2007'den 11'e İçeri dall :)
- IISaQuLaII
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
2007'den 11'e İçeri dall :)
Arkadaşlar 3 sene zarfında ben kendim adına güzel şeyler yaşadım diyebilirim yeraltının sığınakların olmadığı magnezyum dış şehirlerin gül dikeni conk setlerle itfaiye baltaları ile savaşların olduğu zamanlarda bi savaş ortalama 3 4 dakika sürebiliyodu şuan 10 15 saniyede herşey oluğ bitiyo savaşçı wssinden söz ediyorum tabiki yeni yaratıklar yeni nesil itemler geldi ancak oyun diğer global amaçlı oyunlar gibi para üzerine kurulmaya başladı aslında ikv'yi ikv yapan herkesin özgürce ücretsiz olarak oynadığı oyundu şuan ücretlimi hayır ama oyuncular genel olarak silahlara + basmak maden artırcı almak gibi şeylerle para harcıyolar ben bundan biraz şikayetciyim oyunun nereye gittiği hakkında görüşlerinizi aşağıda belirtirseniz sevinirim hem genel bi tanı yapmış oluruz sunucumuz adına
Saqula (^Ecel Getiren)
- romantiqqserseri
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: 2007'den 11'e İçeri dall :)
Eskiden birtek plus alırdık alacak başka birşey yoktu. Fakat bütün mapler insan kaynıyordu. IKV Mynet adreslerine oyunun açıldığında attığı maillerle tuttuğu kaliteli userleri ne yazıkki günden güne kaybetti. Ben XxXKANKAmXxX 'i bırakıp aradan 1 yıl sonra oyuna başladığımda kalan oyun bilgimle karakterimi dizip 39 yapmam, bakın sadece 39 değil o zamanın Hasar+Dış setinide yapmam benim yalnızca 39 olduktan sonra 1-2 haftamı almıştı.
- Şimdi tekrar başladım 2 yıllık bir aradan sonra, herşey 44 'e kadar güzel sonrasına almıyor başım. Adam para vermiş silahı parıl parıl parlıyor x2 katı özellikleri var.
Ben yine düşüncemden yanayım 2 seneye ikv güzel bir platform oluşturmazsa ve kaliteli playerlerini kazanmaya uğraşmazsa.
2 seneye ikv 'de kimse kalmaz gibime geliyor.
- Şimdi tekrar başladım 2 yıllık bir aradan sonra, herşey 44 'e kadar güzel sonrasına almıyor başım. Adam para vermiş silahı parıl parıl parlıyor x2 katı özellikleri var.
Ben yine düşüncemden yanayım 2 seneye ikv güzel bir platform oluşturmazsa ve kaliteli playerlerini kazanmaya uğraşmazsa.
- "Korkarak yaşarsan,
Hayatı sadece seyredersin"
-Romantiqqserseri

- UniFoRPaTLiCaN
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Arkadaşımız her şeyi açıklamış başka söze gerek yok.romantiqqserseri yazdı:Eskiden birtek plus alırdık alacak başka birşey yoktu. Fakat bütün mapler insan kaynıyordu. IKV Mynet adreslerine oyunun açıldığında attığı maillerle tuttuğu kaliteli userleri ne yazıkki günden güne kaybetti. Ben XxXKANKAmXxX 'i bırakıp aradan 1 yıl sonra oyuna başladığımda kalan oyun bilgimle karakterimi dizip 39 yapmam, bakın sadece 39 değil o zamanın Hasar+Dış setinide yapmam benim yalnızca 39 olduktan sonra 1-2 haftamı almıştı.
UniFoRPaTLıCaN
UniFoRaVaKaDo
****UnİFoR****
UniFoRaVaKaDo
****UnİFoR****
- IISaQuLaII
- Salgın Koruyucusu
doğrudur önceden plustan başka alınıcak bişey yoktu dükkanıın gelmesiyle biraz seçenek çoğaldı iyi oldu ama eskisi gibi değil artık eminönünde adım atılıcak yer yoktu 1 2 sene önceye kadar şimdi kimse yok bölgeler çoğaldı malum herkes migo çemberlide geziyo benim anlamadığm nokta büyüler 11 bin 12 bin vuruyo bidahaki itemlerle beraber kaç bine çıkıcak diye merak ediyorum oyun iyice çocuklaşmaya başladı birbirine 3o bin 4o bin vuran büyüler olcak yakında 
Saqula (^Ecel Getiren)
IISaQuLaII yazdı:Arkadaşlar 3 sene zarfında ben kendim adına güzel şeyler yaşadım diyebilirim yeraltının sığınakların olmadığı magnezyum dış şehirlerin gül dikeni conk setlerle itfaiye baltaları ile savaşların olduğu zamanlarda bi savaş ortalama 3 4 dakika sürebiliyodu şuan 10 15 saniyede herşey oluğ bitiyo savaşçı wssinden söz ediyorum tabiki yeni yaratıklar yeni nesil itemler geldi ancak oyun diğer global amaçlı oyunlar gibi para üzerine kurulmaya başladı aslında ikv'yi ikv yapan herkesin özgürce ücretsiz olarak oynadığı oyundu şuan ücretlimi hayır ama oyuncular genel olarak silahlara + basmak maden artırcı almak gibi şeylerle para harcıyolar ben bundan biraz şikayetciyim oyunun nereye gittiği hakkında görüşlerinizi aşağıda belirtirseniz sevinirim hem genel bi tanı yapmış oluruz sunucumuz adına
Çok haklısın.
Mugu & Muguex
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Alan memnun satan memnun.
+ parlatma geldi herkezin elindeki yanıyor. Hani hepimiz yönetimden sikayetciydik ?
+Maden geldi su anda bile kullanıp maden basında zaman öldürenlerimiz yokmu ?
+hayvan tesla ayı geldi..bir cok user de var hani yönetim kötüydü ?
anlıyacağınız hersey oyundan para kazananlara göre düzgün calısıyor.Durduk yerede kimse kendini sıkıntıya sokmaz.
Bu gemi lafla yürümüyor biz user ler sürekli laftayız icraat yapsak 1 ay kimse plus paket almasa 1 hafta sonra oyunda belli değişiklikler olmazsa bişey bilmiyorum.
+ parlatma geldi herkezin elindeki yanıyor. Hani hepimiz yönetimden sikayetciydik ?
anlıyacağınız hersey oyundan para kazananlara göre düzgün calısıyor.Durduk yerede kimse kendini sıkıntıya sokmaz.
Bu gemi lafla yürümüyor biz user ler sürekli laftayız icraat yapsak 1 ay kimse plus paket almasa 1 hafta sonra oyunda belli değişiklikler olmazsa bişey bilmiyorum.
sevmeyi beceremedim, bu yüzden bende becermeyi sevdim -Johnny Sins(kel adam)
- IISaQuLaII
- Salgın Koruyucusu
kardeş dediklerin doğru ama bunu forumdada dile getirmezsek başka elimizden gelen bişey yok bunun için herkesin bi şekilde tavır alması gerekir ama buda zor gözüküyo şimdilikTRHeRaKLeSs yazdı:Alan memnun satan memnun.
+ parlatma geldi herkezin elindeki yanıyor. Hani hepimiz yönetimden #@!? ?
Saqula (^Ecel Getiren)
- IISaQuLaII
- Salgın Koruyucusu
mertcan eceli geçde power yandı oyuna giremiyorm bu pc mındar sayılır zaten baya eski bi kaç gün içinde geri gelmeye çalışıcam :Smertcan27 yazdı:Knk snn ecelde yükselmişş![]()
Saqula (^Ecel Getiren)