Öncelik herkezi saygıyla selamlıyorum. Elimizden geldiğince yardım edip bu büyük online oyun söktöründe tutunması için başka yerlerden vakit kısıp maddi bi ödenek ayırıp plus paket aldığımız ve bunca sorunla karşılaştımız için çok üzülüyorum. Yeri geldiğinde ailemle sorunlaryaşadım yeri geldi pek çok real faliyeten geri kalmama rajmen durmadım devam ettim ama anlıyorumki boşo zaman kaybından başka birşey değilmiş.Şimdiye kadar senelik olarak getirdiğiniz yeni seviyeler ve maksat yenilik olarak gözüksün diye yaptığınız aktivetelerden başka ne gördüki bunca oyuncu. Bize fuarda tanıtıp en yıl başına kadar gelecek grup bölgeleri nerde acaba. EVET size soruyorum bunca emek üstüne sadece 3 tane devasa yaratıkdan başka birşey hak etmiyormu bu oyuncular.Ben sunucuma en bir oyun görevlisinin gelip herhangi bi bilgi verdiğini görmedim.Evet açık ve net soruyorum eyer İSTANBUL KİYAMET VAKTİ yöneticileri oyunu bırakmamı istiyorsa herkezin huzurunda karakterlerimi silmeye hazırım.Artık beklentim İKV yönetimininde yapabileceği şeyleri söz verip sözünü zamanında tutması olurcaktır.
Saygılarımla...
Paşaxkadir-Paşaxartemis-Paşaxakmenrah
SAYIN YÖNETİM YAZIK DEĞİLMİ ONCA EMEĞE
- pasakadir
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
SAYIN YÖNETİM YAZIK DEĞİLMİ ONCA EMEĞE
PaşaxKadir Paşaxkadirhan PaşaxSina
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Re: SAYIN YÖNETİM YAZIK DEĞİLMİ ONCA EMEĞE
Arkadaşım bir oyunun bazı seviyelere gelmesi için geçmesi gereken aşamalar var ikv henüz emekleme safhasında arkasında ne dev bir sponsor nede muazaam büyüklükte bir kadroları var.Anlayış hoşgörü herşeyin temeli inan senin dediğin herşeyden bende şikayetçiyim belki fazlası var ama hergün böyle isyan konuları açarak o insanlarında çalışma şevklerini ellerinden alıyoruz.Sorun çok ama anlayış ve hoşgörü yok lütfen sitem etmeden önce durup düşünelim.
- pasakadir
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
Arkadaşım ben kafamdan herhangi birşey uydurmuyorum olanı söylüyorum YÖNETİCİLER bize yıl başına kadar migrat ve sığınakların geleceğini sölemişti yalan yok.
PaşaxKadir Paşaxkadirhan PaşaxSina
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Arkasında dev bir sponsor yokmu?Gargoyle35 yazdı:Arkadaşım bir oyunun bazı seviyelere gelmesi için geçmesi gereken aşamalar var ikv henüz emekleme safhasında arkasında ne dev bir sponsor nede muazaam büyüklükte bir kadroları var.Anlayış hoşgörü herşeyin temeli inan senin dediğin herşeyden bende şikayetçiyim belki fazlası var ama hergün böyle isyan konuları açarak o insanlarında çalışma şevklerini ellerinden alıyoruz.Sorun çok ama anlayış ve hoşgörü yok lütfen sitem etmeden önce durup düşünelim.

Koskoca TTNET 5 10 GM takviye yapamıyorsa oda çekip gitsin :twisted:
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi

- Lonca: Deva
Bu güne kadar telekomla mı geldiler ? Türk Telekom geleli şurda 1 ay oldu yada olmadıbLacksin yazdı:Arkasında dev bir sponsor yokmu?Gargoyle35 yazdı:Arkadaşım bir oyunun bazı seviyelere gelmesi için geçmesi gereken aşamalar var ikv henüz emekleme safhasında arkasında ne dev bir sponsor nede muazaam büyüklükte bir kadroları var.Anlayış hoşgörü herşeyin temeli inan senin dediğin herşeyden bende şikayetçiyim belki fazlası var ama hergün böyle isyan konuları açarak o insanlarında çalışma şevklerini ellerinden alıyoruz.Sorun çok ama anlayış ve hoşgörü yok lütfen sitem etmeden önce durup düşünelim.Arkadaşım Türk Telekom sana neyi çağrıştırıyor?
- kFygFb
- Kobra Takipçisi

- Lonca: Raiders Of Anatolia
1 ay mı
hahhaha
1 sene olmak üzere demek istedin her halde 
(18 Mart 2009 itibariyle) dağıtılan bir basın bülteniyle, Türk Telekom ve Sobee birleşmesi resmi olarak da onaylanmış oldu.
(18 Mart 2009 itibariyle) dağıtılan bir basın bülteniyle, Türk Telekom ve Sobee birleşmesi resmi olarak da onaylanmış oldu.
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı

Merhabalar;
Öncelikle oyunu oynayıp oynamayacağınız ya da oyuna zaman ayırıp ayırmayacağınıza siz karar vermelisiniz. Bizler sizi zorla bu oyuna sokmuyoruz. İnsanlar boş zamanlarını doldurmak ve eğlenmek için oyun oynarlar oyun için hayatından ailesinden zaman ayırıp sürekli oyun oynuyorsa bir kişi zaten bir sorun var demektir.
İkinci bir husus ise yeni gelecek bölgelerin zamanlarını kim size yılbaşında gelecek dedi gerçekten merak ediyorum. Oyunda ya da resmi forumumuzda böyle bir resmi açıklama yoktur. Zamanı geldiğinde yeni bölgelerede kavuşacağız hep beraber.
Oyun içinde yönetici görmediğinizi ve kimsenin bir açıklama yapmadığını söylüyorsunuz. Demekki bizler İKV yerine yanlışlıkla başka oyunlarda açıklamalar yapıyoruz ya da siz gerçekten oyuna perk girmiyorsunuz.
Polemik yaratarak elinize ne geçiyor gerçekten anlamış değilim
Öncelikle oyunu oynayıp oynamayacağınız ya da oyuna zaman ayırıp ayırmayacağınıza siz karar vermelisiniz. Bizler sizi zorla bu oyuna sokmuyoruz. İnsanlar boş zamanlarını doldurmak ve eğlenmek için oyun oynarlar oyun için hayatından ailesinden zaman ayırıp sürekli oyun oynuyorsa bir kişi zaten bir sorun var demektir.
İkinci bir husus ise yeni gelecek bölgelerin zamanlarını kim size yılbaşında gelecek dedi gerçekten merak ediyorum. Oyunda ya da resmi forumumuzda böyle bir resmi açıklama yoktur. Zamanı geldiğinde yeni bölgelerede kavuşacağız hep beraber.
Oyun içinde yönetici görmediğinizi ve kimsenin bir açıklama yapmadığını söylüyorsunuz. Demekki bizler İKV yerine yanlışlıkla başka oyunlarda açıklamalar yapıyoruz ya da siz gerçekten oyuna perk girmiyorsunuz.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- kackin
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
TTNET Aboneliği HakkındakFygFb yazdı:1 ay mıhahhaha
1 sene olmak üzere demek istedin her halde
Lathander
Kod: Tümünü seç
07 Arl 2009 14:05 Nasıl bir TTNET Oyun hesabı edinebilirim?
TTNET Oyun'a http://www.ttnetoyun.com.tr/UyeOl.aspx adresinden giriş yaparak üye olabilir, yeni TTNET Oyun hesabı açabilirsiniz.
TTNET Oyun'a üye olmak için neler gerekiyor?
TTNET Oyun hesabı açabilmek için öncelikle TTNET ADSL kullanıcısı olmanız gerekiyor.
Kayıt sırasında Mail adresiniz, ADSL Hizmet Numaranız ve bu ADSL'in bağlı olduğu Telefon numarası istenecektir. Eğer daha önce diğer TTNET hizmetleri için @ttmail.com uzantılı TTMail adresi aldıysanız, diğer bilgileri girmeden sadece bu mail adresini girmeniz yeterli olacaktır.
Üye olduktan sonra bu hesapla oyuna nasıl giriş yapacağım ?
İKV Güncelleyicisi açıldığında sunucunuzu seçerken ISP seçiminde de TTNET'i seçmelisiniz. Daha sonra karşınıza gelen ekranda TTNET Oyun kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.
TTNET Oyun hesabımla oyuna girdiğimde ayrıcalık bakımından hangi farklılıklar olacak ?
İKV'ye TTNET Oyun hesabınızla giriş yaptığınızda TTNET Hediye Paketi özelliklerinden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.
TTNET Oyun hesabımla başka bir bilgisayardan giriş yapabilir miyim ?
Evet. TTNET Oyun hesabınızla İKV'ye herhangi bir bilgisayardan giriş yapabilirsiniz.
TTNET Oyun hesabıma ait bilgilerimi yitirdim / üyeliğim ile ilgili desteğe ihtiyacım var . Bu durumda ne yapmalıyım ?
TTNET Oyun üyeliğiniz hakkında 444 0 375 TTNET Çağrı Merkezini arayarak destek alabilirsiniz. TTNET Çağrı merkezi sizlere 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Ayrıca şifrenizi unuttuysanız http://www.ttnetoyun.com.tr/SifreHatirlatma.aspx adresinden hesabınıza ait şifrenizi mail adresinize de isteyebilirsiniz.
Taşınırken TTNET ADSL'imi başka bir yere nakil ettim. Bu durum TTNET Oyun hesabımı etkiler mi ?
Hayır. Nakil işlemi sırasında ADSL hizmet numaranız değişse bile oyun hesabınız etkilenmez.
TTNET Oyun hesabı oluşturmak için kullandığım TTNET ADSL bağlantım kapandı. Şimdi İKV hesabım ne olacak ?
TTNET ADSL'iniz kapandığında TTNET Oyun hesabınıza erişemezsiniz. Fakat karakterleriniz ve hesap bilgileriniz sistemimizden silinmemektedir. Tekrar yeni bir bağlantı aldığınızda TTNET Çağrı Merkezini arayarak hizmet numaranızı güncelleyebilir ve hesabı kullanabilirsiniz.
Mynet için aldığım Plus Paketi TTNET Oyun hesabıma yükleyebilir miyim ?
Hayır. Mynet'ten aldığınız Plus Paketi sadece Mynet hesabınızda, TTNET'ten aldığınız Plus Paketi ise sadece TTNET hesabınızda kullanabilirsiniz.
TTNET Ücretsiz İKV Paketi kullanıyorum. TTNET Plus Paket satın aldığımda, TTNET Plus Paketin avantajları önceden kullanmış olduğum TTNET Ücretsiz İKV Paketin avantajları ile toplanır mı?
Hayır. TTNET Plus paket zaten TTNET ücretsiz paketteki özellikleri fazlasıyla barındırmaktadır.
Hesap Transferiyle ilgili bilgilendirme daha sonraki duyurularımızda yer alacaktır.
Mynet hesabımdaki karakterlerimi TTNET Oyun hesabıma aktarabilir miyim ?
Evet. Mynet hesabınızdaki karakterlerinizi TTNET Oyun hesabınıza aktarabilirsiniz. TTNET Oyun üyeliğinizde transfer edeceğiniz karakterler de dahil olmak üzere en fazla dört karakter bulundurabilirsiniz.
Mynet veya TTNET oyun hesabımdaki karakterlerimi başka bir hesaba aktardığım zaman devam eden Plus paketimde aktarılacak mı ?
Hayır. Hesabınızdaki karakterleriniz aktarıldığında Plus Paket aktarımı yapılmaz. Mynet'ten alacağınız Plus paketler yalnızca Mynet hesaplarında, TTNET 'ten alacağınız plus paketler ise yalnızca TTNET hesabınızda aktif olur
1 aymı haha güleyim bari arkadasım sen 1 sene yi 60 gün alıyorsun.
Kod: Tümünü seç
(18 Mart 2009 itibariyle) dağıtılan bir basın bülteniyle, Türk Telekom ve Sobee birleşmesi resmi olarak da onaylanmış olduSon..
zembekoğlu yazdı:Merhabalar;
Haklı oynamak zorunda değiliz zorla oynatmıyorlar.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER