son anda aktarıldıgını gördüm yapcagımı yaptım ona içimde kalmadı :D :D
Magdur
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Magdur »

Telefonda ki konusmalarını koyabilsem keşke :( bi görseniz melek dersiniz ben charın gelecegine emindim sabah bi kalktım sok oldum :( Ama takmıyorum banane Allahından bulsun hatta biraz seviniyorum ahirette daha cok sevap kazanıcam kul hakkı sonucta sevaplarının bir kısmını alıcağım :D
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Magdur yazdı:Telefonda ki konusmalarını koyabilsem keşke :( bi görseniz melek dersiniz ben charın gelecegine emindim sabah bi kalktım sok oldum :( Ama takmıyorum banane Allahından bulsun hatta biraz seviniyorum ahirette daha cok sevap kazanıcam kul hakkı sonucta sevaplarının bir kısmını alıcağım :D
:mrgreen: :mrgreen:
Never beleive someone who tells who they are.
Magdur
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Magdur »

ZowieN yazdı:
Magdur yazdı:Telefonda ki konusmalarını koyabilsem keşke :( bi görseniz melek dersiniz ben charın gelecegine emindim sabah bi kalktım sok oldum :( Ama takmıyorum banane Allahından bulsun hatta biraz seviniyorum ahirette daha cok sevap kazanıcam kul hakkı sonucta sevaplarının bir kısmını alıcağım :D
:mrgreen: :mrgreen:
Zowien gülmüşün bu böyle degilmiydi senin din bilgin sağlam diye soruyorum sana ben mi yanlış biliyorum yoksa.Ahirette kul hakkına girene ''Allahu teala buyurmustur:Ben kullarımın arasına girmem'' ve bu durumda suclu olan kulun sevaplarının bir kısmını magdur olan kul alıyordu.Böyle bir şeyler hatırlıyorum dogrumu yalısmı kardeş ?

“Mazlumun bedduasından sakınınız. Çünkü onun duasıyla Allah arasında perde yoktur.”

Kul hakkı, geniş bir kavram. Kulun bedenine ve malına yapılan tecavüzler maddî hukuk, kalp ve ruhuna verilen zararlar ise mânevî hukuk olarak değerlendirilmeli.
Kullanıcı avatarı
Cavus
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Cavus »

Bu EARTH KADAR Aşşağılık bi insan yok forum takıpcımız az işte yine biirlerine soycak malesef :S
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Ben neden güldüm çünki telefonda konuşan kişilerin çoğu melek gibi olur. :D
Evet kardeşim çok doğru demişsin.
Allahü Tealâ buyuruyor ki ''Bana neyle gelirseniz gelin ama KUL hakkıyla gelmeyin ''diye buyuruyor.Kul hakkını giren kişi daha çok azap göreceği kesindir.Bunu EARTH bilsin , sana şunuda söyleyeğim ;
Sen şimdi arkadaşımızın karakterini çaldın ama o sana hakkını helal etmesse o zaman göreceksin gerçekleri.Sahte bir hayat için kul hakkına girmeğe değer mi ? .Allahü Tealâ'nın huzuruna çıktığında ne yapacaksın ? . Hiç bir şekilde savunma hakkın olmayacaktır bunu unutma.Kul hakkını, Allahü teâlânın hakkından önce ödemek gerekir. Kul hakkı olan günahların affı güç ve azapları daha şiddetlidir. Başkasının hakkını yiyen, hak sahipleri ile helalleşmedikçe affa uğramaz. Yani üzerinde kul veya hayvan hakkı bulunanı Allahü teâlâ affetmez ve bunlar Cehenneme girip, cezalarını çekeceklerdir.

Yorumumu bir Hadis-i şerifle bitirmek istiyorum
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Üzerinde kul hakkı olan, ölmeden önce ödeyip helalleşsin! Çünkü ahirette altının, malın değeri olmaz. O gün, hak ödeninceye kadar, kendi sevaplarından alınır, sevapları olmazsa, hak sahibinin günahları buna yüklenir.)
Never beleive someone who tells who they are.
Magdur
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Magdur »

ZowieN yazdı:Ben neden güldüm çünki telefonda konuşan kişilerin çoğu melek gibi olur. :D
Evet kardeşim çok doğru demişsin.
Allahü Tealâ buyuruyor ki ''Bana neyle gelirseniz gelin ama KUL hakkıyla gelmeyin ''diye buyuruyor.Kul hakkını giren kişi daha çok azap göreceği kesindir.Bunu EARTH bilsin , sana şunuda söyleyeğim ;
Sen şimdi arkadaşımızın karakterini çaldın ama o sana hakkını helal etmesse o zaman göreceksin gerçekleri.Sahte bir hayat için kul hakkına girmeğe değer mi ? .Allahü Tealâ'nın huzuruna çıktığında ne yapacaksın ? . Hiç bir şekilde savunma hakkın olmayacaktır bunu unutma.Kul hakkını, Allahü teâlânın hakkından önce ödemek gerekir. Kul hakkı olan günahların affı güç ve azapları daha şiddetlidir. Başkasının hakkını yiyen, hak sahipleri ile helalleşmedikçe affa uğramaz. Yani üzerinde kul veya hayvan hakkı bulunanı Allahü teâlâ affetmez ve bunlar Cehenneme girip, cezalarını çekeceklerdir.

Yorumumu bir Hadis-i şerifle bitirmek istiyorum
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Üzerinde kul hakkı olan, ölmeden önce ödeyip helalleşsin! Çünkü ahirette altının, malın değeri olmaz. O gün, hak
ödeninceye kadar, kendi sevaplarından alınır, sevapları olmazsa, hak sahibinin günahları buna yüklenir.)

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim kardeşim bende bi din programında duymustumda tam belirtemedim yukarıda, doğrusu boyleymiş sağ ol.

“Genel Sohbet” sayfasına dön