GM ABİLER BAKIN :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
delixbaskan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

GM ABİLER BAKIN :)

Mesaj gönderen delixbaskan »

Öncelikle herkese merhaba demek isterim ;

Konu adı biraz alakasız kabul ediyorum.Ancak başka türlü kimsenin dikkatini çekemezdim.Çünkü uzun süren bir uğraş sonucunda GM vb. düzeylerdeki arkadaşların ne tür konuları incelediklerini anladım.Düzgün üslub ve düzgün konu başlıkları ile konu açıldığı zaman cevap verilmez.Ancak " GM ACİL , GM ACİL BAKARMISIN , GM YARDIM " tarzında konular açıldığında bakılır , incelenir , cevap verilir...

Gelelim asıl konuya.Siz nasıl denetmensiniz , siz nasıl yönetici , sorumlu görevlisiniz ? Sİzlere yaklaşık 1 AYDIR mail atıyorm destek istiyorum. YOK YOK YOK! İlla destek görebilmek için Akçe mi almam gerek ? birilerine yalakalıkmı yapmam gerek ? yok oda mı yetmez böyle ÇOCUK GİBİ KONU BAŞLIKLARI YAZIP ilgi çekmem mi gerek ????

ALT TARAFI BİR MAİLİME CEVAP İSTEDİM... İTEMLERİM GİTTİ GERİ GETİRİLEBİLİRMİ ? ÇALINAN ÇARLAR KAYNAK HESAPLARINA GÖNDERİLEBİLİRMİ ??? alt tarafı atacağınız mail evet itemler gelebilir evet kaynak hesaplara gönderilebilir. veya hayır hayır hayır... sadece bunları istedim. Ama siz bunları yazmayacak kadar sorumsuz insanlarsınız. Şimdi forum hesabınımı silersiniz. YOk oyundan bulup uzaklaştırırmısınız. Artık hiç bir korkum yok.

İYİ KAZIKLANMALAR İKV...
JhooSen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy
Lonca: Argo İzmir
Discord: yenicead3676

Re: GM ABİLER BAKIN :)

Mesaj gönderen JhooSen »

Bu konularda biraz sabır gerekiyor, özellikle silinen char ve itemler için beklemelisin. Arkadaşımla beraber ortak char kullanıyoduk 2 char silinmiş 6 tanesi boşaltılmıştı. Diğer arkadaş savcılığa suç duyurusunda bulundu aradan bir buçuk ay felan geçti ve silinen char ve şaheserleri geri verdiler. Ancak kasamızdakı madenler ve nadidelerin gelmesi uzun sürmüştü :)

Sana önerim bekle ve sabırlı ol, geçmiş olsun.
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Re: GM ABİLER BAKIN :)

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhabalar,

İKV Forumlarında yetkili arkadaşlar, mümkün olabildiğince tüm konuları büyük bir titizlikle incelemekte, ve uygun gördükleri konularda gerekli bilgilendirmeleri yapmaktadırlar. Uygunluktan kasıt; konu içerisinde sorununu dile getiren kullanıcıların kullanmış olduğu yorum tarzıdır.

Yukarıda yazmış olduğunuz sorunlar için bu forum üzerinden sizlere yönlendirme bilgilerini verebiliriz.İKV oyununda sistemsel üyelik güvenliğinin en üst düzeyde olduğunu tekrardan hatırlatırız. Karakterlerin ve oyun içi öğelerinin çalınma durumu tamamiyle kişisel güvenlik sorunlarından doğduğundan destek işlemi verilirken sizden bir takım bilgiler istenebilir. Ayrıca destek bölümüne yapılan başvuruların fazla olması nedeniyle de gecikmeler yaşanabilir.

Habersiz aktarım işlemi olan karakterlerinize destek almak için Karakter Transfer bildirim tipini,
Silinen eşyalarınıza destek almak için Oyun Hatası bildirim tipini kullanabilirsiniz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön