Benden ikv ye son nokta

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ezber
İskele Babası
İskele Babası

Re: Benden ikv ye son nokta

Mesaj gönderen Ezber »

AFxRALtuN yazdı:Güzel sunucu eskı hırsızların bırınden kurtuldu gule gule :oops:
aynen çok şükür hırsızın birinden kurtulduk darısı diğer şerolara
IIxEzBeRxII
schmertz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen schmertz »

Birakicagindan degilde iste kolpa yapiyor.
garaxbiber
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen garaxbiber »

amasiaa yazdı:SAyin ARkadaslarim su dakikadan itibaren önemli bişe olmadi surece ikv ye gimiyecegim yani benden bukadar işte artik oyunu oynamiyorum. Sebeblerini bilen Bir kac kişi war onlardan duyarsiniz Artik..

benden yana hakınız helal sizdEnden helal etmedinizi Dilerim.
bu rowxler hep böle bırkaıyoruz diye ayak yapıyolar artık bu serverden gidiyolar çünkü hırsızlık yapmaya adam kalmadı gürkan sana o kadimler haram olsun burnundan gelsin.sen adam olsan ersinin çarının adını ve onun nickini kullanmazsın erzurumlusn amasiaa diye takılyıon senin adamlığın bu kadar
garaxbiber
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

amasiaa yazdı:Rowxdarp yani kemal Abi Gelene kadAR oyunda olmucam okadar.
yav sahtekar bu işi gücü bu reelden benim dükkanıma gelip hava atıyo şunu soydum bunun çarı pattatık akşama operasyon var emrahla berebar opersayon yaptık diye burda da şimdi ayaka yapıyo zaten bırakamaz kesin birini daha soymuştur zaman geçsin diye bekler benim kadimleri de aldı ersinden geri verecem demiş ersine istedik. adam oyundan kaçıyo hırsızın önde gideni bu inanmayın
Kullanıcı avatarı
amasiaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen amasiaa »

fazla otme buyugumsun diye Laf etmiyorum warsa bişe koy kanitini herkez bilsin canimida sikma aldin 2 kadiminin parasi ile gozlunu sus otur fazlada goze batma agir ol.
RoWxAmaSia{ecel+latif]
garaxbiber
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

XxLYDERxX yazdı:Menekşe elması 100m'Den alacak kadar aşağılık bir hırsızdın...

Seni gibi hibinoları da bilirm ayrıca nabız yoklamak içn böyle konular açarsınız ezikler
çok doğru söylüyon kardeş maksadı okullar açıldıya ondan bırakıyomuş ayağı yapıyo kim ısrar edecekse bırakma diye row lar server değiştirelim diyodu geçen klandan bu server değiştirmemek için ayak yapıyo maksadı o
garaxbiber
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

amasiaa yazdı:fazla otme buyugumsun diye Laf etmiyorum warsa bişe koy kanitini herkez bilsin canimida #@!? aldin 2 kadiminin parasi ile gozlunu sus otur fazlada goze batma agir ol.
laf etsen nolcak la şuna bak polis oğlyum diyemi bana hava atıyon benim canımı sıkma bak görmeyim seni bizim cadde de
Kullanıcı avatarı
amasiaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen amasiaa »

garaxbiber yazdı:
XxLYDERxX yazdı:Menekşe elması 100m'Den alacak kadar aşağılık bir hırsızdın...

Seni gibi hibinoları da bilirm ayrıca nabız yoklamak içn böyle konular açarsınız ezikler
çok doğru söylüyon kardeş maksadı okullar açıldıya ondan bırakıyomuş ayağı yapıyo kim ısrar edecekse bırakma diye row lar server değiştirelim diyodu geçen klandan bu server değiştirmemek için ayak yapıyo maksadı o
size mi batiyor bendeki para anlamiyorum.
ki ?
RoWxAmaSia{ecel+latif]
Kullanıcı avatarı
amasiaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen amasiaa »

yonetici ARkadaslarim Su konuya bi kilit vurursa sevinirim. konunun cigri cikti.
RoWxAmaSia{ecel+latif]
garaxbiber
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

garaxbiber yazdı:
amasiaa yazdı:fazla otme buyugumsun diye Laf etmiyorum warsa bişe koy kanitini herkez bilsin canimida #@!? aldin 2 kadiminin parasi ile gozlunu sus otur fazlada goze batma agir ol.
laf etsen nolcak la şuna bak polis oğlyum diyemi bana hava atıyon benim canımı sıkma bak görmeyim seni bizim cadde de
sen mi öğretecen la bana ağırlığı benim çarı ersinin yeğeninden alıyon bana söylemiyon sizin lonca demiş murata kadimem verecez diye yoksa oyun dediğin neki sizin hayatınız oyun olmuş oğlum ben oyunu bırakmıştım taki seni çarda yakalayana kadar kadimi alsam biyerime mi sokacam sanki . maksat millet gerçeği görsün oyun diye kimse kendini satmasın oyunda hırsız olan gerçekde de hırsız dır burdan hırsız deyince kimse nin zoruna gitmesin o zaman erkek adam sözünde durur ben senden sadece gözlük aldım aksi ni idda eden varsa ona da çakarım murata 20 m para vermişsin ha bide sizin loncanın resimleri var kadimi verecez dedikleri onalrı koycam ispat istersen bekle murata akşam ulaşıyım

“Genel Sohbet” sayfasına dön