Köşk Madalyonu??Sen neymişsin be abi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Re: Köşk Madalyonu??Sen neymişsin be abi?

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

BiceRDoveR yazdı:EEEEE...
???????
Kullanıcı avatarı
necatialperen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen necatialperen »

1. bu velet her kesişte düşmüyor kesin düşecek diye bir olay yok.
2. iksir parası öenmli degil ona para demiyor artık millet.
3. 5mye satıldığını farz edersek 1tye ful set dizilir buda klavye başında g*t çürütüp bunları düşürenler salakmı sorusu gelir.
4. diyorsunya 15m maliyet hadi git düşür sen bana 15mye satacakmısın onu?
Saygılarımla...
xNeCaTix IIxXBIgBaNgXxII [CHARLARIMI JOOP JoOoP isimli karakterdeki Mehmet diye bir şahıs çalmıştır] Sizlere Önerim Arkadaşlık Kurmayın Dostluk ve Alışveriş Yapmayın İlerde Ben Demiştim Demeyeyim...

O'da Artık Bir Emekli...
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen Fahrenheit »

BiceRDoveR yazdı:ben içeride bi madalyon için her gün 2-3 kez stuart keseyim ( yani her gün 3-4 saatimi geçiriyim o hengamede) 30 kesimde bi köşk madalyonu düşssün bi reçete 10 madalyon istesin kendime ayırmak yerine satmaya karar vereyim onuda gideyim 3-5mye satayım YOKYAAAAAEEEEE...

Satıp ya da satmamak senin elinde ben illaha da 3-5m den satacaksın demiyorum.Sadece fiyatları yüksek buluyorum o kadar.
FERRAND yazdı:Valla git düşür diyenler zaten adam düşüren biridir belki ; burda ki yazmış olduğu konuya destek vermeniz icabettin misali sizlerede faydası dokunur eğer sizler 45m alıcı iseniz sizler gelin ben satam sizlere yok arkadaşım bizlerde ucuz olsun isteriz zira zamanı gelince bizlerde bazı reçeteleri üretmek isteriz gibi bir düşünceye sahip iseniz destek verin köstek olacak çoook insan var ayrıcalık destekle olur köstek olacaklar bellidir.
Desteğin için teşekkür ederim...
Doktordoctor yazdı:gb ler ılk geldıgınde nıobyum sancakta 70m dı :D sımdı 700bn veren varsa satıyım yanı en fazla 1 ay ıcınde onların fıyatı dusucek.
Benim bahsetmeye çalıştığım konuda bu.Şuanda 45m eden madalyon ileride 3-5m ye düşecektir illaki sürekli 45m kalacak diye bir şey yok.Şimdi 45m eden madalyon birde bakacağız birkaç ay sonra 5 m ye düşmüş.Ee o zaman düşürmesi çok zor diyen arkadaşlar çıkıpta "Stuarttan Madalyon artık kolay düşüyor o yüzden ucuzladı" mı diyecekler merak ediyorum.
Magician yazdı:Adam parasını sölüyor
Zorlayan yok
İstersen al
İstersen alma
Bak sana bi şey diyim mi
Onu dusurmek zaten zor ve
Kessen bile dusme ihtimali az
O kadar çırak kesiorsun
Kudret ixirleri gidiyor
Stres atyıorsun
İstersen al istersen alma walla sana kalmıs
Önerin için teşekkürler o madalyona zaten vermem ben 45m filan ;)
Kullanıcı avatarı
SuVeYDa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen SuVeYDa »

Köşk Madalyonu ,Erg Yongası , Galata Sembolü , Ateş Boyası , Hidrojen bu materyallerin pahalı olmaları normal , çok öncelerden konu açmıştı bir arkadaş , eğer her kesimden garanti düşmezse ( grupta bir kişiye ) fiyatlar uçar demişti dediğide oldu.

Hakları değil mi ? Bence Hakları...

Ayrıca daha Bİsmillah çembere kaç kere girdinde üretim yapmaya karar verdin :)
SüVeYDa BeNDeNSaiRoLMaZ
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen brkcm »

Fahrenheit yazdı:
BiceRDoveR yazdı:ben içeride bi madalyon için her gün 2-3 kez stuart keseyim ( yani her gün 3-4 saatimi geçiriyim o hengamede) 30 kesimde bi köşk madalyonu düşssün bi reçete 10 madalyon istesin kendime ayırmak yerine satmaya karar vereyim onuda gideyim 3-5mye satayım YOKYAAAAAEEEEE...

Satıp ya da satmamak senin elinde ben illaha da 3-5m den satacaksın demiyorum.Sadece fiyatları yüksek buluyorum o kadar.
FERRAND yazdı:Valla git düşür diyenler zaten adam düşüren biridir belki ; burda ki yazmış olduğu konuya destek vermeniz icabettin misali sizlerede faydası dokunur eğer sizler 45m alıcı iseniz sizler gelin ben satam sizlere yok arkadaşım bizlerde ucuz olsun isteriz zira zamanı gelince bizlerde bazı reçeteleri üretmek isteriz gibi bir düşünceye sahip iseniz destek verin köstek olacak çoook insan var ayrıcalık destekle olur köstek olacaklar bellidir.
Desteğin için teşekkür ederim...
Doktordoctor yazdı:gb ler ılk geldıgınde nıobyum sancakta 70m dı :D sımdı 700bn veren varsa satıyım yanı en fazla 1 ay ıcınde onların fıyatı dusucek.
Benim bahsetmeye çalıştığım konuda bu.Şuanda 45m eden madalyon ileride 3-5m ye düşecektir illaki sürekli 45m kalacak diye bir şey yok.Şimdi 45m eden madalyon birde bakacağız birkaç ay sonra 5 m ye düşmüş.Ee o zaman düşürmesi çok zor diyen arkadaşlar çıkıpta "Stuarttan Madalyon artık kolay düşüyor o yüzden ucuzladı" mı diyecekler merak ediyorum.
Magician yazdı:Adam parasını sölüyor
Zorlayan yok
İstersen al
İstersen alma
Bak sana bi şey diyim mi
Onu dusurmek zaten zor ve
Kessen bile dusme ihtimali az
O kadar çırak kesiorsun
Kudret ixirleri gidiyor
Stres atyıorsun
İstersen al istersen alma walla sana kalmıs
Önerin için teşekkürler o madalyona zaten vermem ben 45m filan ;)
Köşk madalyonunun fiyatının düşüceğini hiç zannetmiyorum. Niobyum vs. daha bol çıkan materyaller ki, ilk başlarda kesimler zor olduğu taktik bilinmediği için azdı sunucularda.Hiç çember atmasamda atan arkadaşlarımdan biliyorumki çok zor düşüyor. Tahminimce maximum 25m e kadar falan iner. Devamı olmaz.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Köşk Madalyonu Menekşe Elmas çekmekten daha fazla emek isteyen bir materyal.Biraz düşünüldüğünde kolaylıkla kavranılabilir.Stuart Efendi kesmek için öncelikle gbmx görevinin yapılmış olması gerekiyor bu kriter göz önüne alındığında Çemberlitaş(yol savaşçısı) atanlar/stuart atanlar arasında ciddi bir fark ortaya çıkıyor.Ayrıca Köşk Madalyonu bazen 10'ar 15'er kez gruba bile çıkmıyor.İksirleri hesaba katmıyorum.23.seviye sarraf karakteri olan herkes Menekşe Elmas çekebilir.Ama Stuarta girebilenlerin sayısı Menekşe Elmas çekenlerin yüzde 5 i kadar bile değil.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen inoky »

Galata Sembolü, Köşk Madalyonu ve Erg Yongası materyalleri her patron yaratık kestiğinde düşmez.Kenan'dan düşen Niobyum vb. gibi.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
GAULO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen GAULO »

bak şimdi öncelikle dielimki günde 5 stu attın makinede ayrı kalfada ayrı studa ayrı iksir içtin+zaman kaybı +çıkan göçen olunca boşa gitmiş olacan +kestin ve bitirdin baktın yerde torba aa açtın birde ne göresin 6 adet madalya tekrar attın düşmedi tekrar attın düşmedi tüm gün boyunca attın düşmedi sen olsan 10 15 mle satarmısın ??? ona verdiğin zamanı madene versn 100 mlden fazla maden kaldırırsn
Kullanıcı avatarı
GAULO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen GAULO »

şunuda söleyeyim ayak üreteceksende o kadar ergi gözden çıkaracaksın çok seri olsun die yol+gbmx+stu girdik 3 büü 1şifa 2 savaş 2.45 de bitti ve 3 madalya ile döndüm emeğimin karşılığı nereye gitti peki ?
Kullanıcı avatarı
goPLuxXx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen goPLuxXx »

1.cisi Kenan , Centrion vs. Gibi Boss'larda '' Mutlaka '' 1 kişiye Niobyum antimon vs. veriyor. Kosk madalyonu nadir düşüyor ayrıca tas çatlasın 10 iksir gidio diosun bunun once gbmX kesmesi ardında o bolgeye girip gitmesi var . bunun için Zaman + para + iksir gidior bırakta fiyatı yuksek olsun ayrıca o kadar pahalıysa git düşür tutan yok.!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön