YÖNETİM'E
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
YÖNETİM'E
Sizin oyunculuranıza verdiğiniz değer bu mu bölgeden gelen geçene ana avrat söven adamlara verdiğiniz ceza 3 gün mal gerizeklaı gibi sıfıatları kullanan bizlere verdiğiniz ceza 7 gün ... Hadi onu geçtim mail atalı 3 gün oldu neden hala dönüş yapılmıyor ..Şimdi yoğunluktan diyorsunuz peki neden oyunda kendimden başka en fazla 1*2 kişiyi suslu görüyorum.. Yazık eğer sizin oyuncularınıza verdiğiniz değer buysa..... :evil: :evil:
Karaköy
Ultron
Megatron
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: YÖNETİM'E
melihbey yazdı:Sizin oyunculuranıza verdiğiniz değer bu mu bölgeden gelen geçene ana avrat söven adamlara verdiğiniz ceza 3 gün mal gerizeklaı gibi sıfıatları kullanan bizlere verdiğiniz ceza 7 gün ... Hadi onu geçtim mail atalı 3 gün oldu neden hala dönüş yapılmıyor ..Şimdi yoğunluktan diyorsunuz peki neden oyunda kendimden başka en fazla 1*2 kişiyi suslu görüyorum.. Yazık eğer sizin oyuncularınıza verdiğiniz değer buysa..... :evil: :evil:
Ceza sisteminde min.5 max.7 gün ceza alabilirler. Ceza alan kişilere anında , kayıtlı oldukları cep telefonlarına veya E-postalarına bilgilendirme mesajı gelmektedir. E-postanızı kontrol edin gelen kutusu veya ,e-postanın 'gereksiz ' kısmına bakın.
İyi Forumlar, İyi Eğlenceler
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Re: YÖNETİM'E
Forum ne yazıkki Ceza İtiraz ve Bilgilendirme konusunda size çözüm olacak adres değildir. Destek Biriminden yapılacak geridönüşü beklemeniz gerekmektedir. İyi forumlar.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!