Arkadaşlar herkesin merak ettiği galiba ayrılma nedenim çünkü herkesten bu soruyu alıyorum. En iyisi cevabı buraya yazıyım dedim:
Uzun süre bu loncada bulundum gurur duydum ve hala duyuyorum. Ama bir süre geliyor yetişemiyoruz, okuyoruz. Ferhatla da, ablamla konuştum ve ara vermeye karar verdim. Çünkü başkanlık ha deyince olan bir şey değildir, bazı arkadaşlar-kardeşlerim birine kızıp çıktığımı sanıyor, hayır öyle bir kinim sinirim yok kimseye bundan emin olabilirsiniz. Ben hepinizi seviyorum. Bunu bilmeniz benim için yeterlidir. İnşallah sizin içinde yeterli olur...
Hepinize iyi oyunlar, iyi eğlenceler...
PH*
PhxMecnun yazdı:Listede eksikler var listede adı olmayanlar belirtsinler char isimlerini konu altında
PhxMecnun yazdı:Lonca ici Temizlik Yapıldı Sayı OLarak dusuk bir rakama ulastık Loncaya Alımlar sadece lonca icinde kisilerin tanıdıgı harici alınmayacaktır...
»»»LONCAMIZDAN AYRILANLAR«««
●PHxBuĞRaHaNx - PHxBuĞRaHaNxS - PHxBuĞRaHaNxB - PHxBuĞRaHaNxMloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxVioLeNT - Phxwonkaloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●phxPOWERFUL - PHxFuRiouS - PHxGoNDoRloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●Phxhealerloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxIIIsaFFetIIIloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxBoZKuRTx loncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PhxIISaMeTIIloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●Phxnewerbackloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxIIEjDeRbeYIIx [ Ejderbey ]loncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxRuSRuLeTiloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxGRiFFoNloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxIIxThEşHoPxIIloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxPLaNeTHuNTeR - Phxufuq - PHxKELOĞLANloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●Phxrapussloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxPRenSs [ TeBeSsüMmx ]loncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxVaTaNımTRloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●Phxpanelitasyonloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PhxIIPaneLiloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxAcaFakTorloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●Phxnofactorloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxIIMsTyII - Phxbysmhloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxCRİSTOPHERloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxFeRYaD- PhxÖLmeYeGeLDiKloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●Phxbetülloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHXIIJeLiBoNIIloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●Phxuğurloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●Phxbelaloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim.
»»»ÖNEMLİ DUYURU !«««
:arrow: Lonca üyelerimizle güven konulu alışveriş yapan arkadaşlar lütfen loncamızın günvel listesine birkez daha baksınlar.Benim en son paylaştığım güncel listede ismi olmayan ama isimleri önünce Ph olan oyuncular ile alakamız yoktur.Bu yüzden oluşabilecek hatalardan PLANET HUNTER (GEZEGEN AVCILARI)loncası olarak sorumlu değiliz.
:arrow: Loncamıza SAVAŞCIkarakter ile üye alımı DURDURULMUŞTUR.Loncamıza girmek isteyen arkadaşlar Lonca Liderimiz PhxLiDeR (Ferhat Abi)'den onay alıp konuya lonca isminin eklenmesi için yorum yapsınlar. Lonca üyelerimizin sıkıntısı olan grup bölgeleri sorunu en gec 25 gün içersinde loncamızdaki büyücü karakterlerin coğalması ile halledilecektir.
:arrow: Güncel listede belirtmiş olduğum arkadaşlar lonca karakterleri ile oyunda oldukları taktirde itibar görüp grup bölgelerine girmeye hak kazanacaklardır.İsmini sık sık görmediğim ama listede ismi olsa bile gelip grup isteyen Ph üyeleri gruba alınmayacaktır !
