Artık yeter.Çünkü 2 günden beri kadimi kesmeye gidiyoruz ama ne hikmetse kesemiyoruz.KUKLACI DA yardım eden yok mu? heraklıyus veya kadim kesenler yapın bi organizasyon bizede kesin!
OYUNDAK NİCK:Viperxkarabüyü
ARTIK YETER.
ARTIK YETER.
BmW 330ci
- IISaQuLaII
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ARTIK YETER.
keseriz kardeş arz ol gel 1 2 gün içinde keseriz istersen zaten bizde kesmeyi düşünüyorz geçen denedik 9 canda deprem yaptı büyüler kutup açmayınca şifa yattı kadim işide yattı ama keseriz sorun değil
Saqula (^Ecel Getiren)
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
viper yazdı:Artık yeter.Çünkü 2 günden beri kadimi kesmeye gidiyoruz ama ne hikmetse kesemiyoruz.KUKLACI DA yardım eden yok mu? heraklıyus veya kadim kesenler yapın bi organizasyon bizede kesin!
Kadim için organizasyonmu düzenlenir kardeş
Biz 3 büyü 1 şifa 1 tank gidiyoruz rahat rahat kesiyoruz can sıkıntısına dönüyoruz
Sana tavsiyem kadime adam toplarken 9 kişiden fazla gitme ve o 9 kişi de işi bilsin gerisi kolay zaten
Yarın saat 14:00 kadime gidermiyiz saqulaIISaQuLaII yazdı:keseriz kardeş arz ol gel 1 2 gün içinde keseriz istersen zaten bizde kesmeyi düşünüyorz geçen denedik 9 canda deprem yaptı büyüler kutup açmayınca şifa yattı kadim işide yattı ama keseriz sorun değil
BmW 330ci
evet.Bide YARI YOLDA BIRAKMIYACAK ADAM lazım.IIxSaGoLeRaxII yazdı:viper yazdı:Artık yeter.Çünkü 2 günden beri kadimi kesmeye gidiyoruz ama ne hikmetse kesemiyoruz.KUKLACI DA yardım eden yok mu? heraklıyus veya kadim kesenler yapın bi organizasyon bizede kesin!
Kadim için organizasyonmu düzenlenir kardeş![]()
Biz 3 büyü 1 şifa 1 tank gidiyoruz rahat rahat kesiyoruz can sıkıntısına dönüyoruz)
Sana tavsiyem kadime adam toplarken 9 kişiden fazla gitme ve o 9 kişi de işi bilsin gerisi kolay zaten
BmW 330ci
1 tank . 1 sifacı 3 ejderli büyücü güzel güzel kesim yapar kardesim öyle 20 30 kişi toplarsanız bi bk olmaz
Hotmail paraylamı mğ.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.
- IISaQuLaII
- Salgın Koruyucusu
kardeş kusura bakma 1 haftadır power yandı bu pc madara zaten baya eski giremiyorm bi kaç güne gelicem ama büyük ihtimalleviper yazdı:Yarın saat 14:00 kadime gidermiyiz saqulaIISaQuLaII yazdı:keseriz kardeş arz ol gel 1 2 gün içinde keseriz istersen zaten bizde kesmeyi düşünüyorz geçen denedik 9 canda deprem yaptı büyüler kutup açmayınca şifa yattı kadim işide yattı ama keseriz sorun değil
Saqula (^Ecel Getiren)
- Darkhero
- İri Fare Avcısı
Selam Solo yada viper nasılsın 
Darkheroo-32-savaşcı
Kuklacıdayım görürsen SELAM ver
Kuklacıdayım görürsen SELAM ver