Lonca Konuları hakkında bir önerim var desdek görürse önerim desdeğe yollamayı düşünüyorum.
Direk konuya gireyim.Lonca konularına kendini bilmezler çakma hesap açarak Loncanın adını kirletmeye çalışıyorlar.Bunu yapanlar Loncanın varlığından rahatsız veya cekememezlik duyanlar,oyunda bir şey yapamayıp forumda çakma hesap açarak Loncanın adını kötülemeye çalışıyorlar veya Lonca üyelerine sataşıyorlar.
Buna şöyle bir çözüm buldum.Konuyu açan kişi yorum yapmasını istediği kişilerin forum hesaplarını belirliyor [sadece Lonca konularında geçerli]bunu Sunucu Kanallarında bulunan Ekip konularına yazıla bilir.Bunun doğrultusunda Forum Yönetcileri konuya yasak uyguluyor ve sadece belirli kişiler yorum yapa biliyor.Eğer isterse Lonca Konusunu açan kişi böyle bir talepde bulunmaya bilir isteğe göredir.Böylece kendini bilmezler konuya yorum yapamaz veya Lonca konusunu karalayıp lekeleyemez.
Lonca Konuları Hakkında...
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Lonca Konuları Hakkında...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
Re: Lonca Konuları Hakkında...
Bişey Diyemedim :?
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
lonca derdi ikv tarihine ve şimdiki bilgilere göre 2012 haziran ayında bitecek 2 bölge yeni şah eser ve lonca sistemi (akçe)ile satışa sunulacak.
İkv tarihinden bunları çıkarıyosan sana kocaman :shock:benzombi01 yazdı:lonca derdi ikv tarihine ve şimdiki bilgilere göre 2012 haziran ayında bitecek 2 bölge yeni şah eser ve lonca sistemi (akçe)ile satışa sunulacak.

Jeova Sanctus Unus
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Daha bi lonca sistemi gelsin hele 
Yada konuyu açan istediği iletiyi silebilir. Yada konuyu lonca üyelerinden başka herkese kapatabilir.
Yada konuyu açan istediği iletiyi silebilir. Yada konuyu lonca üyelerinden başka herkese kapatabilir.