PARD10 yazdı:Kardeşim Merhaba .
2. imzamı istiyorum zahmet olmassa kusura bakma
İmzamdaki yazı tipi istiyorum . Arka plan aynı olsun.
Fakat tek değişiklik şunlar ;
Kangal yerine aynı boyutta Gaffar resmi olsun ve gaffarın etrafındaki çizgiler yeşil değilde mor olsun .
Yazıda ise Berke yazsın .
Arka plan ve yazı tipi aynı .
Şimdiden çok teşekkür ederim kardeşim
Eyvallah kardeşim tam hayalimdeki imza
Çok sağol
önemli değil kardeşim zevkle yapıyorum açık olarak ne istediğini yazsalar senin gibi tam oalrak ruhlarına hitap edicem
Alpulu yazdı:S.a Kardeşm Bana EceLin içinde IIÜzmeyinYeteRII Yaparmısın Sana Zahmet Birde Yanına Bozkurt Eklersen Sevinirim ??
istediğini açık olarak yazarmısın
Kardeşim Teşekkür ederim
Acaba hangi photoshop programını kullanıyorsun ?
Birde msn verirmisin özelime ? Bazı şeyler konuşmak istiyorum
PARD10 yazdı:Kardeşim Merhaba .
2. imzamı istiyorum zahmet olmassa kusura bakma
İmzamdaki yazı tipi istiyorum . Arka plan aynı olsun.
Fakat tek değişiklik şunlar ;
Kangal yerine aynı boyutta Gaffar resmi olsun ve gaffarın etrafındaki çizgiler yeşil değilde mor olsun .
Yazıda ise Berke yazsın .
Arka plan ve yazı tipi aynı .
Şimdiden çok teşekkür ederim kardeşim
Eyvallah kardeşim tam hayalimdeki imza
Çok sağol
önemli değil kardeşim zevkle yapıyorum açık olarak ne istediğini yazsalar senin gibi tam oalrak ruhlarına hitap edicem
Alpulu yazdı:S.a Kardeşm Bana EceLin içinde IIÜzmeyinYeteRII Yaparmısın Sana Zahmet Birde Yanına Bozkurt Eklersen Sevinirim ??
istediğini açık olarak yazarmısın
Kardeşm İşte Bi sağ tarafa bı ecel resmı koyacaksın ortaya IIÜzmeyinYeteRII sonra Soluna Bi Ecel Koyacaksın Ortlara Falanda Bı bozkurt koyarmasın ? cCcTürKeŞTİRcCc Deki Kangal Uluyor ya akfası kalkık işte oyle ortalara bı bozkurt şekli koy kardeşm sana zahmet sımdıden tşk..
AlpAykan yazdı:Selamün aleyküm , öncelikle ellerine sağlık güzel çalışmaların var.
bende AlpaslanAYKAN büyücü karakterim için ejder ile bir resim istiyorum acelesi yok ne zaman yaparsan kabulümdür.
İyi çalışmalar ve başarılar kardeşim....