superpower yazdı:1. Görunen köy klavuz Istemez
2.Benim Sözlerım anlayana sıvrı sınek saz Anlamayana davul zurna az :roll:
3. Ben sadece uyarıda bulundum
Pekı senın neden bu kadar zoruna gıttı onu cözemedım ?
Çok haklısın. Neden benim zoruma gitti ki ? Normalde hiçbir şey yokken tartışma çıkarmaya çalışıp kendine ön plana atmak isteyenlerle hiç işim olmaz. Çok özür dilerim çok haklısın sen. Bir daha da bu konuya mesaj yazmıyorum.
Sıze demıstım ya polemıc cıkar bu tur konu'larda Cok sahıd oldum...
Ayrıca tartısma arayısı ıcınde degılım sadece ılgımı ceken bır konuya yorumumu paylastım...
Zaten benım ön planda oldugumu göremezsın ben genelde sen ve senın gıbılerını sadece ızlerım :roll:
ve son olarak özrunu kabul edıyorum bır daga olmasın :idea: İYİ FORUMLAR
EMİNÖNÜ Lodos KrONiC(49) LodossSuperPowerDELTA(49) LodossSuperpowerALFA(49) LodosXxKrOniCxX(49) LodosMeTaLStOrM(49) _________________________________________________________________ En yaman bilgin,bilgileri kuşku ve işkille sarsılmıyandır.[Hz Ali (r.a)]
halim yazdı:oyunda kaç kişi pm atıyor bilyormusun sen yok kasanda ne war yok şanın kaç bilmem nede ne bunları hepsine teker teker söylemekdense gir foruma bak derim daha basit
Pekı madem bu dusunceye sahıpsen Bana sunları acıklarmısın ;
superpower yazdı:1. Görunen köy klavuz Istemez
2.Benim Sözlerım anlayana sıvrı sınek saz Anlamayana davul zurna az :roll:
3. Ben sadece uyarıda bulundum
Pekı senın neden bu kadar zoruna gıttı onu cözemedım ?
Çok haklısın. Neden benim zoruma gitti ki ? Normalde hiçbir şey yokken tartışma çıkarmaya çalışıp kendine ön plana atmak isteyenlerle hiç işim olmaz. Çok özür dilerim çok haklısın sen. Bir daha da bu konuya mesaj yazmıyorum.
Sıze demıstım ya polemıc cıkar bu tur konu'larda Cok sahıd oldum...
Ayrıca tartısma arayısı ıcınde degılım sadece ılgımı ceken bır konuya yorumumu paylastım...
Zaten benım ön planda oldugumu göremezsın ben genelde sen ve senın gıbılerını sadece ızlerım :roll:
ve son olarak özrunu kabul edıyorum bır daga olmasın :idea: İYİ FORUMLAR
Ahaha bir de özrünü kabul ediyorum yazmış. akşam akşam iyi güldüm bak. Sen egolarını tatmin etmeye devam et. Ben öyle yaparım , böyle yaparım , ben "kuğulum." İyi güldürdün.
halim yazdı:oyunda kaç kişi pm atıyor bilyormusun sen yok kasanda ne war yok şanın kaç bilmem nede ne bunları hepsine teker teker söylemekdense gir foruma bak derim daha basit
Pekı madem bu dusunceye sahıpsen Bana sunları acıklarmısın ;
Görüldüğü gibi en iyi itemler en iyi madenler sınırsız param var amacım aman bakın ne kadar param var madenim var demek değil öle bi amacım olsa yan cardan para aktarıl 1milyarla resim alırdım öle ezik para ile degil yada degerli amdenleri saklamazdım koyardım.
Sadece milletin meragı giderilsin diye koydum bu resmi.
Ayrıca tartışma konusu olmaz anca senin gibiler cekemeyip tartışma cıkarmaya calışır basarısız olur.
Muhteşem bir kasa tebrik ederim bunu yapmak kolay olmamıştır
Dikattimi çeken şu ki yorumlarda superpower diye biri dior yakında ayı yerine şebek gelsin dior sesli gülüorm
GreenGarden yazdı:Muhteşem bir kasa tebrik ederim bunu yapmak kolay olmamıştır
Dikattimi çeken şu ki yorumlarda superpower diye biri dior yakında ayı yerine şebek gelsin dior sesli gülüorm