hıhı kım bılıyoKincaliousx yazdı:Foyan ortaya çıkacak diyemi korkuyon gerçi herkes biliyodurda fake olduğunu ama yinede inanlar varsa harbi kerizsiniz
bu kritikleri geçebilen varmı ;)
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
Re: bu kritikleri geçebilen varmı ;)
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Alemsin 10 bin nedirki alanla 20 bin vurduğum oluyo.
İmzam yok benim.
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Beybeymiş önce doğru dürüst konuşta sonra birileriyle dalaşırsın.BaLikekmek yazdı:39 seviye sınırında oynayıp tek hava atan kişi sensin beybe.intikamatesi yazdı:39 lvlde Şarap iksiri içip kobraya 24 bin vuran görmüştüm.39 lvl'deki sistemi bilmeyenlere galip geliyor haliyle ama siz ard ard 3 kişi tek tek indirmemnin ne kadar hoş bir duygu olduğunu anlayamazsınızYaşayan bilir
![]()
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Çemberle 20bin vuruyorum ya.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
İntikam ateşi sen hangi şarkıyı söylüyon lan adam her türlü haklı.intikamatesi yazdı:Beybeymiş önce doğru dürüst konuşta sonra birileriyle dalaşırsın.BaLikekmek yazdı:39 seviye sınırında oynayıp tek hava atan kişi sensin beybe.intikamatesi yazdı:39 lvlde Şarap iksiri içip kobraya 24 bin vuran görmüştüm.39 lvl'deki sistemi bilmeyenlere galip geliyor haliyle ama siz ard ard 3 kişi tek tek indirmemnin ne kadar hoş bir duygu olduğunu anlayamazsınızYaşayan bilir
![]()
Vindemiatrix[(^)Ecel Getiren]---Kastilya
İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
--------------------------------------------------------------------------------------
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
--------------------------------------------------------------------------------------
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
-
- FareAdam Düşmanı
Furkan adam 39 seviye sınırı zamanında oynuyormuş kısaca kral bence uzaklaşalım buradan.Kincaliousx yazdı:İntikam ateşi sen hangi şarkıyı söylüyon lan adam her türlü haklı.intikamatesi yazdı:Beybeymiş önce doğru dürüst konuşta sonra birileriyle dalaşırsın.BaLikekmek yazdı:39 seviye sınırında oynayıp tek hava atan kişi sensin beybe.intikamatesi yazdı:39 lvlde Şarap iksiri içip kobraya 24 bin vuran görmüştüm.39 lvl'deki sistemi bilmeyenlere galip geliyor haliyle ama siz ard ard 3 kişi tek tek indirmemnin ne kadar hoş bir duygu olduğunu anlayamazsınızYaşayan bilir
![]()
Son olarak ben kimseye dalaşmam,beyninizle g?tünüzün yer değiştiği çok belli oluyor İntikamatesi.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
BencedeBaLikekmek yazdı:Furkan adam 39 seviye sınırı zamanında oynuyormuş kısaca kral bence uzaklaşalım buradan.Kincaliousx yazdı:İntikam ateşi sen hangi şarkıyı söylüyon lan adam her türlü haklı.intikamatesi yazdı:Beybeymiş önce doğru dürüst konuşta sonra birileriyle dalaşırsın.BaLikekmek yazdı:39 seviye sınırında oynayıp tek hava atan kişi sensin beybe.intikamatesi yazdı:39 lvlde Şarap iksiri içip kobraya 24 bin vuran görmüştüm.39 lvl'deki sistemi bilmeyenlere galip geliyor haliyle ama siz ard ard 3 kişi tek tek indirmemnin ne kadar hoş bir duygu olduğunu anlayamazsınızYaşayan bilir
![]()
Son olarak ben kimseye dalaşmam,beyninizle g?tünüzün yer değiştiği çok belli oluyor İntikamatesi.
Vindemiatrix[(^)Ecel Getiren]---Kastilya
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !