Şu iŞe qıcK oLAnLaR

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
qRaweyarD
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Şu iŞe qıcK oLAnLaR

Mesaj gönderen qRaweyarD »

ByLer 0nceLiqLe Merhba Şimdi Brdan YetqiLiLere syLü0rM MeseLa Görevimizi yap10rz Tam TeSLiM eDiceqqeN Hata Verio ve q0rev qidi0 Vea Pc ReSt aT10r FLn BnLar1 qeceLm En seVmediqim Şey İse Su YetqiLiLer HerŞeye ÇaRe bLuoLarda NedeN Bu s0runa Bi cArE buLaM1oLar Ltfn YetqiLiLer Buqn HzL1 K0san G0revini Yaparken 24/25 OLMUSTU Ve att1 Simdi Teqrar yap1orm g0revi :S :(
Beyaz Köşk
THE BEST
İlluminati Ocakları

WIMBLEDON ~ 49 (Şifacı)
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Re: Şu iŞe qıcK oLAnLaR

Mesaj gönderen efsaneottoman »

senduva et hızlı koaşn olduguna :mrgreen: ben ne görevlerde düştüm bir bisen:)
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen choosensxduygu »

qRaweyarD yazdı:ByLer 0nceLiqLe Merhba Şimdi Brdan YetqiLiLere syLü0rM MeseLa Görevimizi yap10rz Tam TeSLiM eDiceqqeN Hata Verio ve q0rev qidi0 Vea Pc ReSt aT10r FLn BnLar1 qeceLm En seVmediqim Şey İse Su YetqiLiLer HerŞeye ÇaRe bLuoLarda NedeN Bu s0runa Bi cArE buLaM1oLar Ltfn YetqiLiLer Buqn HzL1 K0san G0revini Yaparken 24/25 OLMUSTU Ve att1 Simdi Teqrar yap1orm g0revi :S :(
Ağdalı TÜRKÇE Yazacağına Düzgun yazda Anlayalım..(aT10r) (q) (HzL1) Acıyorum Haline İnan Senın gibi Sünepe beyınler Katledıyor Kelimelerı...
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reader »

choosensxduygu yazdı:
qRaweyarD yazdı:ByLer 0nceLiqLe Merhba Şimdi Brdan YetqiLiLere syLü0rM MeseLa Görevimizi yap10rz Tam TeSLiM eDiceqqeN Hata Verio ve q0rev qidi0 Vea Pc ReSt aT10r FLn BnLar1 qeceLm En seVmediqim Şey İse Su YetqiLiLer HerŞeye ÇaRe bLuoLarda NedeN Bu s0runa Bi cArE buLaM1oLar Ltfn YetqiLiLer Buqn HzL1 K0san G0revini Yaparken 24/25 OLMUSTU Ve att1 Simdi Teqrar yap1orm g0revi :S :(
Ağdalı TÜRKÇE Yazacağına Düzgun yazda Anlayalım..(aT10r) (q) (HzL1) Acıyorum Haline İnan Senın gibi Sünepe beyınler Katledıyor Kelimelerı...
SANANE ! DUYGU KARDEŞİM MİLLETİN DERDİ SENİ Mİ GERDİ ! BAK İŞİNE HERKESE BULASMA ŞİKAYET EDİCEM SENİ BAK !
Reader
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

efsaneottoman yazdı:senduva et hızlı koaşn olduguna :mrgreen: ben ne görevlerde düştüm bir bisen:)

Yhaw sizin ne biçim Türkçeniz var hadi Türkçeyi bilmiosunuz bari DUVA deilde DUA yazın =)
Kullanıcı avatarı
qRaweyarD
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen qRaweyarD »

choosen baq benm qLavyem bozq ondan doLAyi bazi tsLari Yazmior bende boLE yazmaq zorndaim tmmi ?
Beyaz Köşk
THE BEST
İlluminati Ocakları

WIMBLEDON ~ 49 (Şifacı)
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen morukkelleci »

sen klavyeyi direk çöpe at o zmn :mrgreen:

ben sana yeni klavye alcam valla yeterki latin alfabesine dön :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
FuNdaa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FuNdaa »

sendeki nasıl bi yazım tarzıdır ?insanın böyle bi yazım tarzı olması için özel yeteneksizlik lazım sndede o yetenksizlik fazlasıyla var
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
Kullanıcı avatarı
Xukalaxyigido
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Xukalaxyigido »

Reader yazdı:
choosensxduygu yazdı:
SANANE ! DUYGU KARDEŞİM MİLLETİN DERDİ SENİ Mİ GERDİ ! BAK İŞİNE HERKESE BULASMA ŞİKAYET EDİCEM SENİ BAK !
Eğer Türk'sen Türkçe konuşmak zorundasın! Hepiniz geçinirsiniz yok Atatürk'çüyüz yok bilmem neyiz. Madem Atatürk'çüyüm diyorsun o zaman uygulayacaksın ! Öyle Atatürkçüyüm denilmekle Atatürkçü olunmuyor. Bide böyle başka bir dilde yazanları savunanları gördükçe dahada üzülüyorum. Yazıklar olsun size ! Alın aşağıdaki vidyoyu izleyin belki anlarsınız niçin Türkçe'yi düzgün konuşulmasını istediğimi.
'Dilini kaybetmiş bir millet yok olmaya mahkumdur.' Mustafa Kemal Atatürk
Konuya açan arkadaşa gelince senin konuştuğun dili bilmediğim için cevap veremeyeceğim kusura bakma.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1195199814575
Resim

Yiğitlik intikam almak değil, tahammül etmektir.
Kullanıcı avatarı
delimardino
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen delimardino »

ne bulan türkmüş türkçülükmüş atatürkçülükmüş benen türküm nede atatğrkçğyğm ama istedim dili konuşurum bu ne sizi nede başkasını ilgilendirir her şeye irenç kelimelerinizi alet etmeyin
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön