Teşkilimpiyat, Arayan Bulur 1. Yarışma Ödülü
Re: Teşkilimpiyat, Arayan Bulur 1. Yarışma Ödülü
Yönetimin hayal gücü:
onlar gelsin beni bulsun oyunda nekadar bildikleri iksir varsa ben verim onlara,yaptıkları etkinligin sonuçları göz önünde fiyaskodan başka bişe degil dostlar alış verişte görsün hesabı .yapacak bişe bulamadılar Yönetim, oyun hayal gücüyle gelişir.biz üretelim isterseniz siz yatın :evil: Anasınıfı Hediye Yapımı Etkinliği başlamıştır tüm yönetim girebilir................

- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Belkide yönetim farklı bir uygulamaya giderek kazananlara yeni ödüller verebilir
Her ne kadar hayal olsada :twisted:

- Phxates
- Sahaf Yardımcısı
Arkadaslar Benim Evime Gelene Pc Hediye Yaninda Dukkan Var 
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
10 adet can ıksırı verdı dedın 10 adette kudret dostum daha ne ıstıyorsun bak ölüm oyunu için avantajlısın he şunuda soylıyım bu etkınlık cok basıt bır etkınlık oldugu ıcın odul buyuk bır odul olmadı ama gerçekten olum oyununda yonetımden guzel bır hedıye beklıyorum buluşma hatırası epe v.s gıbı guzel odul olabılır cunku olum oyunu 50 kısı arasından 1 kışı ayakta kalıcak ve cok zor bu yuzden emınım ıc açıcı bır hedıye verılır
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- solucan41
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
Arayan Mevlasınıda bulur, tıpkı bu etkinlikteki gibi Belasınıda... 

Siz onu bunu bırakın bu etkinlik böyle oldu ama ÖLÜM OYUNU adlı etkinlikte daha iyi bir şey verecekleri GARANTİ buna inanıyorum etkinlik baya ugraslı ve zor çünkü siz merak etmeyin o etkinlikte yönetime tesekkür edeceksiniz.
Reader
Fevzibeyde konustu konustu ordan yok oldu 
Ölmek sorun deyil , Kefen Tarzım deyil / Yiğitlik vurmakla , ağalık vermekle olur.
єχρqυαηтυм
єχρqυαηтυм
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
Evet gerçekten komedi fırsatçı lodo$ lar da hemen dalmaya başladı lodosların alayı fırsatçı
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
lodosların yaptığını hayvan yapmazdı komutanda 3-5 arz beklerken etkinliği gelip kestiler yazık bu oyuna ki boyle oyuncuları var...
aldatmaz2012 yazdı:10 adet can ıksırı verdı dedın 10 adette kudret dostum daha ne ıstıyorsun bak ölüm oyunu için avantajlısın he şunuda soylıyım bu etkınlık cok basıt bır etkınlık oldugu ıcın odul buyuk bır odul olmadı ama gerçekten olum oyununda yonetımden guzel bır hedıye beklıyorum buluşma hatırası epe v.s gıbı guzel odul olabılır cunku olum oyunu 50 kısı arasından 1 kışı ayakta kalıcak ve cok zor bu yuzden emınım ıc açıcı bır hedıye verılır
Ölüm oyunu dediğiniz oyunda tam bir haksız rekabet olacağından adım kadar eminim.
Aynı lonca üyelerinden 10-15 kişi oraya girse birbirlerine dalacak halleri yok.
Aynı loncadakiler tek hedef yapıp sürekli birilerini kesecekler.
Sonra kendi aralarında karar verdikleri biri diğerlerini keserek hediyeyi alacak haftaya o loncadan başkasa bir sonraki haftaya gene o loncadan başkası...
Bizim loncasız vatandaşlarımızda kalacaklar öyle GM salonunda
Fazla kasmaya gerek yok bu oyunuda istediğiniz kadar iksir için 5 kişi size aynı anda vurduğunda cart diye gidersiniz zaten iksir miksir elinizde kalır.Bu bu kadar basit.
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...