Sizce Ne Yapıyım ? ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU
Sizce Ne Yapıyım ? ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU
Arkadaşlar şuan hesabımda 6525 akçe yüklü fakat karakterlerim aktarıldı onları almaya çalışıyorum İKV DESTEK ekibi ile irtibattayım inş. geri alıcam şuan hesabımda plus paket bitmiş durumda biliyorsunuz okullarda açılıyor. Arkadaşlar ne yapıyım oyuna başlayımmı yoksa okullar kapandıktan sonra mı devam ediyim. Lise 1 e geçtim 8. sınıfta çalışmadığımın acısını çekiyorum. 6. / 7. Sınıfta 417 / 425 aldım fakat 8. sınıfta 330 almamla yıkıldım. Düz liseye gitcem herkes Lise 1 çok önemli diyor sizinde fikrinizi almak istedim. Lise 4 / Lise 3 Ünv. abilerimden ablalarımdan yardım bekliyorum.
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Re: Sizce Ne Yapıyım ? ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU
Lise farklı bir ortam olacaktır senin için. Başından sıkı tut derim. Tatillerinde bol bol harcarsın akçelerini...pumpit yazdı:Arkadaşlar şuan hesabımda 6525 akçe yüklü fakat karakterlerim aktarıldı onları almaya çalışıyorum İKV DESTEK ekibi ile irtibattayım inş. geri alıcam şuan hesabımda plus paket bitmiş durumda biliyorsunuz okullarda açılıyor. Arkadaşlar ne yapıyım oyuna başlayımmı yoksa okullar kapandıktan sonra mı devam ediyim. Lise 1 e geçtim 8. sınıfta çalışmadığımın acısını çekiyorum. 6. / 7. Sınıfta 417 / 425 aldım fakat 8. sınıfta 330 almamla yıkıldım. Düz liseye gitcem herkes Lise 1 çok önemli diyor sizinde fikrinizi almak istedim. Lise 4 / Lise 3 Ünv. abilerimden ablalarımdan yardım bekliyorum.
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
Lise 1 genellikle 8.sınıf derslerinin devamı olarak bilinir . Sen 8 sınıfta fazla gayret göstermediğinden dolayı baya bir zorluk çekiceksindir ders olarak , şuan yaşının vermiş olduğu zevklerden dolayı eğitim [ gelecek ] ile kıyaslaman ,mukayese etmen çok yanlış bir durum ,vaziyet
Oyun eğlence ,boş vakit geçirme olarak bilinir fakat kattığı sosyal çevre ve davranışlarıda unutmamak gerekiyor .
Sana yapacağım en güzel tavsiye ise Kesinlikle Eğitim ,gelecek vaktini oyun emel ve geleceğinden dolayı risk altında bırakmaman.Elbetteki oyunda olman ve bu platformu paylaşmak güzel birşey fakat Geleceğimizi garantiye almak ve gerçek anlamda yaşamak için bazı fedakarlıklar göstermek zorundayız.
Okuyan , başarılı bir ikv sever bizi daha mutlu edeceğinden sonsuz kudret ile konsa kalkmanı temenni ederim
Oyun eğlence ,boş vakit geçirme olarak bilinir fakat kattığı sosyal çevre ve davranışlarıda unutmamak gerekiyor .
Sana yapacağım en güzel tavsiye ise Kesinlikle Eğitim ,gelecek vaktini oyun emel ve geleceğinden dolayı risk altında bırakmaman.Elbetteki oyunda olman ve bu platformu paylaşmak güzel birşey fakat Geleceğimizi garantiye almak ve gerçek anlamda yaşamak için bazı fedakarlıklar göstermek zorundayız.
Okuyan , başarılı bir ikv sever bizi daha mutlu edeceğinden sonsuz kudret ile konsa kalkmanı temenni ederim
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Sakın ha sakın derslerinden taviz verme. Burası hiçbiryere kaçmıyor.Yaz tatillerinde bol bol oynarsın.Fakat okul hayatını şimdiden boşlarsan ileride çok bocalarsın.Derslerini sıkı tut,gerçek başarıları karneler ile diplomalar ile edin.Buradakiler hayalden öte gitmiyor. Akçelerini alıp hesabını güvenli bi şekilde şifrele senden başkası bilmesin yeter.Yaz tatilinde bol bol dilediğin şekilde kullanırsın..pumpit yazdı:Arkadaşlar şuan hesabımda 6525 akçe yüklü fakat karakterlerim aktarıldı onları almaya çalışıyorum İKV DESTEK ekibi ile irtibattayım inş. geri alıcam şuan hesabımda plus paket bitmiş durumda biliyorsunuz okullarda açılıyor. Arkadaşlar ne yapıyım oyuna başlayımmı yoksa okullar kapandıktan sonra mı devam ediyim. Lise 1 e geçtim 8. sınıfta çalışmadığımın acısını çekiyorum. 6. / 7. Sınıfta 417 / 425 aldım fakat 8. sınıfta 330 almamla yıkıldım. Düz liseye gitcem herkes Lise 1 çok önemli diyor sizinde fikrinizi almak istedim. Lise 4 / Lise 3 Ünv. abilerimden ablalarımdan yardım bekliyorum.
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Kardşim bende okullar başlıyor diye bırakmaya çalışıyorum İNŞ. Bırakacağım/ız
Yaz tatilinde devam edersin bu daha Hayırlı ollur Şimdi o akçeleri harcarsan büyüdüğünde O akçeleri alacak parayı bile bulamayabilirsin
ALLAH C.C Yar ve Yardımcınız olsun
ALLAH C.C Yar ve Yardımcınız olsun
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
bende okula gidiyorum ama okullar açılınc aoyunu bırakıcam arasıra haftada bir gün 1 saat falan giricem çıkıcam eğer kaptırsan ileride çok zorluklar çekersin

- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
6.sınıfta 485 aldım bu sene 470 aldım ve bunu okul dönemlerinde girmemenin çok faydası olduğunu düşünüyorum.bu aralar oynuyorum dersanede falan hep aklıma geliyor.nasıl item alayım neleri satayım vb. ders dinleyemiyorum hele bir de o akçeleri harcarsan plusum boşa gitmesin oyuna giriyim arttırıcım boşa gitmesin azcık madene otırıyım felan dersin.o yüzden akçelerin bi kenarda dursun.liseyi bilmiyorum çok ödev verirlermi ama ben ödevlerimi yaptıktan sonra girerim oyuna şifa lazım olan grup varsa giderim bi sığınak atarım yada gider cin keserim.haftasonları da sabah erken kalk oyunu aç hevesini gider sonra ders çalış sonra akşam yine oyuna gir.en iyisi böle yapmak.ama liseye giderken ben oyunu bırakmayı düşünüyorum yada karakterleri satmayı
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Lise 1 matematiğini unutmam. Lise 3 e başlayacağım bende. Hesap geri almak değil önemli olan, önemli olan derslerin. Aklında bir meslek varsa meslek lisesine gitmeni tavsiye ederdim. Hem mesleğini öğrenir hemde diğer derslere devam ederdin. Bunun dışında lise 1 matematiğine geri dönmek istiyorum. Fonksiyon diye bir konu var ona iyi çalış :mrgreen: nitekim ben çalıştığım halde zorlanıyordum. Hayatında ve okulunda başarılar.pumpit yazdı:Arkadaşlar şuan hesabımda 6525 akçe yüklü fakat karakterlerim aktarıldı onları almaya çalışıyorum İKV DESTEK ekibi ile irtibattayım inş. geri alıcam şuan hesabımda plus paket bitmiş durumda biliyorsunuz okullarda açılıyor. Arkadaşlar ne yapıyım oyuna başlayımmı yoksa okullar kapandıktan sonra mı devam ediyim. Lise 1 e geçtim 8. sınıfta çalışmadığımın acısını çekiyorum. 6. / 7. Sınıfta 417 / 425 aldım fakat 8. sınıfta 330 almamla yıkıldım. Düz liseye gitcem herkes Lise 1 çok önemli diyor sizinde fikrinizi almak istedim. Lise 4 / Lise 3 Ünv. abilerimden ablalarımdan yardım bekliyorum.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- Matara
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Lie The World
7. Sınıfta ikvye başlamıştım . Ben kendi kanaatimce oyun yeterli olursa sorun çıkarmayacağı düşüncesindeyim. 7 8 9 sınıflardayken düzenli oynadm. Lisemden de mutluyum şükür. Lise 1 de karşılaşacağın derslerin sınavlarından oyuna vakit ayıramazsın çok fazla çünkü işte mat 2 ye bölünüyo fen 3 e vs. Çok sınav var ve yoğun biraz zorlanırsın ilkokula benzemez ben lise2 deyim . Oyunu 3 aydır bırakmış bulunuyorum . Neden foruma giriyorsun derseniz de can sıkıntısı
)) Size de tavsiye dışarıdaki hayat bin kat daha değerli derslerinizi aksatmayın 9 da salayım dersen devamı da gelmez.
TheAnswer 3

Kardeşim sana gerçekten bir abi nasihati ben de lise 3. sınıfa geçtim ve sana bir sey söyleyeyim sakın sbs de kötü yaptın diye üzülme emin ol lisede herkes sıfırdan başlıyor cok arkadasımız var okula son sıradan girmiş ama 1.liğe oynuyor. Lise 1 zaten çok önemli bence okul zamanı bırak akçelerini yazın kullanırsın zaten 9. sınıfın yazında haftada 1 saat tekrar yapsan yeter. Burdaki abilerinin de sözünü dinle herkes o aşamalardan geçmiş insanlar ve sana zararı olacak bir şey söylemezler sana tavsiyem budur umarım dikkate alırsın ve derslerinde de başarılı olursun
Decode