:arrow: Loncamızda iyi niyeti kötüye kullanma nedeniyle artık loncamıza şahesersiz üye alımı devri bitmiştir.Loncamıza şahesersiz gelen kişiler şaheserlerini üretip loncamızdan ayrılmaktadır.Lonca olarak artık şaheser üretmeye yardım etmeyeceğiz.19 Eylül'den sonra sadece lonca üyelerimizin katılacağı etkinlikler düzenlenecektir.
Phx Loncası MüdürüPHxKıRKDöRTolmustur Bilginize.... Yeni Görevlerinde Başarılar Dilerim...
PhxLiDeR...
PhxMecnun yazdı:Listede eksikler var listede adı olmayanlar belirtsinler char isimlerini konu altında
PhxMecnun yazdı:Lonca ici Temizlik Yapıldı Sayı OLarak dusuk bir rakama ulastık Loncaya Alımlar sadece lonca icinde kisilerin tanıdıgı harici alınmayacaktır...
»»»LONCAMIZDAN AYRILANLAR«««
●PHxBuĞRaHaNx - PHxBuĞRaHaNxS - PHxBuĞRaHaNxB - PHxBuĞRaHaNxMloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxVioLeNT - Phxwonkaloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●phxPOWERFUL - PHxFuRiouS - PHxGoNDoRloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●Phxhealerloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxBoZKuRTx loncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●Phxnewerbackloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxIIEjDeRbeYIIx [ Ejderbey ]loncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxRuSRuLeTiloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxGRiFFoNloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxIIxThEşHoPxIIloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxPLaNeTHuNTeR - Phxufuq - PHxKELOĞLANloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●Phxrapussloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxPRenSs [ TeBeSsüMmx ]loncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxVaTaNımTRloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●Phxpanelitasyonloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxAcaFakTorloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●Phxnofactorloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxIIMsTyII - Phxbysmhloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxCRİSTOPHERloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHxFeRYaD- PhxÖLmeYeGeLDiKloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●Phxbetülloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●PHXIIJeLiBoNIIloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●Phxuğurloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●Phxbelaloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim. ●Phxsamsunluloncamızdan ayrılmıştır.Kendisine İstanbul Kıyamet Vakti ve gerçek yaşantısında başarılar dilerim.
»»»ÖNEMLİ DUYURU !«««
:arrow: Lonca üyelerimizle güven konulu alışveriş yapan arkadaşlar lütfen loncamızın günvel listesine birkez daha baksınlar.Benim en son paylaştığım güncel listede ismi olmayan ama isimleri önünce Ph olan oyuncular ile alakamız yoktur.Bu yüzden oluşabilecek hatalardan PLANET HUNTER (GEZEGEN AVCILARI)loncası olarak sorumlu değiliz.
:arrow: Loncamıza SAVAŞCIkarakter ile üye alımı DURDURULMUŞTUR.Loncamıza girmek isteyen arkadaşlar Lonca Liderimiz PhxLiDeR (Ferhat Abi)'den onay alıp konuya lonca isminin eklenmesi için yorum yapsınlar.
:arrow: Loncamızda iyi niyeti kötüye kullanma nedeniyle artık loncamıza şahesersiz üye alımı devri bitmiştir.Loncamıza şahesersiz gelen kişiler şaheserlerini üretip loncamızdan ayrılmaktadır.Lonca olarak artık şaheser üretmeye yardım etmeyeceğiz.19 Eylül'den sonra sadece lonca üyelerimizin katılacağı etkinlikler düzenlenecektir.
Tibet aramıza yeniden döndüğün için cok sevindim Forum yetkilisi benim ama yine Ferhat abi ne derse onu yazarak güncelliyorum.Bu arada forum kodları hakkında biraz calışman lazım.Konuyu malamat etmişin Resim ekleyecem die kaç tane image kodu atmışın sayamadım
:arrow: En son Yerel Disk D'deki fotoğrafı atmışın.Galiba oyunuda Yerel Disk D'ye yüklemişsin.Sık sık format mı atıyosun pc'ye