photoscape hk.
photoscape hk.
ark. bende photoscape adlı photoshop programı var nasıl kullanılacak bir bilen var yardım edermisiniz şimdiden teşekkür ederim

- TheAnswerr3
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: photoscape hk.
fuci yazdı:ark. bende photoscape adlı photoshop programı var nasıl kullanılacak bir bilen var yardım edermisiniz şimdiden teşekkür ederim
çok zor kanka
DARAĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE
FENERBAHÇE
tamam açıklamaya gerek kalmadı Cs4 kurucam bilşgisayaraTheAnswerr3 yazdı:fuci yazdı:ark. bende photoscape adlı photoshop programı var nasıl kullanılacak bir bilen var yardım edermisiniz şimdiden teşekkür ederim
çok zor kanka

TheAnswerr3 yazdı:fuci yazdı:ark. bende photoscape adlı photoshop programı var nasıl kullanılacak bir bilen var yardım edermisiniz şimdiden teşekkür ederim
çok zor kanka
auril & DoubleLift
- MackRuLz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Hanedan
fuci yazdı:tamam açıklamaya gerek kalmadı Cs4 kurucam bilşgisayaraTheAnswerr3 yazdı:fuci yazdı:ark. bende photoscape adlı photoshop programı var nasıl kullanılacak bir bilen var yardım edermisiniz şimdiden teşekkür ederim
çok zor kanka
o daha zor kanka
TheAnswerr3 yazdı:fuci yazdı:ark. bende photoscape adlı photoshop programı var nasıl kullanılacak bir bilen var yardım edermisiniz şimdiden teşekkür ederim
çok zor kanka
auril & DoubleLift
O program yerine Adobe PS öneririm, takıldığın bir yer olduğunda bir çok siteden daha ayrıntılı bir şekilde yapmak istediğin şeyin anlatımını kolayca bulabilirsin.
"Bir defa adlandırılan şey ne? Ne ise o bir şey. Yine bir şey ise biliyoruz ki ne? Diyelim ki bir şey, belki çok şey belki hiçbir şey."
Mustafa Topaloğlu
Mustafa Topaloğlu

yardımlarınız için sağolun ben kedimce 2 çalışma yaptım(daha çok var ama onlar bayabi kötü oldu kendimce en iyileri bunlar)