Köşk Madalyonu??Sen neymişsin be abi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

Köşk Madalyonu??Sen neymişsin be abi?

Mesaj gönderen Fahrenheit »

Öncelikle Merhabalar;
Arkadaşlar bu köşk madalyonunun piyasasını bir türlü çözemedim.Birine soruyorum 20-30 arası diyor birine soruyorum "Alırken 5, Satarken 45" diyor :) Köşk Madalyonu bildiğim kadarıyla Stuarttan düşüyor.Aynı Kenan dan Niobyum, Motorinden Motorin, Centriondan Antimon, Junondan Hydrargyrum düşmesi gibi.Ancak Niobyum, Motorin vs.. para etmezken bu lanet madalyon neden bu kadar para ediyor anlamıyorum.Oyunda birine bunun nedenini sordum bana "10 tane Ejderha İksir içiyoruz" orada dedi.Şimdi burada insaf diyorum artık 10 tane Ejderha iksir içsen dahi Teşkilatta Ejderha İksirlerin fiyatı taş çatlasa 1m dir.10 tanesi ise 10m eder.(Oda taş çatlasa yani çoğunluk iksirleri 500 binden alıyor)Hadi bir de içine emeğini koy 5m olsun oda.15m lik(maksimum) bir materyeli neden 45m den satmaya çalışıyor bu insanlar.Biride bana 45m olmasının sebebini "her reçetede istiyor ondan" diyerek açıkladı.Her reçetede 10 adet istiyor acaba bana bunu söyleyen arkadaşın haberi var mı?Her reçetede 10 adet istenen şey 45 m ederse sadece Köşk Madalyonlarını toplamak 450m para eder.Buda resmen öldürüyor piyasayı.İnsaf edin artık ..! Teşekkürler.

Rica: Emin ki 5 dk içinde süper zekalı birkaç arkadaş "Alamıyorsan git düşür tutan mı var?" şeklinde açıklamalarda bulunur.Rica ediyorum yapmasınlar yaşları çok fena ortaya çıkıyor o zaman.Yorum konusunda bu kadar dar olmayın.Eleştiriyi sadece kafanızda olumsuz bir şeymiş gibi kurmayın lütfen.Olumlu eleştiride vardır.

İyi Forumlar..!
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Re: Köşk Madalyonu??Sen neymişsin be abi?

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

gaffar kesilsin. itemler tam dizilsin, fiyatları düşer. ve ayrıca "Alamıyorsan git düşür tutan mı var?" bu soru cümlesi de gayet mantıklı. o kadar emek veriliyo, su gibi iksir içiliyo, adamların hakkı.
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xFirelifex »

Sığınakta ve migrattaki bosslardan düşen materyaller her kesimde 1 adet düşüyor.Ancak köşk madalyonu bazen 100 kesimde bile düşmüyor.Ayrıca niobyum, motorin vb. önceden sadece mor reçetelerde istiyordu o da 1-2 tane en fazla.Millet de sürekli sığınak migrat attığı için bu materyallerden bol bol var.Bu yüzden bunlara çöp gözüyle bakılıyor.Ha o stuartta 10 ejderha içiyoruz diyen şahıs ya seninle oynamış ya da stuartı 10-15 denemede ancak kesebilen biri :mrgreen:
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen brkcm »

Kenanda, junonda bile materyalleri bırakın tüm paketler madalya çıkabiliyor. Stuartta ise köşk madalyonu bundan daha da nadir. Bıçak Zırhı, Mevlana Zırhı vb. zırhların reçetelerine bakıp köşk madalyonunun bulunma zorluğunuda göz önünde bulundurup 2 - 3 dakika düşünürsen cevaba ulaşırsın.

İyi Forumlar, İyi Oyunlar.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
Magician
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Magician »

Adam parasını sölüyor
Zorlayan yok
İstersen al
İstersen alma
Bak sana bi şey diyim mi
Onu dusurmek zaten zor ve
Kessen bile dusme ihtimali az
O kadar çırak kesiorsun
Kudret ixirleri gidiyor
Stres atyıorsun
İstersen al istersen alma walla sana kalmıs
allahu ekber
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Doktordoctor »

gb ler ılk geldıgınde nıobyum sancakta 70m dı :D sımdı 700bn veren varsa satıyım yanı en fazla 1 ay ıcınde onların fıyatı dusucek.
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

Valla git düşür diyenler zaten adam düşüren biridir belki ; burda ki yazmış olduğu konuya destek vermeniz icabettin misali sizlerede faydası dokunur eğer sizler 45m alıcı iseniz sizler gelin ben satam sizlere yok arkadaşım bizlerde ucuz olsun isteriz zira zamanı gelince bizlerde bazı reçeteleri üretmek isteriz gibi bir düşünceye sahip iseniz destek verin köstek olacak çoook insan var ayrıcalık destekle olur köstek olacaklar bellidir.
Resim
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Wizards »

usta yeni gelen reçeteleri bir kontrol edersen göreceksin ne kadar köşk madalyonu istediğini ha ayrıca düşmesi de garanti değil 73 stuart kesiminden 1 adet köşk madalyonu alabildim grubumaysa 73 kesimden 10 kere çıkmıştır
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Zuğauça

Mesaj gönderen xxJUN »

Konuyu açan Arkadaş Çemberlitaş geldiğinden beri Kaç kere stuart kestin :mrgreen:
Bikaç kere stuart kes en azından bu fiyatları anlarsın ;)
ayrıca tılsımda 25m den yukarı okutamıyorum bu lanet madalyonu :oops:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Kullanıcı avatarı
BiceRDoveR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BiceRDoveR »

ben içeride bi madalyon için her gün 2-3 kez stuart keseyim ( yani her gün 3-4 saatimi geçiriyim o hengamede) 30 kesimde bi köşk madalyonu düşssün bi reçete 10 madalyon istesin kendime ayırmak yerine satmaya karar vereyim onuda gideyim 3-5mye satayım YOKYAAAAAEEEEE...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön