yaLnizadam66 yazdı:Lonca başkan temsilciniz kanıtlanmış hırsız mı ?
kanıtlanmış bişeyse çok ilginç
yaLnizadam66 yazdı:Lonca başkan temsilciniz kanıtlanmış hırsız mı ?
Lonca baskan temsılcımız oyunu bıraktı kardes ayrıca artık loncamızla alakası kalmadı sende ws atan o lonyla ılıskılendırme olayı....yaLnizadam66 yazdı:Lonca başkan temsilciniz kanıtlanmış hırsız mı ?
Kardeşim bak oyunu bıraktı loncayla alakası kalmadı dıyorsunuz , ama çarları SoNxLaZ da.Adamla 150 milyonuna attık vs 100 ünü verdi dedi 50 sini abdullah abi vericek ben oyunu bıraktım çarları ona verdim oda werıcek sana 50m dedı, sizin abdullah abinizde bana dediği laf aynen şu '' 100 m neyine yetmiyor'' . ben bildiğimi okur bildiğimi yaparım.CLoSeR yazdı:Lonca baskan temsılcımız oyunu bıraktı kardes ayrıca artık loncamızla alakası kalmadı sende ws atan o lonyla ılıskılendırme olayı....yaLnizadam66 yazdı:Lonca başkan temsilciniz kanıtlanmış hırsız mı ?
Kardesım carları apo abıye bıraktıda borclarınıda apo abıyemı bıraktı...ws attıgın kısı ıle hesaplas loncayı katma ıcın ısıne....yaLnizadam66 yazdı:Kardeşim bak oyunu bıraktı loncayla alakası kalmadı dıyorsunuz , ama çarları SoNxLaZ da.Adamla 150 milyonuna attık vs 100 ünü verdi dedi 50 sini abdullah abi vericek ben oyunu bıraktım çarları ona verdim oda werıcek sana 50m dedı, sizin abdullah abinizde bana dediği laf aynen şu '' 100 m neyine yetmiyor'' . ben bildiğimi okur bildiğimi yaparım.CLoSeR yazdı:Lonca baskan temsılcımız oyunu bıraktı kardes ayrıca artık loncamızla alakası kalmadı sende ws atan o lonyla ılıskılendırme olayı....yaLnizadam66 yazdı:Lonca başkan temsilciniz kanıtlanmış hırsız mı ?
Oyle bı sey olmaz abı cekemıyenler var loncayı..Semih ben guncellıyom olm lıste sureklı degısıo mecburen guncellıyomsonxlazz yazdı:yahu böle birileri bi büyü falan yapsa shirli bişeyler olsasa kimse bana yada loncama bulaşmasa